Lech Poznań (zbiorczy) - Strona 77

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto wg Ciebie był największym wzmocnieniem Lecha w letnim okienku transferowym:

Sławomir Peszko
5
7%
Manuel Arboleda
9
12%
Tomasz Bandrowski
2
3%
Robert Lewandowski
33
45%
Ivan Turina
2
3%
Semir Stilić
22
30%
Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 29 mar 2010, 13:58

Obecnie tak, bo areszty i więzienia są przepełnione. Ostatnio czytałem, że właśnie z tego powodu na wolności jest 50 tysięcy bandytów.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8705
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 mar 2010, 14:20

Loker pisze:bronisz struktury mafijnej, dlaczego?
A znasz jakąś przyzwoitą pracę (dobrze płatną, wyjazdy do Holandii i Norwegii dość drogie), w której dają Ci co tydzień 2-3 dni wolnego :?:
Ja NIE. No to trzeba inaczej zarabiać.

I tyle ode mnie.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 29 mar 2010, 15:05

W takim razie czemu zostali zwolnieni przez sąd do domu, a nie zostali aresztowani tymczasowo? Czy takie praktyki stosuję się wobec groźny bandytów?
to nie wiesz że dla osób pokroju Wilmore to złodzieje, dilerzy, zboczeńcy i mordercy :lol: :?:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 mar 2010, 16:30

cloner pisze:
Loker pisze:bronisz struktury mafijnej, dlaczego?
A znasz jakąś przyzwoitą pracę (dobrze płatną, wyjazdy do Holandii i Norwegii dość drogie), w której dają Ci co tydzień 2-3 dni wolnego :?:
Ja NIE. No to trzeba inaczej zarabiać.

I tyle ode mnie.
cloner jak ci ktos okradnie mieszkanie, samochod to tez bedziesz taki wyrozumialy w mysl zasady trzeba inaczej zarabiac? bo np kolesie nie moga znalezc pracy ?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 mar 2010, 16:47

czeher pisze:jak ci ktos okradnie mieszkanie, samochod
Oni okradają mieszkania? Kradną samochody :?:
Bez zbędnej manipulacji proszę.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 29 mar 2010, 16:56

Artykuł śmieszny i jest tam wiele kłamstw.
14 z 16 jest już na wolności. To raz.
Żaden z zatrzymanych na 100% nie jest i nie był członkiem WL a na stadionie nie dochodziło do transakcji narkotykami. To dwa.
A po trzecie do jasnej cholery co mamy do tego my kibice Lecha jak i klub, co kilka osób robi prywatnie ?? No co do cholery mnie to interesuje ?? Jak dzisiaj opóściłem ćwiczenia na uczelni to GW napisze, że kibole Lecha olewają studia ??
A najgorsze jest to, że to i tak szkodzi ruchowi kibicowskiemu, ultrasom i całemu klubowi. Propaganda jak się patrzy. No ale na matołow to działa, co widać na tym forum.

Zresztą WL wyda jeszcze oficjalne oświadczenie w tej sprawie.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2264
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 mar 2010, 17:23

Ja mam pytanie czysto prawne.

Dziś widziałem, że GW wydrukowało zdjęcia kibiców Lecha normalnie, bez zamazania twarzy.Tak na dobrą sprawę można ich za to oskarżyć ? Lechici nie są osobami publicznymi więc chyba muszą wyrazić zgodę na publikację swoich zdjęć, czy się mylę ?

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 29 mar 2010, 17:41

W myśl art. 81 prawa autorskiego rozpowszechnienie wizerunku wymaga każdorazowego zezwolenia osoby na nim przedstawionej. Zgoda taka nie jest wymagana jeśli osoba sfotografowana otrzymała wynagrodzenie za pozowanie (domyślnie wypłacenie honorarium wiąże się z wyrażeniem zgody na publikację zdjęcia). Warunki te ulegają pewnej modyfikacji w przypadku osoby powszechnie znanej, którą sfotografowano w związku z pełnieniem funkcji politycznych bądź zawodowych, jak i w przypadku uwiecznienia człowieka jako elementu większej całości (np. zgromadzenia sportowego, krajobrazu, imprezy publicznej). Nie może to jednak polegać na wyławianiu z tłumu i portretowaniu poszczególnych uczestników takiej imprezy bez ich zgody.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 mar 2010, 18:08

emdżej pisze:Nie może to jednak polegać na wyławianiu z tłumu i portretowaniu poszczególnych uczestników takiej imprezy bez ich zgody.
GW dziś na pierwszej stronie zamieściła foto kilku osób, wyłowionych z ogromnego tłumu.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 mar 2010, 19:08

