Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 lis 2009, 19:41
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 16 lis 2009, 21:51
Już niech skończy pier***. Człowiek, który propagował raczej zachowawcza grę teraz się tłumaczy tym, że jakiś młodzian niby na niego wpłynął.Carlo Ancelotti udzielił wywiadu dla Il Giornale. Były trener Milanu mówił o nowym ustawieniu rossonerich: "Ja również myślałem o takiej taktyce, ale w końcu zrezygnowałem. A wiecie dlaczego? Bo Pato niezbyt chętnie zapatrywał się na taki eksperyment. Uznaliśmy, że izolowanie go w narożniku prawej strony może ograniczać jego możliwości. Leo spisał się świetnie przekonując Pato i znajdując rozwiązanie, które uwypukla umiejętności chłopaka."
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 17 lis 2009, 12:28
Najlepsze jest to że otwarcie przyznaje że taki młokos jak Pato rządził i mówił gdzie chce grać a nie patrzył kompletnie na dobro drużyny.Czasami Carlo wszystkich zaskakujeJuż niech skończy pier***. Człowiek, który propagował raczej zachowawcza grę teraz się tłumaczy tym, że jakiś młodzian niby na niego wpłynął.
Troszke inaczej przetłumaczona wersja tego wywiadu jest na pilka.pl ale jedno jest pewne że w czerwcu znowu będą najpewniej czekać nas wypady łysego do Niemiec"Opowieść z Milanem nie jest skończona. Już oświadczyłem dyrektorom, że chcę odejść i być przetransferowany do Milanu. Zawsze byłem fanem Milanu i w czerwcu chce się stać rossonerim".
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 17 lis 2009, 13:31
i bardzo dobrze tacy gracze sam nam potrzebni.nie dosc ze mlody, ograny i idealnie pasujacy do naszej taktyki to jeszcze kibic Milanu.mam nadzieje jak najszybciej zobaczyc Edina u nas w skladzieKolejna wypowiedź Dzeko który uczepił się nas jak kiedyś Ronnie i dopóki nie zobaczymy go w koszulce Rossonerich dziennikarze nie ustąpią![]()
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 21 lis 2009, 14:39
szkoda bo mogla byc szansa na zobaczenie go jutro, bo w primaverze gra bardzo dobrze.Simone Verdi: "Niestety wczoraj doznał drobnego urazu. Leonardo go ceni i prawdopodobnie zostałby powołany. Wcześniej czy później dostanie się do pierwszego zespołu. Doznał drobnego urazu, mówili mi, że to nic groźnego, ale nie mam dokładnych informacji".
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 lis 2009, 14:22
Drobny błąd w ustawieniu Milanu - zapewne Seedorf będzie grał obok Pirlo i Ambrosiniego, a Pato na skrzydle. Nie wydaje mi się bowiem, żebyśmy grali 1-4-2-3-1, raczej 1-4-3-3.AC MILAN: Dida; Oddo, Thiago Silva, Kaladze, Zambrotta; Pirlo, Ambrosini; Pato, Seedorf, Ronaldinho; Borriello.
CAGLIARI: Marchetti; Canini, Lopez, Astori, Agostini; Dessena, Conti, Biondini; Lazzari; Jeda, Matri.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 lis 2009, 15:32
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 lis 2009, 15:36
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 lis 2009, 15:42
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 22 lis 2009, 15:52
No tak, z tego co mnie pamięć nie myli w grudniu chyba będzie puchar Włoch rozgrywany więc szanse na pewno dostanieJeszcze mam resztki nadziei, że przynajmniej do stycznia coś ustrzeli.
Wina tu raczej ustawienia.Oddo musiał kryć zawodnika którego miał przed sobą bo jeden z zawodników Milanu(Kaladze czy Pirlo?) krył powietrze przez co ostatni zawodnik umieścił piłke w bramce.Silva dziś nie jest lepszy - to po jego kompromitującym błędzie poszła akcja na 1:2.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 lis 2009, 15:56
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lis 2009, 15:57
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 lis 2009, 15:58
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 lis 2009, 16:03
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 lis 2009, 16:03
W obecnej dyspozycji to na dzień dzisiejszy najlepszy napastnik młodego pokolenia na świecie (nie żadne tam Aguero czy inne Higuainy i Benzemy) i jeden z lepszych napadziorów w ogóle - radzi sobie w Serie A => poradziłby sobie w każdej lidze na świecie.A ma tylko 20 lat i tak na prawdę wszystko co najlepsze jeszcze przed nim.Szczerze mówiąc nie liczyłem na aż taką eksplozję jego talentu w tym sezonie.Ale wy macie Pato
To się przeliczysz,chyba,że Kaładze utrzyma 'formę'.Liczę na wiecej goli w drugiej połowie i wygraną Cagliari, bo są lepsi dziś
MazurXIII
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio