Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 mar 2005, 23:38
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 18 mar 2005, 23:43
pewnie chodzi o golenie włosów na... nie ważnepiwus pisze:Nie widziałem tej reklamy, ale jeśli jest tam tekst " potrenuj z Beckhamem" to na pewno nie chodzi o piłkę nożną.I nie pytaj o co
.
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 19 mar 2005, 0:57
Panowie naprawdę nie znacie tej dziewczyny? Przecież to Jennifer Aniston, znana aktorka, szczególnie jako "Rejczel"RoRo pisze:Ooo to też dobre jest. Wogole dobrze dobrana muzyka i ładna klientka i reklama sie uda. Do tego jeszcze temat zwiazany z piwem i pełen wypas. Wogle reklamy piw fajne są:DPasztet pisze:hehe dobra jest też nawet ta reklama heinekena co facetka w sklepie nie może dosiągnąć i ten gość podchodzi i sobie bieże

mrc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 19 mar 2005, 7:57
A kto powiedział, że jej nie znamy ??mrc pisze:Panowie naprawdę nie znacie tej dziewczyny? Przecież to Jennifer Aniston, znana aktorka, szczególnie jako "Rejczel"RoRo pisze:Ooo to też dobre jest. Wogole dobrze dobrana muzyka i ładna klientka i reklama sie uda. Do tego jeszcze temat zwiazany z piwem i pełen wypas. Wogle reklamy piw fajne są:DPasztet pisze:hehe dobra jest też nawet ta reklama heinekena co facetka w sklepie nie może dosiągnąć i ten gość podchodzi i sobie bieżez serialu "Przyjaciele" Załączam obrazek
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 mar 2005, 9:57
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 19 mar 2005, 10:05
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 19 mar 2005, 10:17
Mefiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 19 mar 2005, 14:12
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 mar 2005, 19:29
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 29 mar 2005, 20:36
Wiem skąd można ściągnąć te reklamy z Kabaretem MumioRoRo pisze:MRC... Nie no z nich to ja mam tak pompe ze umieramJa tylko zobacze tego takiego wyzszego, z długimi włosami to padam na kolana
:D:
Eno a wiesz moze skad sciaganc jakies ich wystepy ?? Bo to sa normalnie komicy wysmienici:D:D Ten łysawy tez jest spoko, ale ten wysoki to jest nie do wyrąbania
:D:D
mrc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 29 mar 2005, 20:43
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 29 mar 2005, 20:47
ni no piszcie do neigo na pw gwarantuje wielki ubaw dzieki mrc i pozdromrc pisze:Wiem skąd można ściągnąć te reklamy z Kabaretem MumioRoRo pisze:MRC... Nie no z nich to ja mam tak pompe ze umieramJa tylko zobacze tego takiego wyzszego, z długimi włosami to padam na kolana
:D:
Eno a wiesz moze skad sciaganc jakies ich wystepy ?? Bo to sa normalnie komicy wysmienici:D:D Ten łysawy tez jest spoko, ale ten wysoki to jest nie do wyrąbania
:D:D
, jeśli ktoś jest zainteresowany to piszcie pw albo na gg. Nie wklejam linka od razu bo zaraz ktoś powie że reklame robię
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 kwie 2005, 20:16
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 kwie 2005, 20:27
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: D@mian » 12 kwie 2005, 21:05
D@mian
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio