Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 22 lis 2009, 16:17
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 22 lis 2009, 16:33
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 lis 2009, 16:34
No tak masz rację, ale w taktyce 4-4-2 dm musi posiadać umiejętności gry do przodu. W choince czy w 4-3-3- nie jest to wymagane, ale z pewnością jest to duży plus i atut tych dmów którzy co nieco w ofensywie potrafią, a jeszcze jeśli potrafią również zachować się pod bramką to stają się niemal kompletnymi graczami. Więc wszystko zależy od tego jaki kto styl preferuje, bo np. taki Cambiasso w naszej taktyce jak gramy z drużynami teoretycznie słabszymi jest zbędny.ezeli mowimy o defensywnych pomocnikach to glownie chodzi o odbior pilki, ustawienie sie a nie gre do przodu..
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 lis 2009, 16:45
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 lis 2009, 17:06
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 lis 2009, 17:10
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 lis 2009, 17:24
Gdybym był tobą to mógłbym coś napisać o ośmieszaniu się. I to nie chodzi tylko o ten sezon, ale również poprzedni. Cytowane tu słowa Mourinho były przed finałem LM.Owszem Flacher w tym sezonie gra równą dobrą piłkę i w kilku meczach mi zaimponował, ale radzę się nie rozpędzać.
Owszem nie oglądam regularnie Serie A, bo to dla mnie katusze, ale te lepsze mecze widziałem. Dodając do tego co pokazuje w Europie z całą pewnością stwierdzę, że Sissoko nie wygryzłby Fletcha z środka pola w United.Jak czytam opinie fanów Man Utd o Sissoko to nabieram pewności, że nie mają najmniejszego pojęcia jak Momo gra w JUVE i pewnie podobnie jest z pozostałymi czołowymi defensywnymi pomocnikami Serie A. W związku z tym radzę nie komentować bo się ośmieszacie
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 lis 2009, 17:32
czyli ile widziałeś meczy Sissoko w sezonie 4? 6?Owszem nie oglądam regularnie Serie A, bo to dla mnie katusze, ale te lepsze mecze widziałem. Dodając do tego co pokazuje w Europie z całą pewnością stwierdzę, że Sissoko nie wygryzłby Fletcha z środka pola w United.
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: OstatniSkaut » 22 lis 2009, 17:44
Ile widziales spotkań Fletchera ?(L)oczkerson pisze:czyli ile widziałeś meczy Sissoko w sezonie 4? 6?Owszem nie oglądam regularnie Serie A, bo to dla mnie katusze, ale te lepsze mecze widziałem. Dodając do tego co pokazuje w Europie z całą pewnością stwierdzę, że Sissoko nie wygryzłby Fletcha z środka pola w United.![]()
Wybacz, ale jedyne co możesz powiedzieć, to to że ci się tak wydaje
OstatniSkaut
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 lis 2009, 17:49
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 22 lis 2009, 19:43
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 22 lis 2009, 20:09
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 lis 2009, 20:22
Pierwszy raz o nim wspomniałem w tym temacieNotorycznie piszesz o Owenie H.
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 22 lis 2009, 20:27
i kto to piszę...Krótka rada - przenieś się na główną - tam znajdziesz ludzi mniej więcej na twym poziomie intelektualnym oraz z wiedza o piłce podobną twojej
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 lis 2009, 20:28
Człowiek,który potrafi poprawnie wysłowić się w języku ojczystym,co jak widać przerasta wielu...EOTi kto to piszę...
MazurXIII
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio