Imo gral slabo, mial sporo strat, w tym takie po ktorych Bayern wyprowadzal bardzo grozne kontry, wiele niedokladnych podan, ktore zazwyczaj trafialy do rywali. Doprawdy nie wiem w czym objawiala sie jego dobra postawa dzisiejszego wieczoru.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 30 mar 2010, 23:33
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 mar 2010, 23:38
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 mar 2010, 23:47
ponoć Ferguson po meczu powiedział, ze ten uraz nie jest jakiś bardzo poważny. Na Chelsea moze nie wrócić, ale na rewanż może być już gotowyChlopaczek pisze:Wobec ewentualnej kontuzji Rooneya ich szanse rosna aczkolwiek nie sadze zeby Manchester zaprezentowal podobna niefrasobliwosc w meczu u siebie.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 30 mar 2010, 23:51
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 31 mar 2010, 0:20
Inaczej byś gadał gdy byśmy wbili w 90 minucie na 2:1Morrow pisze:Kto wie czy ta szybko strzelona bramka nie zrobiła nam więcej krzywdy niż korzyści.
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 31 mar 2010, 8:27
Zapomniałem odpisać wcześniej - Owen chyba nie jest zgłoszony do LM w ogólemajer13 pisze:w drugim spotkaniu kto wie czy na rewanż w pełni sił będzie juz Hargreaves.
Van der Sarowi zawdzięcza Manchester stratę tylko dwóch bramek. Przy bramce Olicia nie miał szans, Ivica poczekał aż Holender się położy i wtedy walnąłfieldy pisze: Edwin był dziś znakomity, mało zabrakło i by wyciągnął jeszcze ten strzał Olica.
A ja liczę. Na wyjazdach wcale nie jesteśmy słabsi niż na Allianz Arena, a historia naszych spotkań z Man Utd pokazuje, że na Old Trafford Bayern jeszcze nie przegrał. Nie obrażę się, jak ta tendencja utrzyma się też za tydzieńEnJoy's pisze: mimo, że nie liczę, że Bayern na OT zagra jak dziś, ale o niespodziankę mogą się pokusić.
No na początku odgwizdywał prawie każde starcie Badstubera z Nanim, aż zacząłem się zastanawiać czy jest Portugalczykiem i nie chroni przypadkiem swego rodakasmudge_90 pisze:ale fauli powinno być chyba ze 3 razy mniej.
No tak, bramka Manchesteru to był za to wypracowany majstersztykred85 pisze:Dwie bramki jakby nie było przypadkowe, a w pozostałych sytuacjach VdS musiał to obronić.
Nie, nawet nie jest zagrożony za tydzień.mistyk pisze: Nie wiem czy przypadkiem Olic sam nie wykluczl sie z nastepnego meczu z powodu zółtych kartek?
Ta, wszystko było pod kontrolą, tylko co i raz Bayern miał jakieś akcje i strzały na bramkę, które z coraz większym trudem wybraniał van der Sar. Po Twoich wypowiedziach zastanawiam się, czy widzieliśmy ten sam mecz.red85 pisze:Wydawało się przecież, że wszystko było pod kontrolą do momentu kiedy Neville popisał się głupawym zagraniem ręką.
Nie wiem, sytuacja Altintopa z 1 połowy, kiedy nie opanował piłki? Co oczywiście niezbyt dobrze o nim świadczy (choć uważam, że na swoje możliwości zagrał naprawdę dobre spotkanie).Kamil232 pisze:Jakieś setki do czasu głupawych zmian Fergiego? Nie przypominam sobie.
Może i nie jest, ale za to oświeccie mnie (jestem już stary, mogę mieć sklerozę), kogo zabrakło wczoraj z podstawowego składu Manchesteru? Bo u nas, jakby nie patrzeć, nie zagrał jeden z najważniejszych (Schweinsteiger) i jeden z najlepszych (Robben) graczy. Jakieś pytaniaCris7 pisze:bo Bayern nie jest drużyną lepszą.
