Część I
Część II

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 13 maja 2010, 15:22
iceald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 maja 2010, 15:45
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 maja 2010, 12:07
miguel indurain pisze:natomiast azpili to pilkarz wart zachodu. w kataloni ogolnie jest male cisnienie na niego wsrod kibicow.
Nie byłoby wam go trochę szkoda dla Barcy. Pisałem już o nim kilkakrotnie w innych tematach i uważam go za zajebistego zawodnika, który będzie jeszcze lepszy, a raczej powinien. Tylko w Barcelonie jest Dani Alves, dwóch czołowych prawych obrońców La Liga w jednym klubie, przy tym jeszcze Dani mało opuszcza spotkań. Azpilicueta musi grać, żeby dalej się rozwijać. W Barcy raczej nie miałby takiego komfortu. Oczywiście ja byłbym bardzo zadowolony gdyby trafił do Blaugrany, jednak są inne priorytety. Piszę to już z premedytacją- lewa obronaMentor pisze:Azpilicueta to potencjalna gwizda reprezentacji a więc fajnie by było go przygarnąć, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że już teraz zagniemy na niego parol. No chyba, że Laporta zdąży z Villą i Cesciem a Sandrusco zostanie sprowadzenie właśnie Cesara
Zawsze do spekulacji trzeba dołożyć coś od siebie, żeby była bardziej wiarygodna.Magnum pisze:Fcbarca.com sie troche zagalopowali..pisza ze cesc powiedzial ze chce grac dla barcy, kontrakt juz uzgodniony a Wenger pozegnal kapitana
Dobrze ze przed mundialem.. W ciagu miesiaca powinnismy wszystko wiedziec i dobrze.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 maja 2010, 13:16
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 maja 2010, 13:18
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 maja 2010, 15:24
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: webber » 16 maja 2010, 18:20
webber
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 maja 2010, 18:36
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 maja 2010, 18:48
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 16 maja 2010, 20:19
Yaya24Toure

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 16 maja 2010, 20:56
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 maja 2010, 20:58
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 maja 2010, 20:58
Stało się dokładnie jak przewidywałem.kaczy pisze: Nie łudzę się na niespodziankę, i pewnie Barca napakuje 4 gole do siatki z całym meczu.
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 16 maja 2010, 21:27
Też mam nadzieję, że w przyszłym roku Barca wcześniej zaklepie sobie tytuł.kaczy pisze:Miejmy nadzieję na inny scenariusz za rok.
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 16 maja 2010, 21:28
Yaya24Toure
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio