Gratulacje.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 16 maja 2010, 21:37
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 maja 2010, 22:01
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 16 maja 2010, 22:07
carekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 maja 2010, 22:19
edit...Jarzinho pisze:Nie wiem jak kibice przeżywają vice-mistrzostwo, które jest bardzo blisko. Dla mnie kibice Realu powinni być cholernie zadowoleni. Naprawdę to jest dla was ogromny sukces.
Powiedzcie gdzie był Real w momencie kiedy Barca wypruwała się na na Sanchez Pijuan w 1/8, gdzie był Real Madryt kiedy Barca ogrywała Arsenal w ćwierćfinale Ligi Mistrzów, gdzie byli Królewscy kiedy Blaugrana do ostatniego gwizdka walczyła o finał z Interem Mediolan. Ostatnie gdzie byli Galacticos kiedy Barca ogrywała Real na Santiago Bernabeu.Real niczym sobie nie zasłużył na tytuł. Sorry ale największą radość sprawił wam(większości) nie Real a Barcelona- odpadając z Interem. Trochę to dziwne. 2 lata temu przynajmniej lepszy bilans spotkań z Blaugrana mieliście dzisiaj nic za kandydaturą Realu nie przemawia. Mocno bym był rozgoryczony gdyby Barca nie załatwiła sprawy w ostatniej kolejce.

Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 16 maja 2010, 22:34
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 17 maja 2010, 7:42
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 maja 2010, 8:45
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 17 maja 2010, 12:13
Mimo, że dopiero na drugim miejscu to jednak był bardzo dobry sezon w La Liga Realu. Mieliście swoją szansę, jak się okazało wystarczyło u siebie nie przegrać z Barceloną. To był kulminacyjny punkt sezonu a Barcelona wówczas nie pozostawiła złudzeń, że wciąż jest od Realu drużyną lepszą. Tak więc być może i Real w tym sezonie zasłużył na mistrza ale tylko pod warunkiem, że w tej lidze nie grałaby Barcelona.Toudinho pisze:Zasłużyliście na majstra, tak jak i My![]()
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2010, 12:42
W tym roku nie powiem niczego dziwnego, po prostu podziękuję wszystkim i powiem: Argentyna jest zaje*ista. ¡Visca el Barça y Visca Catalunya!
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mandzaro » 17 maja 2010, 13:24
Jak to ? Laporta nie zostanie ponownie wybrany ? Myslalem, ze jest faworytem. W koncu chce utwierdzic swoja pozycje sciagajac jeszcze przed mundialem Ville.Dla niektórych piłkarzy była to pewnie ostatnia wizyta na Camp Nou. Co najważniejsze był to również ostatni mecz i ostatnie trofeum Laporty. Więcej potem jak ochłonę.
Mandzaro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2010, 13:27
http://www.fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=32137Mandzaro pisze:W ogole to zna ktos z was katalonski i mniej wiecej wiedzial, co mowia niektorzy pilkarze ?
Kto?Mandzaro pisze:Valdez
Laporta nie może nawet kandydować ponieważ był prezydentem już przez dwie kadencje z rzędu. Czeka nas zmiana.Mandzaro pisze:Jak to ? Laporta nie zostanie ponownie wybrany ? Myslalem, ze jest faworytem.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mandzaro » 17 maja 2010, 13:43
Sorry, znaczy sie Valdes. Zawsze mi sie zapominaKto?
A to tego nie wiedzialem, myslalem, ze jeszcze moze startowac. No to tym bardziej mile z jego strony, ze tak bezintersowanie probuje jeszcze podkreslic udana przez niego kadencje, sciagajac znane nazwisko. Generalnie to chyba karta przetargowa powinien byc Fabregas. Kto zagwarantuje Cesca, ten powinien wygrac.Laporta nie może nawet kandydować ponieważ był prezydentem już przez dwie kadencje z rzędu. Czeka nas zmiana.
Mandzaro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 17 maja 2010, 16:15
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2010, 16:25
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 maja 2010, 16:30
Może dlatego, że on nie grał.iceald pisze:Czy to ja czegoś nie rozumiem czy to po prostu spóźniony Prima AprilisA może tylko u mnie pokazuje Czygryńskiego na pierwszym miejscu bo mój komputer zwariował??
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio