Inter Mediolan - FC Barcelona [faza grupowa i 1/2 finału LM] - Strona 23

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Re: Inter Mediolan - FC Barcelona [faza grupowa i 1/2 finału LM]

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 28 kwie 2010, 18:03

Podobo Mou uwielbia być nienawidzony. Poświca się w ten sposób dla swoich piłkarzy, ściagając na siebie niechęć.

Wyzywanie i przeszkadzanie graczom Interu przed meczem to debilizm i buractwo, natomiast Mou podkreca atmosferę i ma co chciał. Skoro inteligentny facet tak robi, to czemu się dziwicie, że głupsi od niego mu tak odpowadają.

To przesada, wystarczą piosenki podczsa meczu ni ewnetualnie dwa świńskie łby na murawie :wink:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 kwie 2010, 18:06

http://www.youtube.com/watch?v=kupyx9KVMFk
Kwiat kibiców Barcelony. Rzeczywiscie jest czego bronic.

Dobra, mnie juz nie ma. Bede po meczu albo nie bede. Forza Inter!

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 kwie 2010, 18:23

Babel pisze:Coz, jak sie okazuje bydlo jest wszedzie, nawet w miejscach gdzie sie tego nie spodziewasz.
Jest dosłownie wszędzie więc nie wiem czemu niby nie spodziewać się go również wśród fanów Barcelony.
Babel pisze:Kwiat kibiców Barcelony.
Kwiat? Que?

Bydło i wioska. Nie będę tego usprawiedliwiał. To jednak raczej rzecz powszednia. Media też zrobiły swoje apelując ze wszystkich stron o zgotowanie piekła Interowi. Jak już jednak wspomniałem - to nie jest usprawiedliwienie.

Tak czy inaczej z tym kwiatem to chyba się zagalopowałeś Drogi Bąblu, ale udzielam rozgrzeszenia :wink:

Straszliwie jestem nakręcony. Aż mnie to przeraża bo nawet podczas 'zwykłych' spotkań łatwo się denerwuję i żywiołowo reaguję na boiskowe wydarzenia a dzisiejszy mecz to ładunek jakiego dawno nie było. Niby okresowo mamy Gran Derby a mecz o awans do finału LM, finału na Bernabeu, o szansę obrony tytułu i w ogóle mecz wszystkich meczów to może być dla mnie zbyt wielka dawka :lol: Chciałbym, aby to było wielkie widowisko, ale nie jestem przekonany czy należy się tego spodziewać. Emocji na pewno nie zabraknie (a przynajmniej dla fanów obydwu ekip), ale czy będzie to porywający spektakl? W INTEResie Mourinho leży, aby tak nie było bo chyba raczej nastawia się bardziej na neutralizację aniżeli przejęcie inicjatywy.

Oczekuję od piłkarzy, aby wznieśli się na absolutne wyżyny. Nie jakiś wyimaginowany poziom tylko swój najwyższy bo pokazali już nie raz na co ich stać. Wcale nie potrzebujemy cudu. Trochę szczęścia jak najbardziej, ale cuda nie będą potrzebne jeżeli nie zawiedziemy. Nie mam wątpliwości co do tego, że awans jest w naszym zasięgu choć w pełni zdaję sobie sprawę, że faworytem do awansu jest Inter i to nie minimalnym.

Visca el Barca!

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 188

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 28 kwie 2010, 18:30

Szkoda szkoda, ze Barcelona z tego meczu zrobila taka wojne. Dla nas sam ten polfinal to swieto, mozna to bylo rozegrac w normalnej atmosferze. My mamy wystarczajco duzo wrogow, nowi sa nam srednio potrzebni :P
W kazdym razie za rok ktos bedzie palal wielka zadza rewanzu, oby to byla ekipa Guardioli.
Forza Inter!

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 kwie 2010, 18:36

Nigdzie nie galopuje. To byla złośliwość wzgledem tej czesci, która broni zachowania tych ludzi. Niezaleznie od tego co mowil, robil (kiedys?) Mourinho tak sie nie postepuje i nie musze chyba tłumaczyc dlaczego, bo nie macie juz 5 lat. Juz w ogole nie potrafie zrozumiec hałasowania pod hotelem. Cos nie tak skoro przjezdza druzyna drewniaków z trenerem tłumaczem, portugalskimi arbitrami na umowie o dzielo, a kibice Barcelony zachowuja sie co najmniej jakby przyjechał wiecej niz klub.