Wy żartujecie o odpowiedzialności karnej GW za to zdjęcie? :lol:
Podobnie jak mam nadzieję, że Lechita żartuje na temat artykułu GW - ktoś mu tu ładnie wyjaśnił, dlaczego są na wolności, w to, że na dzień dzisiejszy nie byli członkami WL wierzę, bo tam wszystko łatwo jej działaczom zatuszować.
Jakby to był wywiad z anonimowym piknikiem na temat tych złych kibiców Lecha, to pewnie bym to sam wyśmiał. Ale wywiad z funkcjonariuszem CBŚ, gdzie włączone są dane z akt sprawy? Opisywana jest historia śledztwa?
Albo macki GW sięgają równie daleko co spisek żydowsko-masoński, albo kibolom Lecha pali się grunt pod nogami. I bardzo dobrze.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 mar 2010, 19:13

cloner pisze:Oni okradają mieszkania? Kradną samochody :?:
Bez zbędnej manipulacji proszę.
jedno i drugie to pogwalcenie prawa, posiadanie broni, wymuszenia, sprzedaz nartkowykow jeden wal... to inaczej jezeli za kilka lat bedziesz mial dziecko w wieku 15-17lat to osobe sprzedającą mu amfe bedziesz tez tak usprawiedliwial?

No tak HWDP, JP, kibice moga wszytsko, anarchia...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 mar 2010, 19:19

czeher pisze:jedno i drugie to pogwalcenie prawa
Tak wiem, okrutny gwałt na 10-letnim dziecku oraz wrzucanie do avatara czyjejś grafiki bez pozwolenia to również pogwałcenie prawa. Tylko nie o tym mowa.
czeher pisze:jezeli za kilka lat bedziesz mial dziecko w wieku 15-17lat to osobe sprzedającą mu amfe bedziesz tez tak usprawiedliwial?
To chyba logiczne. Jednak będę wmawiał dziecku, żeby od amfy trzymało się z daleka.

"nie chce to nie weźmie, przecież swój rozum ma".

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 29 mar 2010, 19:38

Wilmore pisze: ktoś mu tu ładnie wyjaśnił, dlaczego są na wolności
A dlaczego ty i ja jesteśmy na wolności ? Ktos tu chyba ładnie uogólniał. Piotr Reiss pewnie tez do tej grupy nalezy i nie ma dla niego miejsca w pace ahahaa
Wilmore pisze: w to, że na dzień dzisiejszy nie byli członkami WL wierzę, bo tam wszystko łatwo jej działaczom zatuszować.
Nie równo pod sufitem ? Wiesz jak działa stowarzyszenie ? A nawet gdyby byli, to co? Ja niedługo zanosze deklaracje i tez bede członkiem WL. E: po za tym rzecznik policji juz dementował sprawe apropo tego, że byli to członkowie WL. Wiec wilore jak czegoś nie wiesz to nie twórz teorii spiskowych bo tylko zagmatwasz sprawe i się ośmieszasz, bo policja moze zobaczyc kto był członkiem WL
Wilmore pisze:Jakby to był wywiad z anonimowym piknikiem na temat tych złych kibiców Lecha, to pewnie bym to sam wyśmiał. Ale wywiad z funkcjonariuszem CBŚ, gdzie włączone są dane z akt sprawy? Opisywana jest historia śledztwa?
I śmieszne jest to, że pełno w tekscie kłamstwa.
Wilmore chcesz troche narkotyków? Przyjedz na stadion ahahaa :haha:

PS do klubu nadchodza maile aby klub zareagował w sprawie tego smiesznego artykułu.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 mar 2010, 22:45

A dlaczego ty i ja jesteśmy na wolności ? Ktos tu chyba ładnie uogólniał. Piotr Reiss pewnie tez do tej grupy nalezy i nie ma dla niego miejsca w pace ahahaa
To jest wyznacznik dla ciebie..inny? Powodzenia.
Nie równo pod sufitem ? Wiesz jak działa stowarzyszenie ? A nawet gdyby byli, to co?
bo byli i nic a merytorycznie cos. Ciekawe musza byc ich daty odejscia.
bo policja moze zobaczyc kto był członkiem WL
Policja twierdzi...
- W Poznaniu zawarto układ z kibicami. Klub oddał im stadion w zamian za spokój na trybunach. "Olaf" i jego grupa trzymali za pysk takich jak oni, żeby nie spowodowali zadymy. Taka nieformalna ochrona.
gdyby nie to ze "jest autoryzowany przez nich i ich zwierzchników." to te slowa wydaja sie byc faktem. ALe najlepiej napisac smieszna gw hwdp a nie merotorycznie rozmawiac. Wywiad jest mocny i zawiera duzo faktow a wy poruszacie jakies bzdety typu fotki jak na NK.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 mar 2010, 22:50

W każdym normalnym klubie, działacze współpracują z kibicami. A że niektórzy zachowują się tak, jakby obudzili się kilka minut temu, to już ich wina. Niech każdy z Was spróbuje się dowiedzieć jak to wygląda w klubach z Waszych miast. Bo artykuły z gw o kibicach są tak samo wiarygodne jak z faktu o transferach.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”