Reklamy - Strona 4

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 mar 2005, 23:38

Nie widziałem tej reklamy, ale jeśli jest tam tekst " potrenuj z Beckhamem" to na pewno nie chodzi o piłkę nożną 8) .I nie pytaj o co :twisted: .

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 18 mar 2005, 23:43

piwus pisze:Nie widziałem tej reklamy, ale jeśli jest tam tekst " potrenuj z Beckhamem" to na pewno nie chodzi o piłkę nożną 8) .I nie pytaj o co :twisted: .
pewnie chodzi o golenie włosów na... nie ważne

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 19 mar 2005, 0:57

RoRo pisze:
Pasztet pisze:hehe dobra jest też nawet ta reklama heinekena co facetka w sklepie nie może dosiągnąć i ten gość podchodzi i sobie bieże :D
Ooo to też dobre jest. Wogole dobrze dobrana muzyka i ładna klientka i reklama sie uda. Do tego jeszcze temat zwiazany z piwem i pełen wypas. Wogle reklamy piw fajne są:D
Panowie naprawdę nie znacie tej dziewczyny? Przecież to Jennifer Aniston, znana aktorka, szczególnie jako "Rejczel" :wink: z serialu "Przyjaciele" Załączam obrazek :wink:

Obrazek

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 19 mar 2005, 7:57

mrc pisze:
RoRo pisze:
Pasztet pisze:hehe dobra jest też nawet ta reklama heinekena co facetka w sklepie nie może dosiągnąć i ten gość podchodzi i sobie bieże :D
Ooo to też dobre jest. Wogole dobrze dobrana muzyka i ładna klientka i reklama sie uda. Do tego jeszcze temat zwiazany z piwem i pełen wypas. Wogle reklamy piw fajne są:D
Panowie naprawdę nie znacie tej dziewczyny? Przecież to Jennifer Aniston, znana aktorka, szczególnie jako "Rejczel" :wink: z serialu "Przyjaciele" Załączam obrazek :wink:

Obrazek
A kto powiedział, że jej nie znamy ??

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 mar 2005, 9:57

Kiedys byly fajne reklamy rysunkowe. Np. krol mowi do swojego poddanego na kolana , a ten mu usiadl na nich :D

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 19 mar 2005, 10:05

a pamiętacie kiedyś była fajna reklama Pepsi jak komar śpiewał, polewa była :twisted:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 19 mar 2005, 10:17

Mi tam sie podobają reklamy Media Markt - nie dla idiotów ! :D :

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 19 mar 2005, 14:12

Spoko, była reklama o rasizmie tylko, że raz ją pokazali i teraz nie pokazują.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 mar 2005, 19:29

Kablówkowa reklama Addidasa rzuciła mi się w oka.
"First Inteligent Shoes" ze zmieniającą się grawitacją i otoczeniem. Facet lata bez sensu, a inteligentne buty trzymaja się tak nawierzchni jak maluch drogi :lol: .
Raz zmuszają go aby walnął głową o hydrant :roll: . Takie sadystyczne teraz obuwie robią :twisted: ... Wolę Deischmanna 8) .

Ogólnie to wygląda jak sen przepalonego "czarnucha". Byłoby dobre do teledysku Afromana "Beacause Got High" :lol: .

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 29 mar 2005, 20:36

RoRo pisze:MRC... Nie no z nich to ja mam tak pompe ze umieram :D Ja tylko zobacze tego takiego wyzszego, z długimi włosami to padam na kolana :D:D:

Eno a wiesz moze skad sciaganc jakies ich wystepy ?? Bo to sa normalnie komicy wysmienici :D:D:D Ten łysawy tez jest spoko, ale ten wysoki to jest nie do wyrąbania :D:D:D
Wiem skąd można ściągnąć te reklamy z Kabaretem Mumio :lol: , jeśli ktoś jest zainteresowany to piszcie pw albo na gg. Nie wklejam linka od razu bo zaraz ktoś powie że reklame robię :wink:

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 29 mar 2005, 20:43

Zdeka lipa są reklamy Sami Swoi. Osatnia z tą złamaną nogą, była po prostu dla prawdziwych idiotów którzy nie kupują w Media Markcie :D Fajna była z tym rasizmem, tylko szkoda że już jej nie pokazują. Heyah reklamy są zawsze zarąbiste, ostatnia była fajna z tym Bogdanem. Podobają mi się też z Coca-Colą"dla dorosłych,dla marznących w Suwałkach".

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 29 mar 2005, 20:47

mrc pisze:
RoRo pisze:MRC... Nie no z nich to ja mam tak pompe ze umieram :D Ja tylko zobacze tego takiego wyzszego, z długimi włosami to padam na kolana :D:D:

Eno a wiesz moze skad sciaganc jakies ich wystepy ?? Bo to sa normalnie komicy wysmienici :D:D:D Ten łysawy tez jest spoko, ale ten wysoki to jest nie do wyrąbania :D:D:D
Wiem skąd można ściągnąć te reklamy z Kabaretem Mumio :lol: , jeśli ktoś jest zainteresowany to piszcie pw albo na gg. Nie wklejam linka od razu bo zaraz ktoś powie że reklame robię :wink:
ni no piszcie do neigo na pw gwarantuje wielki ubaw dzieki mrc i pozdro :D

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 kwie 2005, 20:16

Ostatnio leci niezła reklama Pepsi Light. To nie może być Light :).

Dwóch mafiozów godzi rodziny i chce to oblać. Jak mafia to tylko włoska, tylko przy spagetti i w rodzinnym gronie. W każdym razie córka jednego prosi o colę. Light colę 8).

I teraz przestroga, pijcie tylko niezdrową colę normalną :twisted: :!:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 kwie 2005, 20:27

Mi się podoba reklama Media Markt, kiedy dwóch kolesi okrada bank po czym wybiegają z łupem, alarm się włącza, a oni czekają przed bankiem i łapią stopa :D wiadomo "Media Markt - Nie dla Idiotów" ;)

D@mian
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: D@mian » 12 kwie 2005, 21:05

Mi sie najbardziej podobają reklamy heyah i media markt. Za to najgłupsza reklama wszechczasów to "...złamałem ręke bramkarzowi..." (chyba kazdy wie o co chodzi).

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”