Ja nie zaliczyłem i zyję. A najlepszą terapią dla mnie było widzieć pokonanych piłkarzy Manchesteru na Old Trafford a następnie Olympiastadionie w 2001 r. No i oczywiście końcowy triumf po finale z Valenciąsmurano pisze: Nie wiem co musieli czuć fani Bayernu po tym finale w 99 roku. ja bym musiał chyba zaliczyć jakąś terapie u psychologa
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 31 mar 2010, 9:35
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 31 mar 2010, 9:48
Niech gra. Jeśli mielibyśmy wyeliminować Manchester, to wolę, żeby grał w pełnym składzie, niż żeby potem kibice MU narzekali, ze "z Rooneyem na pewno byłoby inaczej".guru pisze: Rooney będzie pod opieka specjalistów i na rewanz na pewno sie wykuruje.
Jak już wspomniałem, nie obrażę sięguru pisze:Teraz tylko jeszcze na Old Trafford ugrajcie remis.![]()
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 31 mar 2010, 10:17
Hyypia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 mar 2010, 10:35
na stronce United jest filmik w newsie o kontuzji Roo. Anglik idzie o kulach i nie wygląda na okaz zdrowia ... się zobaczy, mecz z Chelsea niedługo, więc szybko poznamy odpowiedź na nurtujące wszystkich pytania.guru pisze:Kontuzja Rooneya nie jest poważna. Ponoć skręcił staw skokowy. Sam ostatnio na hali nabawiłem sie takiej samej kontuzji. Dzisiaj mija 11 dni i juz normalnie chodzę, mogę nawet biegać, tylko jeszcze boje się kopnąć piłki z podbicia. Rooney będzie pod opieka specjalistów i na rewanz na pewno sie wykuruje.
nie mówie, ze dzięki swojej dobrej grze by to obronił, ale ta piłka przeleciała milimetry nad jego nogą, w tym sensie, mało brakowało do obronyMichał M pisze:Przy bramce Olicia nie miał szans, Ivica poczekał aż Holender się położy i wtedy walnął![]()
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 31 mar 2010, 11:01
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 31 mar 2010, 11:03
Teraz tylko jeszcze na Old Trafford ugrajcie remis. Chociaż ja jakoś w to nie wierze...
Juz nie bede pytal gdzie solidarnosc kibicow klubow angielskich , ale gdzie logika ? Chyba konkurentom w walce o majstra na reke bardziej by bylo gdybysmy przechodzili dalej i tracili tym samym sily na LM .Mam nadzieję na to, że sir Alex Ferguson ie doprowadzi swej drużyny do finału po raz trzeci
SexyBitch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 31 mar 2010, 11:04
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 31 mar 2010, 11:09
Ja pierwszym razem jak skręciłem to miałem gips. Ponoć za drugim razem człowiek szybciej się kuruje.Cris7 pisze:Niekoniecznie musi to być takie błahe. Skręcenie skręceniu nierówne. Też miałem skręcony staw skokowy i na 2 tygodnie usztywniony, a przez kolejny 3-4 nie grałem na poważnie w piłkę.
Pozwolę sobie na mały OT. Po skręceniu stawu skokowego pojechałem na prześwietlenie, bo nie wiedziałem dokładnie co mi jest. Bolało strasznie, stopa ruszać nie moglem. Po prześwietleniu lekarz obejrzał zdjęcia i wysłał mnie jeszcze raz na drugie piętro, żeby prześwietlić druga stopę dla porównania.Cris7 pisze:Oczywiście, że Rooney wyleczy się szybciej, bo nie jest na łasce polskiej służby zdrowia, ale czy będzie gotowy na rewanż?
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 31 mar 2010, 11:10
Powiedz jakiemuś Anglikowi o solidarności kibiców klubów angielskichSexyBitch pisze:Juz nie bede pytal gdzie solidarnosc kibicow klubow angielskich , ale gdzie logika ? Chyba konkurentom w walce o majstra na reke bardziej by bylo gdybysmy przechodzili dalej i tracili tym samym sily na LM .
Cris7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio