Jak nie daj Bóg, zagrają w Lidze Europejskiej... to będzie pośmiewisko. Wyobrażacie to sobie?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 04 maja 2010, 19:40
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Soks » 04 maja 2010, 19:42
Soks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 maja 2010, 19:42
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 04 maja 2010, 19:48
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 04 maja 2010, 19:49
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 04 maja 2010, 19:55
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 04 maja 2010, 19:56
Ja szczerze kibicowałem jednej drużynieemdżej pisze:Mnie to pasuje. Zawsze można mówić, że Zagłębie odpadło z PP dopiero po meczu z finalistą![]()
Ogólnie to kto awansował z tego półfinału to mnie nie robiło różnicy. Z wiadomych względów.
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 maja 2010, 19:59
Fishbone pisze:Lechia Gdańsk ostatnio w słabszej dyspozycji
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 04 maja 2010, 20:04
I dzięki tej pięknej grze na wiosnę zdobyła aż 8 pkt? Nie widzę większych szans Lechii, zwłaszcza w Białymstoku gdzie Jaga przegrała tylko raz w tym sezonie.czeher pisze:Lechia pieknie gra;a
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 04 maja 2010, 20:05
Hyypia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 maja 2010, 20:05
Ale będą jaja jak Portowcy zagrają w pucharach ;D
Pogoń pokonała Kotwicę 7:5 w meczu Pucharu Polski. Spotkanie miało bardzo dramatyczny przebieg. Portowcy przegrywali już 1:4, ale zdołali się podnieść i zwyciężyć.
Kotwica Kołobrzeg - Pogoń Szczecin 5:7 (2:1)
1:0 9' Misztal
1:1 15' Petrik
2:1 24 Szymański
3:1 55' Misztal
4:1 58' Frontczak
4:2 67' Przytuła
4:3 75' Dziuba
5:3 88' Urbanczyk
5:4 90' Kazadi
5:5 90'+2" Rogalski
5:6 98' Prędota
5:7 119' Dziuba
Kotwica Kołobrzeg: Binkowski - Miklasinski, Żhdanov, Teśman, Zawadzki - Miłoszewicz, Misztal, Frączczak, Dubiela - Kosakowski, Szymański
Rezerwowi: Struś, Świątkowski, Remplewicz, Urbańczyk, Duńczak, Procner, Kalinowski
Pogoń Szczecin: Janukiewicz - Kazad - Leonowicz, Mysiak, Wróbel, Petrik - Rogalski, Przytuła, Moskalewicz, Pietruszka - Lebedyński, Dziuba
Rezerwowi: Pyskaty, Hrymowicz, Wólkiewicz, Parzy, Woźniak, Rydzak, Prędota
Sędzia: Adam Łyczmański
Asystenci: Dariusz Ignatowski i Maciej Daszkiewicz
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 04 maja 2010, 20:08
Przegrali w 3:2 z Werderem, ale co ciekawe w Pucharze UEFA udało im się wyjść z grupy [ 5 zespołów ], zostawili w tyle Zenita i AEK, a dzielnie walczyli z Lille czy Sevillą.Boromir pisze:Pamiętam jak Alemania Aachen grała w pucharach,
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 maja 2010, 20:14
ogladales mecz z Lechem?Boromir pisze:I dzięki tej pięknej grze na wiosnę zdobyła aż 8 pkt?
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 05 maja 2010, 10:18
Wczoraj też pokazała dobry futbol? Jagiellonia Białystok po pierwszej połowie powinna 3:0 prowadzić. Lechia Gdańsk nic nie pokazała, jedynie ładna bramka z rzutu wolnego. Jagiellonia - Pogoń Szczecin, to ciekawa para. Według mnie Jagiellonia sięgnie po tytuł, ale Pogoń z Ruchem też pokazała, że można grać jak równy z równym.czeher pisze:Fishbone pisze:Lechia Gdańsk ostatnio w słabszej dyspozycji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeszcze kilka dni temu, zdaje sie ze nie caly tydzien dzielila i rzadzila na bulgarskiejLech byl tlem, a wymowne byly gwizdy kibicow kolejorza... Lech wygral po watpliwym karnym i talentowi Peszki polaczonym z bledem Kapsy
Lechia pieknie gra;a
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 maja 2010, 10:31
Cris7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio