Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 kwie 2010, 0:17
Kluchman

Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 29 kwie 2010, 0:19
Kiedyś przebąkiwał wprawdzie o chęci prowadzenia Królewskich, ale bądźmy szczerzy... Czy obecny Real naćkany indywidualnościami za setki milionów zasługuje na takiego fachowca jak Mourinho? No i czy Moratti widząc jak wielki progres poczyniła drużyna za kadencji Portugalczyka puści Jose tak łatwo? Perez kupi wszystko co się rusza i ma dobre noty. Nie zdziwię się jak po sezonie zapragnie sprowadzić do Realu... RobbenaMazurXIII pisze:Aha - tak się zastanawiam czy Mourinho po sezonie odejdzie z Interu do Realu...Po tym półfinale Perez chyba zrobi wszytko,by największy buc (genialny,ale buc) wśród trenerów trafił na Santiago Bernabeu...ile wynosi klauzula odejścia?8 mln €?Dla Pereza to tyle co splunąć...z drugiej strony - pełna autonomia trenera (transfery,rozwój klubu - w Interze rozbudowano na życzenie Jose ośrodek treningowy etc.) w Realu (Portugalczyk na nic innego się nie zgodzi)?Impossible.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 kwie 2010, 0:25
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ZabiliMiKrowe » 29 kwie 2010, 0:25
ZabiliMiKrowe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 29 kwie 2010, 0:27
Unista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 29 kwie 2010, 0:31
ja tylko mowie, ze mnie by bylo najnormalniej wstyd rozplywac sie nad porazka barcy przy takich upokorzeniach jakie barca zadala madrytowi.RealFan pisze:Ta, o Barcelonie nie można ani słowem - chociaż w sumie nie napisałem nic złego, bez jakiejś mocnej napinki, którą mógłbym uskutecznić z łatwością - bo Real coś tam, a Barca w zeszłym roku wygrała 7 pucharów (dla Laporty 6:2 to siódmy puchar). Nie interesuje mnie to. W pierwszej kolejności jestem Madridistą, a w drugiej Antibarcelonistą. Real dziś nie grał, jakby ktoś nie wiedział. Teraz brakuje tylko mistrzostwa dla Realu i dopiero się zacznie.
pasza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 29 kwie 2010, 0:34
Loker
Padik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 kwie 2010, 0:43
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 29 kwie 2010, 0:44
Tu nie chodzi o zawiść.Tu chodzi o tępienie HIPOKRYZJI.Rok temu sędzia przepchnął Barcę do finału - no problem (i przy okazji byłyby 3 puchary z głowy) - teraz podjął kontrowersyjne (?) decyzje - skandal.Nie będę pisał o takich kwiatkach jak brak szacunku dla innych drużyn ('Najlepsza drużyna wszechczasów" - kurde bele - z której strony?Jak ta Barca ma się teraz do Bayernu czy Ajaxu,które obroniła PM 3 razy,albo np. do Milanu Sacchiego (ostatnia obrana PM)?Wymiana miliona podań w środku pola lub na 30 metrze to nie wszytko!) - doskonale także pamiętam artykuł na największym portalu Barcy w PL rok temu po wałku Ovrebo - "Umarł anty-futbol" ze zniczem...HIPOKRYCI.Numery takie jak z zakłócaniem snu piłkarzom Interu,próbie linczu na Mourinho czy zraszacze to też jak widać chleb powszedni...To wszytko ma wzbudzać sympatię?Po meczu swietnie widac znana w pilce tendencje. Im wiecej jakas druzyna wygrywa tym bardziej ja tak zwani postronni kibice nie znosza.
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 29 kwie 2010, 1:04
pasza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 kwie 2010, 7:07
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 kwie 2010, 8:08
Śmieszne to było nazywanie jakiegoś karakana Bogiem. Wcale nie dlatego, że nie uznaję żadnych bóstw.To by było na tyle w kwestii "boskości" Messiego.
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio
Re: Inter Mediolan - FC Barcelona [faza grupowa i 1/2 finału LM]
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 29 kwie 2010, 0:12