:P

Dobra juz mnie nie ma.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 kwie 2010, 19:25

Zachowanie kibiców świadczy o randze dzisiejszego widowiska. Choć oczywiście tego nie popieram :P

Panowie (i panie :P ) ja już tym meczem żyje od tygodnia, teraz została ponad godzina i cały chodze. Dla uspokojenia alkohol już się chłodzi i oby nie było odwrotnych skutków, a takie w przypadku niepowodzenia mogą nastąpić :lol: Kuwa nie wiem co pisać takie nerwy, więc ....

...tak dla atmosfery ...

Ce solo Inter !!!

Nie zjebmy tego ...

Wracajcie na Meazza jako bohaterzy !

Awatar użytkownika
jordan20
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 28 kwie 2010, 19:43

no i pep zaryzykowal:
Valdés, Alves, Piqué, Touré, Milito ; Xavi, Busquest, Keita; Messi, Pedro e Ibrahimovic
3-4-3 jak się patrzy,trojka w obronie. keita asekuracja lewej strony

inter ten sam sklad

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 kwie 2010, 19:54

A więc pojedynek braci !

Dodatkowy smaczek :]

Inter z czwórka z przodu może siać całkiem spore zagrożenie. Życzę Eto'o aby został bohaterem spotkania !

Forza INTER !

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2409
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 kwie 2010, 19:58

Nie wyobrażam sobie Barcelony w finale na Bernabeu, nie wspominając o tym, że mogliby tam wygrać, a jeszcze pół stadionu Realu Madryt mogłoby się z tego cieszyć. Nie chcę być zmuszony do tego, by musieć sobie to wyobrazić i dziś jestem Interistą.

W pierwszych 10 minutach bramka Eto'o z kontry. CN będzie dziś smutne.

Oby tylko Frank de Bleeckere nie uległ presji katalońskiej prasy, która po pierwszym meczu robiła nagonkę na sędziego, a wtórował im w tym między innymi Pique na konferencji i Czapi w szatni.

Forza Inter!

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 28 kwie 2010, 20:07

Podobnie jak kolega z krówką, dzisiaj też jestem NERRAZURRI
Nie wiem czy ktoś się wsłuchiwał, ale pod koniec naszego meczu z Valencią na SB słychać było głośne 'INTER! INTER!' śpiewane przez fanów Los Blancos :D

W jednym z dzisiejszych snów przy wyniku 1-0 w 90 minucie Czygryński przeprowadził indywidualną akcję i strzelił gola. W następstwie całe Camp Nou eksplodowało z radości. Nie wiem czemu tak ale podejrzewam że to wina skeczów z Crackovii :lol:
Na szczęście Dymo nie jest zgłoszony do CL

A teraz dla rozładowania atmosfery coś na uspokojenie

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 28 kwie 2010, 20:15

Inter nie może tego zmarnować, trzymam za nich kciuki w walce o finał :)

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 28 kwie 2010, 21:16

Nie można nazwać tego inaczej niż skurwysyństwo. Zarówno tego płaczka, jak i sędziego, który nie ma zupełnie jaj i chyba się przestraszył tego gdzie jest.

E: Aż dziwne, że Eto'o nie dostał czerwonej :lol:
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2010, 21:26 przez Cris7, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 28 kwie 2010, 21:17

Coś Ci się przewidziało Kaczy. Barcelona to coś więcej niż klub. Piłkarz tego zespołu nie byłby skłonny do takiego zachowania. Telewizja kłamie.
A tak już na poważnie to nóż w kieszeni się otwiera jak widzi się takie żałosne zachowanie zawodnika Barcelony.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 28 kwie 2010, 21:20

nie no trzeba przyznać że mu nieźle ...! dziwne że to nie była czerwona bezpośrednia bo przecież piłkarz Barcy zwijał się niemiłosiernie.

:rotfl:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”