Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 gru 2009, 17:42
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 gru 2009, 17:50
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 gru 2009, 18:30
Napisałej jak ktos kto zobaczyl interwencje Valdesa w spotkaniu z Valencia kilka sezonów temu i ciagle tym zyje, bo z meczami Barcy ma tyle wspolnego co TVP z transmisja NBA.brylancik pisze:Nie myślisz chyba że spędzę całą niedzielę sprawdzając wszystkie mecze Barcy w których straciła punkty po błędach Valdesa jak jestem pierwszy raz od pół roku na weekend w Polsce
RealFan pisze:Po drugie - Depor grało dużo poniżej możliwości w pierwszej połowie, więc miałem powody by sądzić, iż mogą się poprawić.
Ostatnio coraz głosniej jest o teori, ze nikt nie lubi MU i Chelsea i dlatego w LM sie podkaldaja, ze Ruscy sa nowi to odebrali Blaugranie dwukrotnie punkty. W La Liga za to nikt nei lubi Pereza i jego wynalazku i dlatego, wszyscy na sptokania z Barca beda grac slabo, zeby to Katalonczycy zdobyli mistrzostwo.RealFan pisze:Tylko wczoraj nie było to zasługą Barcelony, która prezentowała się przeciętnie.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 gru 2009, 18:40
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 06 gru 2009, 18:59
fejkenq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 gru 2009, 19:28
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 gru 2009, 19:34
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 gru 2009, 20:52
Oczywiście masz na myśli ACM z Van Bastenem,Gullitem i Rijkaardem,bo za Carlo może i grali ofensywnie,ale jednak nie tak ładnie dla oka.dla mnie nie budzi - jak do tej pory najlepsza druzyna ktora widzialem byl milan.
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 06 gru 2009, 21:33
w pierwszym poscie wspomnial ze chodzi mu Milan Sacchiego.on nieuzywa duzych liter wiec nie wypominaj tego ze Milan napisane z malejOczywiście masz na myśli ACM z Van Bastenem,Gullitem i Rijkaardem,bo za Carlo może i grali ofensywnie,ale jednak nie tak ładnie dla oka.
BTW - Milan,nie milan...
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 gru 2009, 22:02
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 07 gru 2009, 14:33
carekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 gru 2009, 19:39
To, że pogra to raczej jest pewne. Wszystko bedzie zależało od tego, jak bedzie sie prezentowal i jak szybko bedzie mogł grać np. 90 minut. O zdrowiu nie wspominam. Jutro raczej wykluczone, ze zagra, czy nawet znajdzie sie w 18, ale Pep bierze go, a takze Chygrynkiyego po to, zeby byli obecni na kazdym treningu.carekk pisze:Po 19 miesiącach Gabi znów w meczowej 20. Może jeszcze w tym sezonie coś pogra
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 gru 2009, 22:10
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 gru 2009, 23:34
Nie mam na myśli, ze on tam ma grać od pierwszej minuty w jakimś spotkaniu, ale licze, ze zaliczy kilka minut, jesli mecz bedzie rozstrzygnięty. Na rezerwowy sklad takze nie licze, choć spodziewam sie, ze 2 czy 3 mnie grajacych zawodnikow moze w obu spotkaniach dostać szanse. Rafa, Chygrynskiy czy Bojan.Mentor pisze:W KMŚ raczej nie zagra. Zresztą moim zdaniem nie powinien. To ważne trofeum, które trzeba wygrać i nie wierzę, aby Pep wystawiał tam rezerwy.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 08 gru 2009, 13:33
BeckenbauerKaiser namaszcza Piquenbauera
”Jak może mnie boleć, że Gerard Piqué znany jest jako Piquenbauer?! Wręcz przeciwnie, to dla mnie powód do dumy i satysfakcji” - w ten sposób wypowiadał się Franz Beckenbauer dzieląc stolik w kafejce hotelu Grand Westin w Kapsztadzie z dziennikarzami Mundo Deportivo.
”Muszę przyznać, że jego rozwój w Barcelonie zaskoczył mnie. Znałem go z Manchesteru, ale sir Alex Ferguson wykorzystywał jego wzrost i zdecydowanie w walce o górne piłki. U Pepa Guardioli częściej uczestniczy w grze, lubi wyprowadzać piłkę z linii defensywnej, tak jak ja miałem w zwyczaju, posyła wspaniałe podania krzyżowe, lubię też jego pewność siebie. Każdego dnia próbuje nowych zagrań”.
”Nie wiedziałem o tym, ale myślę, że najbardziej odpowiada mu pozycja, na jakiej gra obecnie w Barcelonie, gdzie ma więcej miejsca by przemieścić się wyżej i podać do kolegi. Poza tym jego wyjścia z defensywy sprawiają, że piłkarze przeciwnika skupiają się w środku pola, co rozbija ich szyki obronne”.
”Gerard ma zagrania nietypowe dla obrońcy. Jego uderzenia bardziej przypominają strzały napastnika. I nie mówię o stałych fragmentach gry, które wykańcza głową czy nogą, ale o jego wejściach z drugiej linii, włączaniu się do gry i skutecznym wykończeniu akcji”.
mistyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio