Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 15 sty 2005, 17:47
Axel Hammond

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 15 sty 2005, 17:50
Im więcej czytam Twoich wypowiedzi tym mam lepszy humor. Ligue 1 jest beznadziejna, Bundesliga słaba, a Primera Division... Twoją opinię mamy wyżej. Cały czas nasuwa mi się pytanie: co Ci się w takim razie podoba? Polska ekstraklasa? ukraińska? rosyjska?Axel Hammond pisze:Primera Division to wyjątkowo przeciętna liga. Wystarczy popatrzeć, jak żenująco prezentują się defensywy poszczególnych klubów. Od kilku lat w czołówce są wciąż te same ekipy: Barcelona, valencia, Deportivo i Real. Nikt nie może się zbliżyć do ich poziom. Kiszą się one we własnym sosie, a potem hańbią dobre imię kraju w lidze mistrzów. Wszyscy pamiętamy dwukrotną kompromitację Valencii w meczach z Werderem, 0:3 Realu w Leverkusen, a także 0 (zero!!!) goli strzelonych przez Deportivo w fazie grupowej no i oczywiście hańbę, jaką okrył się mecz Barcelony w Doniecku. Skoro czołówka hiszpańska nie radzi sobie z drużynami z Niemiec, a także z Ukrany, to o czym my w ogóle mówimy. Najlepsi strzelcy to drwal Eto'o i opasły grubas Ronaldo, który na treningach podjada BigMaki w liczbie hurtowej. Gole jakie padają, to typowe zejścia piłki z nogi, nie uwierzę w to, że ktoś może chceić strzelić bombę w okienko z 30 metrów. Kolejnym argumentem jest to, że zawsze w tej lidze królowali beznadziejni Polacy: Kowalczyk, Urban, Ziober... Brak słów. Najbardziej szkoda mi fantastycznych kibiców, którzy muszą być raczeni tym badziewiem.
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 15 sty 2005, 18:03
Axel Hammond pisze: Najlepsi strzelcy to drwal Eto'o
te dwa fragmenty mnie osobiscie najbardziej rozsmieszyly, a was??Axel Hammond pisze: którzy muszą być raczeni tym badziewiem.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 15 sty 2005, 18:19
Liga? Drużyna? Nie wymagaj tak wielezawdi pisze:a tak powaznie to jest cos co ci sie podoba?? jakas liga moze jest mocna, jakis pilkarz dobry, moze jakas druzyna niezla??
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 15 sty 2005, 18:44
Matys90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 18 sty 2005, 13:48
wwiedze na temat piłki to Axel ma dużąMatys90 pisze:oj mi się zdaje że ten Axel specjalnie pisze takie posty żeby zwrucić uwage na to jaką ma słabą wiedze o piłce.![]()
Co Matys90 wiedziałeś że tacy piłkarze grali w Primera DivisionAxel Hammond pisze:w tej lidze królowali beznadziejni Polacy: Kowalczyk, Urban, Ziober...
olek j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 18 sty 2005, 14:24
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lampo » 27 sty 2005, 23:47
Lampo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 27 sty 2005, 23:52
ale posta żeś dowalił, normalnie przekonałeś mnie, od jutra kibicuję Czelsi, albo nie Liverpoolovi, holera sam już nie wiemLampo pisze:NAJLEPSZA LIGA TO ANGIELSKA!!![]()
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pulsar83 » 16 mar 2005, 19:24
pulsar83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mobius » 18 mar 2005, 22:34
brawa dla tego pana:Axel Hammond pisze:Primera Division to wyjątkowo przeciętna liga. Wystarczy popatrzeć, jak żenująco prezentują się defensywy poszczególnych klubów. Od kilku lat w czołówce są wciąż te same ekipy: Barcelona, valencia, Deportivo i Real. Nikt nie może się zbliżyć do ich poziom. Kiszą się one we własnym sosie, a potem hańbią dobre imię kraju w lidze mistrzów. Wszyscy pamiętamy dwukrotną kompromitację Valencii w meczach z Werderem, 0:3 Realu w Leverkusen, a także 0 (zero!!!) goli strzelonych przez Deportivo w fazie grupowej no i oczywiście hańbę, jaką okrył się mecz Barcelony w Doniecku. Skoro czołówka hiszpańska nie radzi sobie z drużynami z Niemiec, a także z Ukrany, to o czym my w ogóle mówimy. Najlepsi strzelcy to drwal Eto'o i opasły grubas Ronaldo, który na treningach podjada BigMaki w liczbie hurtowej. Gole jakie padają, to typowe zejścia piłki z nogi, nie uwierzę w to, że ktoś może chceić strzelić bombę w okienko z 30 metrów. Kolejnym argumentem jest to, że zawsze w tej lidze królowali beznadziejni Polacy: Kowalczyk, Urban, Ziober... Brak słów. Najbardziej szkoda mi fantastycznych kibiców, którzy muszą być raczeni tym badziewiem.
mobius
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 19 mar 2005, 13:07
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mobius » 19 mar 2005, 13:27
mobius
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pulsar83 » 19 mar 2005, 14:05
pulsar83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 19 mar 2005, 14:24
Mazi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin