Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 16 sty 2010, 13:08
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 16 sty 2010, 13:22
Szachtar jest bardzo bogaty i wydaje duzo na transfery.sek w raczej w renomie klubu jest.jak sie zglasza Manchester, Real, Chelsea a teraz City to ceny ida w gore automatycznie, chyba ze sie uda zalatwic transfer po cichu tak zeby gazety szybko sie nie dowiedzialy co sie swieci.zreszta ukraincy bardzo ladnie zalatwili transfer Douglasa.A powiedzmy z trudno jest żądać od Ukraińców 20 milinów bo nie są w stanie tego zapłacić i te 10 na pewno im starcza w takim przypadku, takie jest obecnie prawo rynku i nie da się go na chwilę obecną przeskoczyć
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 16 sty 2010, 15:56
Ale nie musisz mi tego tlumaczyc bo ja to rozumiem tylko strasznie mnie to wkurwia . Zreszta swiadczy to tez o frajerstwie klubu sprzedajacego - mogli miec dwa razy wiecej , ale pazernosc przeslonila im oczy.Nie tylko nas ,ale także wszystkie inne bogate kluby. Po popatrz my oferujemy takie 12 milionów funtów ,a takie Gremio wie że możemy dać więcej i będzie stawiać takie cenny że nie są za danego zawodnika w żadnych normach
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smudge_90 » 16 sty 2010, 18:10
smudge_90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 16 sty 2010, 18:16
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smudge_90 » 16 sty 2010, 18:20
Dużo nie pokazał, ale grał tylko 15 minut. Szału nie ma. Bramka po sytuacji sam na sam z bramkarzem (przerzucił nad nim piłkę), gdzie był zresztą na spalonym. Ciężko napisać mi coś o nim więcej.KajoFC pisze:ciekaw jak się zaprezentował wasz nowy nabytek który strzelił bramkę w 90min ?
smudge_90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smudge_90 » 16 sty 2010, 18:43
smudge_90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 16 sty 2010, 20:05
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smudge_90 » 16 sty 2010, 20:15
smudge_90 pisze:Niestety Ferguson nadal obstaje przy swoim i uważa, że Rooney z Owenem nie mogą grać razem. Skazani więc jesteśmy na Rooneya samego w ataku
Dlaczego w poprzedniej kolejce graliśmy tylko jednym napastikiem pod nieobecność Berbatova.red85 pisze:Nie chodzi o Owena i nie chodzi o Berbaova. Fergie zdecydował się na grę 433, a na szpicy nie widzi w tym sezonie nikogo innego jak Rooney.
smudge_90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 16 sty 2010, 20:23
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 16 sty 2010, 20:28
Wydaje mi się, że Valencia.smudge_90 pisze:Edit: wyłapał ktoś kto zaliczył asystę przy bramce Dioufa?
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 16 sty 2010, 21:32
smurano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 17 sty 2010, 17:03
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smudge_90 » 17 sty 2010, 18:48
Ciekawy jestem ile jest w tym prawdy. Alex na emeryturę raczej, póki co, się nie wybiera. A jaki jest sens kontaktowania się z trenerem w sprawie objęcia posady za kilka lat? Chyba, że Pep miałby teraz zostać asystentem Sir Alexa (czy to nie uwłaczałoby trenerowi?). Tylko po co tak naprawdę to Hiszpanowi? Na dzień dzisiejszy jest trenerem najlepszej drużyny świata i zważając na to jakim zapleczem dysponuje klub z Katalonii niewiele wskazuje, aby coś się miało w tej kwestii zmienić.majer13 pisze:Według agenta Pepa Guardioli nasi przedstawiciele kontaktowali się z nim w sprawie ewentualnego szykowania Hiszpana jako następcy sir Alexa
smudge_90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 sty 2010, 19:18
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio