Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 09 kwie 2010, 13:18
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 09 kwie 2010, 13:22
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 kwie 2010, 13:29
Mentor pisze:Ale na co? Zadaj mi konkretne pytanie to postaram się udzielić konkretnej odpowiedzi. Powaga.
Sądziłem, że może coś Ci się tu nie zgadzaMentor pisze:Wszystko się zgadza, ale co ja innego mam odpowiedzieć?
Guru pewnie pił do tego:Janio pisze:Yhy, bo tylko scouci Realu wypatrują w Afryce talenty, masz Guru jak zwykle 100% racji. Pogratulować!
To, że Eto'o nie wyjechałby z Afryki, gdyby nie znalazł go Real jest w sumie bardziej prawdopodobne, niż to, że gdyby nie Barcelona, grałby jeszcze w Mallorce.pasza pisze:nie uwazam, ze barca zawdziecza mu wiecej niz on barcy. gdyby nie barca, moze teraz bilby sie z mallorca o lige mistrzow
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 09 kwie 2010, 13:34
madrid, cabron, saluda al campeonguru pisze:Jeszcze nie tak dawno zbiorowo podziwialiście Eto'o, gdy ten powiedział coś na Real. Cholera wyleciało mi to z głowy co dokładnie powiedział, ale coś związane chyba z "gównem". Ja go nie szanuje i nie szanowałem. Gdyby nie Real to dzisiaj grałby rekreacyjnie gdzieś na pustyni.
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 09 kwie 2010, 13:43
pasza pisze: dziwi mnie jak mozna im kibicowac, ale nie wnikam, bo to jalowa gadka. ale zawsze na kibica realu bede patrzyl nieufnie, bo to dla mnie nielogiczne im kibicowac, cos musi byc z nimi nie tak
Loker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 09 kwie 2010, 13:47
Twoj stary malobystryLoker pisze:Ja stawiam na to, iż to Ty jesteś tak "małobystry", że jest to dla Ciebie nie logiczne.
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 kwie 2010, 13:53
Dokładnie tak jest. Co prawda news był długi, ale informacji jak na lekarstwo bo nie wiem nic poza tym, że sąd będzie dalej rozpatrywał sprawę. Sprawę, której szczegółów nie znamy.RealFan pisze:Generalnie widzę, że z faktu niedostatecznej ilości informacji wolisz wątku nie kontynuować, więc ja też nie będę, bo co miałem do napisania, to napisałem.
Spokojna głowa. Jeżeli coś się pojawi to sam to zamieszczę o ile mnie nie ubiegniesz.RealFan pisze:Aczkolwiek nie odmówię sobie przyjemności wklejenia kolejnego newsa w tej sprawie, jeśli również coś mi się w nim nie spodoba.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 kwie 2010, 14:03
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 11 kwie 2010, 18:08
stary rupieć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 11 kwie 2010, 23:21
jordan20

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 11 kwie 2010, 23:50
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 12 kwie 2010, 0:02
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 12 kwie 2010, 0:34
jordan20

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 12 kwie 2010, 1:46
Despertado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 kwie 2010, 16:57
Tak Pato gra na prawym ataku. Oglądając go regularnie od przybycia do Milanu uważam, że więcej pożytku byłoby z niego na lewym ataku. Kaczor dysponuje świetnym strzałem z dystansu. Grając na prawej stronie nie jest tego w stanie w pełni wykorzystać. Za kadencji Carlo bardzo często poruszał się lewym sektorem boiska. Teraz gra po przeciwległej stronie z powodu Dinho.zarówno Balotelli jak i Pato grają na prawej stronie ataku.
Dokładnie. Choć z drugiej strony Sylvio mało przejmuje się kibicami.Pato bedzie najdrozszy i najtrudniejszy do wyjecia, on sam mowi ze jest szczesliwy w Mediolanie, ma calkiem spora brazylijska kolonie w klubie, a Silvio i Łysego kibice chyba by na taczkach wywiezli gdyby sprzedali Kaczora.
Kiedyś pojawiły się plotki, że Rosell ma obiecać Pato.Ktorys z kandydatow na prezydenta na pewno obieca kupno napastnika najwyzszej swiatowej klasy.
Berlusconi decyduje z kim Łysy jeździ na wakacje.No niestety Galliani z Laporta na wakacje nie jeździ
Mam pytanie na temat tego. Jest tu napisane, że jeżeli Laporta dokona transferów tych dwóch graczy do 30 czerwca to Rosell nie będzie mógł nikogo pozyskać przez 2 lata. Dlaczego tak?Pojawila sie juz nawet plota transferowa zwiazana z tym o czym pisalem: http://barcaelections2010.blogspot.com/ ... osell.html
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio