Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 29 kwie 2010, 11:17
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 29 kwie 2010, 11:19
arek_ahig pisze:W finale bede za Bayernem,
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 kwie 2010, 11:27
Ciekawe dlaczego nie powiedział tak jak wygrali ileś tam tytułówKajoFC pisze:Teraz widać jakim klubem jest Barca
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 29 kwie 2010, 11:39
kibice - atak na Mourinho, kozactwo z prostactwem z domieszką cwaniactwa, całkowity brak szacunku do rywala, akcja w nocy pod hotelem InteruKajoFC pisze:Teraz widać jakim klubem jest Barcajej kibice, piłkarze, działacze
![]()
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 kwie 2010, 11:41
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 29 kwie 2010, 11:52
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 29 kwie 2010, 11:55
Też mi się wydaje, że media przesadzają z tymi zachwytami nad geniuszem taktycznym Mou w tym meczu. Przecież Mou nie nauczył dobrze grać w obronie takich piłkarzy jak Zanetti, Maicon, Cesar, Cambiasso Samuel czy Lucio. Chwała mu za wspaniałą pracę nad psychiką zespołu, ale taktycznie czy w kwestii umiejętności w obronie to dla mnie gra Interu nie jest żadną nowością.. Wygrał, bo jak już wcześniej pisałem, Inter to najlepsza defensywa świata.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 29 kwie 2010, 11:59
(L)oczkerson pisze:No i też dlatego, że jak dasz fanom Bayernu palec, to zeżrą całą łapę i już zawsze będziemy musieli słuchać, że Bundesliga jest jedyną ligą gdzie tak naprawdę gra się w piłkę![]()
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 kwie 2010, 12:03
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 29 kwie 2010, 12:23
Wreszcie będzie mecz najmocniejszy z najmocniejszymMichał M pisze:(L)oczkerson pisze:No i też dlatego, że jak dasz fanom Bayernu palec, to zeżrą całą łapę i już zawsze będziemy musieli słuchać, że Bundesliga jest jedyną ligą gdzie tak naprawdę gra się w piłkę![]()
Jedyną oczywiście nie, ale wyższości nad calcio można będzie dowieść
Szczególnie, że dla Bayernu będzie to już 3 rywal z Włoch w tym sezonie...
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 29 kwie 2010, 12:48
Nie no, żartuję, oczywiście że będę kibicował Niemcom.
Chociaż w jednej sprawie mamy takie same poglądyJak Forza Calcio to Forza Calcio![]()
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 kwie 2010, 13:03
Ta, a na jesieni na Camp Nou to inaczej chciał grać? A inne zespoły na Camp Nou to inaczej próbują grać?Też mi się wydaje, że media przesadzają z tymi zachwytami nad geniuszem taktycznym Mou w tym meczu. Przecież Mou nie nauczył dobrze grać w obronie takich piłkarzy jak Zanetti, Maicon, Cesar, Cambiasso Samuel czy Lucio. Chwała mu za wspaniałą pracę nad psychiką zespołu, ale taktycznie czy w kwestii umiejętności w obronie to dla mnie gra Interu nie jest żadną nowością.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 29 kwie 2010, 13:17
tak. Wraca z zawieszenia Stanko, wiec będą wszyscy prócz Motty;Mam jedno pytanie, po za Mottą wszyscy w Interze do gry w finale tak
I Inter zawsze bronić umiał, a że nie osiągał wyników to wina psychiki. Tego, że zawodnicy Interu się blokowali psychicznie w europie (pisałem przed pierwszym meczem o tym sporo) i dlatego doceniłem Mou za psychologiczny aspekt jego pracy. Natomiast, to że Inter tak fantastycznie bronił to wynik tego, że defensorzy Interu mają fantastyczne umiejętności i to nie jest żadna nowość. To nie jest tak, że Mou przyszedł i pokazał Zanettiemu, Cambiasso, Samuelowi czy Maiconowi jak się gra w obronie i to, że przez 2 lata tylko Hiddinkowi oraz Mou się udało to wynik tego, że obaj mieli do dyspozycji fenomenalny kapitał ludzki. Tylko dzięki wybitnym defensorom Mou mógł zagrać tak jak zagrał i jak zagrać wczoraj z Barceloną trzeba było. Nie widzę tu niczego z cudotwórstwa, bo to, że Maicon czy Zanetti grają wielką piłkę to nie jest cudA bronić też trzeb umieć, odpowiednie odległości między formacjami, między poszczególnymi zawodnikami, przesuwanie się zawodników na boisku w zależności od tego gdzie jest piłka
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 kwie 2010, 13:17
Szkoda. Gol ze spalonego w pierwszym meczu + nieuznany gol Bojana w rewanżu to bardzo dużo w takim dwumeczu, ale trudno. Mimo wszystko nie obwiniam arbitra za odpadnięcie Barcelony. Obyśmy tylko wyciągnęli wnioski z porażki i poprawili grę przeciwko murarce.Ocena gry ręką zawodnika
36. Kontakt ręki zawodnika z piłką, który nastąpił na skutek świadomego działania tego zawodnika uznaje się za rozmyślne dotknięcie piłki ręką. Ma to miejsce nawet wtedy, gdy ręka ściśle przylega do tułowia zawodnika, lecz nastąpił rozmyślny ruch całego tułowia w kierunku piłki w celu jej zatrzymania lub zmiany kierunku jej lotu.
37. Nieumyślne zetknięcie się piłki z ręką zawodnika względnie jego ręki z piłką - bez świadomego i celowego ruchu ręki - nie podlega karze.
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio