Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 maja 2010, 21:43
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 maja 2010, 22:52
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: webber » 01 maja 2010, 23:09
webber
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 maja 2010, 23:40
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 02 maja 2010, 10:13
Despertado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 maja 2010, 10:23
Sytuacja wyglądała tak jakby to Sergio dostał żółtko. Raportu sędziego nie widziałem, więc prawdą może być, że to Joseba otrzymał kartkę. Nie pierwszy raz widziałem taką sytuację, byli tacy co dostawali 3 żółtka.Despertado pisze:Wedlug Valdesa i Busiego zoltko dostal Llorente. Livescor tez zapisal kartke na konto napastnika Villareal. Bo niby za co Busi mialby dostac 2 zolta? Za to ze Llorente go odpychal? Nawet jesli przedluzal swoje zejscie z boiska to na pewno nie jest to sytuacja kwalifikujaca sie na 2 zoltko, bez przesady.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 maja 2010, 12:57
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 02 maja 2010, 13:07
Masz na mysli srodokowego napastnika czy lewego?Mentor pisze: Mam nadzieję, że zakup napastnika pozwoli wrócić do starego ustawienia.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 maja 2010, 13:25
Takiego, który pozwoli wypchnąć Leo na bok.mistyk pisze:Masz na mysli srodokowego napastnika czy lewego?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 maja 2010, 13:29
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 maja 2010, 14:26
Jeśli będzie Henrym z poprzedniego sezonu to oczywiście. Jednak jeśli Barca naprawdę chce kupić Villę to myślę że ma być także alternatywą z której nie będzie się bał korzystać Pep w miejsce Zlatana. Bojan widać taką nadal nie jest skoro męczył ostatnio w ważnych spotkaniach grę- Szwedem. Tylko przyjście Villi to mam nadzieję, że nie będzie koniec wzmocnień. Barca potrzebuje wzmocnień 2-3 z przodu, tak żeby nie było sytuacji, jak w tym sezonie, ze Xavi gra bo po prostu musi, bo nie ma żadnej alternatywy. Nie wiem ale mam jakieś deja-vu. Rok temu pisałem to samo. Przyjście Villi, przyjście jakiegoś napastnika na lewe skrzydło miało dać alternatywę dla Henry'ego. Teraz przyjście kogoś to nie oznacza, ze on nie będzie kolejnym Titim, na którego trzeba było czekać i z którego sezon naprawdę można było być zadowolonym.Mentor pisze:Mam to pytanie uważać za podchwytliwe? Jeżeli przyjdzie Villa to bardzo dobrze, ale będzie grał na lewej choć nominalnie jest środkowym napastnikiem.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 maja 2010, 14:31
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 02 maja 2010, 14:48
Despertado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 maja 2010, 15:28
Jasne dlatego trzeba wszystko pozałatwiać dość szybko i w miarę odpowiednie kwoty. Choć nigdy nie wiadomo jak się potoczą sprawy, bo na pewno kandydaci nie będą zadowoleni jak Laporta nie da im szans na licytowanie się gwiazdami. Jednak to muszą być naprawdę przemyślane transfery, żeby później nikt nie ujadał, ze to nie oni stali za transferami itp. Nie wiem o jakie sumie będzie mowa kiedy będzie temat Villi ale także jestem zdania, że 40 mln dzisiaj to sporo, ale za 2 miesiące to może być już inna sytuacja jak przed rokiem. Oby tylko działacze porobili porządek z wypożyczonymi zawodnikami.Despertado pisze:Jesli Villa ma kosztowac 40 to doplacmy 10 i kupmy lepszego Torresa.
Ville zaakceptuje do 30 mln. Gosc ma juz 29 lat. Kazda kwote powyzej 30 baniek uznam ze przeplacenie
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 02 maja 2010, 15:33
grzegorzfcb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio