Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 maja 2009, 19:36
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 maja 2009, 0:38
bosz co ma do tego Etoo <sciana> Co ma piernik do wiatraka? gdzie ja tutaj pisałem o Etoo?? Ba jakbyś czytał moje posty mówiłem, ze nie dałbym tam karnego.Wiesz Eto'o wyskoczył tyłem i umyslnie zagrał ręka.
Czy to, ze Bryant nie jest tak genialnym koszykarzem jak Jordan to znaczy, ze ma zmienic zawód ?<sciana> Niech do Ciebie dotrze, że nie każdy ma tak genialna technikę jak Xavi czy Iniesta, ale to od razu nie oznacza, że jest drewnem czy że powinien zmienić zawód...jak ma braki techniczne to niech bierze sie za inny zawód. Czy nie pomogło tego bym nie był taki pewien.
Jakie wszystkie, wg. kogo?Wszystkie kontrowersje sa na korzyść Chelsea.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 10 maja 2009, 11:28
Od kiedy gra nastawiona na defensywę jest nienormalna? Być może dla Was tak, bo niemal co tydzień rywale Wam w ogóle nie przeszkadzają, ale wyobraźcie to sobie, że w Europie są drużyny, które potrafią grać w obronie.SiKor pisze:Gdyby Chelsea wykorzystała swoje okazje i grała normalnie zamiast się murować to byśmy mieli angielski finał![]()
![]()
![]()
Sympatycy Premiership z klapkami na oczach, skończcie już....
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 10 maja 2009, 11:42
A według mnie również w sytuacji z Eto'o powinien być podyktowany rzut karny. Od kiedy tylko pamiętam uczono mnie, żeby w czasie blokowania strzału trzymać ręce przyległe do tułowia, a nie machać nimi na wysokości barkówKamil232 pisze:gdzie ja tutaj pisałem o Etoo?? Ba jakbyś czytał moje posty mówiłem, ze nie dałbym tam karnego.
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 10 maja 2009, 12:26
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 10 maja 2009, 13:36
Akurat co do czerwa dla Abidala nie jestem do końca przekonany, nawet po przeczytaniu owego wywiadu z samym zainteresowanym. Dlaczego? Obejrzyj powtórkę na TYM filmiku, chodzi mi dokładnie o moment 3:15.MazurXIII pisze:odnośnie innej kontrowersyjnej (?) sytuacji - Abidal twierdzi,że faulował,ale część osób tutaj wie lepiej od samego zawodnika...
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 12 maja 2009, 8:44
http://fcbarca.com/index2.php?goto=komm&news=26946Frustracja kibiców Chelsea po niesprawiedliwych, ich zdaniem, decyzjach arbitra w półfinale Ligi Mistrzów, sięga zenitu. Wygląda na to, że za rzekome błędy pana Toma Henninga Ovrebo oberwie się... Alexandrowi Rybakowi, reprezentantowi Norwegii w tegorocznym konkursie Eurowizji.
Ten 22 - letni piosenkarz, o polsko brzmiącym nazwisku przyszedł na świat w Mińsku, lecz już w wieku 4 lat wyemigrował wraz z rodzicami do Krainy Fiordów. Niezwykle utalentowany, jest wymieniany w gronie faworytów do zwycięstwa w konkursie, który w tym roku odbędzie się w Moskwie. Nowy system głosowania, wprowadzony w tej edycji, opiera się na zasadzie 50%/50% - punkty z każdego kraju będą wypadkową punktów z głosowania telewidzów i jurorów. Właśnie tutaj sfrustrowani kibice Chelsea upatrują możliwości odwetu. Bojkot norweskiej piosenki przez angielską publiczność może pozbawić Rybaka szans w którymś z kluczowych momentów festiwalu. "Okradli nas z finału, teraz my okradniemy ich ze zwycięstwa w konkursie" - chytrze zapewniają fani londyńczyków na forach internetowych. Czy zemsta się uda przekonamy się już w najbliższą sobotę, podczas finałowej odsłony Eurowizji 2009.
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 12 maja 2009, 9:47
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 lut 2010, 16:49
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 lut 2010, 17:03
Klajwert
i pamiętny komentarz Xava po meczu:
"Z ostatniej chwili: liczba karnych dla chelsea ciagle rosnie.
na podkarpaciu jest ich juz 39, na podlasiu 41, a w malopolsce dochodzi do 48.
czekamy na wiesci ze stolicy.
halo halo warszawa."
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 lut 2010, 17:10
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 lut 2010, 17:19
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 22 lut 2010, 17:40
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 lut 2010, 17:48
No jeszcze jedno takie spotkanie i Drogba nie będzie musiał składać papierów i robić żadnych kursów, a będzie wykwalifikowanym instruktorem nurkowania.KajoFC pisze:Dobrze by było jak by Chelsea jeszcze raz trafiła na Barcelona
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 22 lut 2010, 18:16
rati
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio