Powinieneś posłuchać Zico_FCI, ja ze swojej strony nakierowałbym cie na lekcje polskiego.Slipknot83 pisze:miszcz włoch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 20 wrz 2009, 18:10
Powinieneś posłuchać Zico_FCI, ja ze swojej strony nakierowałbym cie na lekcje polskiego.Slipknot83 pisze:miszcz włoch
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slipknot83 » 20 wrz 2009, 18:13
Slipknot83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 wrz 2009, 18:22
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 20 wrz 2009, 18:22
Slipknot83 pisze:gdybyś miał chociaz troszke szarych komórek zrozumiałbyś, że nie był to umyślny błąd ortograficzny.
Grand
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slipknot83 » 20 wrz 2009, 18:35
Slipknot83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 20 wrz 2009, 18:44
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aldoraine » 20 wrz 2009, 18:46
Slipknot83 pisze:WIem wiem frustraci - wreszcie pojawił sie ktoś kto otwiera wam oczy
fieldy pisze:Rozumiemy się ? Nie odpisywać
aldoraine

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 20 wrz 2009, 18:48
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 20 wrz 2009, 19:05
"opacznosc" tez napisales umyslnie, bezmozgi napinaczu?gdybyś miał chociaz troszke szarych komórek zrozumiałbyś, że nie był to umyślny błąd ortograficzny.
creek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 wrz 2009, 19:07
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 21 wrz 2009, 1:01
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 21 wrz 2009, 11:28
Babel pisze:Nie chce robic w tym temacie jako sumienie Interisty, ale jakbyscie przekartkowali ten temat to takie stany towarzyszyły na przez ostatnie 3 lata wiele razy. Ten niedobry, ten fatalny, od tego oczekujemy wiecej. Jedno sie nie zmienia, praktycznie zawsze wyciagamy takie mecze na swoja strone Przypadek? Milito sie spłaca blyskawicznie, ale jakos nabralem pewnosci ze Etoo strzeli podobna ilosc goli co Diego. Meczu niestety nie ogladalem stad refleksja odnosnie wazych wpisów a nie ocena tego co działo sie na boisku. Zycie.
Oj czyzby skrzetnym matematykom, statystykom przemknela niezauwazenie sytuacja ze gol dla Cagliari był z karnego? Mozecie wyzerowac liczniki. Nastepny karny za... no wlasnie?
El-Polacco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 21 wrz 2009, 11:52
Internacjonalistyczny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 21 wrz 2009, 11:56
Bo zasadnicza sprawa, ze Lucio, bądź co bądź bardzo doświadczony i inteligentny piłkarz - nie musi się zanadto w defensywie zgrywać, oprócz oczywiście opracowania jakiś tam schematów itp. natomiast Sneijder, E2 i Milito to piłkarze ofensywni, a w ofensywie bardzo wiele zależy wlaśnie od zgrania - zobaczycie, dajcie tej drużynie jeszcze z 2 miechy i wszystko powinno wyglądać naprawdę o wiele lepiej.A gadka o tym, że mamy 5 nowych piłkarzy i potrzeba czasu nijak ma się do rzeczywistości. Tacy gracze jak Sneijder, Eto'o czy Milito nie potrzebują roku na to żeby zgrać się ze wszystkimi i nie mówcie tutaj o zmianie ligi na inną bo to są gracze, którzy wszędzie sobie poradzą. Z resztą widać, że my źle konstruujemy akcję od obrońców, niż to, że E9 i M22 + S10 nie są zgrani z zespołem. Dobrym przykładem potwierdzającym moją tezę jest Lucio, który wygryzł ze składu Cordobe, Burdisso, Matrixa, Rivasa i Santona, który grał na lewej i jego miejsce zajął Chivu.
orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 21 wrz 2009, 12:21
Zdaje mi sie, że oceniasz Inter oderwanie od rzeczywistosci. A rzeczywistosc jest taka, że przez ostatnie kilka sezonów praktycznie tylko Inter z włoskich klubów sukcesywnie sie wzmacniał lub w ogole próbowal istniec na rynku transferowym (z róznym skutkiem). Dla porównania Anglia gdzie kluby ładuja niesmaowite pieniadze, nawet te ze srodkowych rejonów tabeli. Dla porównania Hiszpania, która moze tak duzo nie wydaje (poza czołówka), ale rok rocznie wynajduja i produkuja cale rzesze młodych talentów: co roku Pique, Sergio, Mata, Silva, Higuain etc. W tym roku cos sie ruszylo przez Juve, Napoli, Genoe, ale juz wyjmujac ten Juventus to przepraszam w kontekscie wzmocnien City co znacza tacy pilkarze (z calym szacunkim) jak Cigarini czy Kharja? Jak oni wygladaja na tle drugiej linii nawet Interu? W mojej ocenie Inter notuje caly czas progres, moze nawet liga zrobi krok do przodu (analogicznie trudno ocenic po 4 kolejkaach). Tylko jak to sie ma to do tego co robia kluby w Anglii czy Hiszpanii? Bo przeciez o sukces w Europie chodzi.prócz tego, że wygrywamy w dość słabej lidze.
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio