Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 09 kwie 2010, 20:41
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 kwie 2010, 22:38
Za przeproszeniem jesteś pajac. Jakby wyglądała piłka nożna jakby był wynik 47:38? Spalone to jest piękno piłki i tak pozostanie!emdżej pisze:Czy tylko ja się czasami zastanawiam na cholerę ktoś w ogóle te spalone wymyślił?
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 09 kwie 2010, 22:43
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 kwie 2010, 23:17
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 kwie 2010, 23:25
Tego czego oczekiwali kibice L'poolu miała Barcelona w zeszłym sezonie, ale The Reds nie dadzą rady w LM i w Premiership dlatego albo sobie jedno odpuśćicie dla drugiego albo będziecie żyć dalej marzeniami. Liverpool jest na drugim miejscu pucharowym, a kibicom i tak mało...Daaaamian pisze:Przypomniałem sobie, jak jakiś czas temu zastanawiałem się czy nie lepiej będzie odpaść z LE, żeby ten sezon był jeszcze większą porażką niż jest obecnie. Odpadnięcie z pucharu na pewno dałoby amerykańskim właścicielom jeszcze więcej do myślenia i może wreszcie zwolniliby Beniteza. Jednak teraz z całą pewnością mogę stwierdzić, że nie - odpadnięcie nie byłoby rozwiązaniem. Po tylu latach bez jakiegokolwiek trofeum wreszcie potrzebny jest jakiś sukces. Nawet jeśli to tylko LE. Takie trofeum bez wątpienia należy się piłkarzom (chociażby za poprzedni sezon). Poza tym większych szans na zwolnienie Hiszpana należy szukać w ligowych niepowodzeniach, bo to właśnie liga angielska przynosi większe dochody (nawet jeśli mówimy o walce o 4. miejsce), które jak wiadomo są priorytetem dla duetu Hicks & Gillett.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 kwie 2010, 23:28
To mi tylko wyjaśnij.Tomusmc pisze:Liverpool jest na drugim miejscu pucharowym, a kibicom i tak mało...
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 22 kwie 2010, 21:56
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 22 kwie 2010, 23:03
Widzisz, ale to powszechne na stadionach to co oni robią, a dokładniej krzyczą jego imię, specjalnie przeciągającMam takie wrażenie, ale czy kibice HSV wygwizdują swojego gracza - Demela.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 22 kwie 2010, 23:08
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 22 kwie 2010, 23:25
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 kwie 2010, 23:32
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 29 kwie 2010, 0:30
Unista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 29 kwie 2010, 23:50
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 kwie 2010, 23:55
gdy już zakończą się wszystkie możliwości typu Javier, czy Carragher, czy też jeszcze ktoś inny na prawej obronie, wtedy Degen wchodzi(L)oczkerson pisze:Jak słaby jest Degen
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 kwie 2010, 23:58
Daaaamian
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio