Pracujecie gdzies?? - Strona 5

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 29 mar 2005, 15:30

Ja pracuję na ajax.anv.pl, bez reklamy, ale tam teraz znajdziecie moje wypocone teksty. W razie skasowania strony z postu zapewniam, że będę ją miał w sygnaturce :D

pzdr

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 29 mar 2005, 16:48

co to czy ja dobrze widze kotek juz nie jestes moderatorem?

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 29 mar 2005, 19:23

Ja pracuję na www.chelsea.pl, zapisałem się 3 miesiące temu, jestem newsmanem, pod nickiem Fulu. Pracowałem na bayer.04.pl ale mi się znudziło.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 29 mar 2005, 20:42

mathiasek12 pisze:co to czy ja dobrze widze kotek juz nie jestes moderatorem?
Już kilka tygodni... Ale sprawy nie mam zamiaru komentować, bo jeszcze Mylycja by po mnie przyszła...

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 29 mar 2005, 20:43

komentowac nie komentuj ale powiedz co sie stalo a jak nei chcesz tego mowic na forum to zagadaj do mnie na pw lub gg

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 29 mar 2005, 20:45

mathiasek12 pisze:komentowac nie komentuj ale powiedz co sie stalo a jak nei chcesz tego mowic na forum to zagadaj do mnie na pw lub gg
Mogę Ci wyjawić tę tajemnicę, już teraz mnie nie obchodzą konsekwencje. Tak więc zgadzam się na tę rozmowę... ;)

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 29 mar 2005, 20:46

no to czekam gg 5232725

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 29 mar 2005, 20:48

ja pracuje od czerwca na pilka.pl i jestem szczesliwy!! zacznijcie wspolprace z pilka.pl napewno nie bedziecie zalowac piszcie na meila redakcja@pilka.pl

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 29 mar 2005, 20:54

Kaczormistrz pisze:ja pracuje od czerwca na pilka.pl i jestem szczesliwy!! zacznijcie wspolprace z pilka.pl napewno nie bedziecie zalowac piszcie na meila redakcja@pilka.pl
Tylko jak ofertę złoży Wam pan admin D. to ją zignorujcie bo to kłamstwa. Ja tak miałem i czuję się oszukany.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 29 mar 2005, 21:06

Kotek pisze:
Kaczormistrz pisze:ja pracuje od czerwca na pilka.pl i jestem szczesliwy!! zacznijcie wspolprace z pilka.pl napewno nie bedziecie zalowac piszcie na meila redakcja@pilka.pl
Tylko jak ofertę złoży Wam pan admin D. to ją zignorujcie bo to kłamstwa. Ja tak miałem i czuję się oszukany.
Ktoś tu chyba chowa głęboką urazę... :roll: Wiesz Kotek sorry, że to powiem/napiszę, ale zachowujesz się w tej chwili jak dziecko. Decyzja o Twoim oddelegowaniu zapadła i przynajmniej zachowałbyś trochę honoru i przyjął ją "po męsku", a nie takie farmazony wypisujesz. Naprawdę nie obchodzi mnie to, że będziesz gadał innym użytkownikom o tych "perfidnych i obłudnych kłamstwach" administratorów, ale rób to prywatnie, a nie stajesz przed wszystkimi i się mażesz, pokazując swoją niedojrzałość... :roll:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 mar 2005, 21:11

Kotek pisze:
Czujesz sie oszukany ze względu, że zostałeś odsunięty od funkcji moderatora? pomyśl co narobiłeś i nie zwalaj winy na admina. Serwis jest prowadzony znakomicie i wiele osób chce mieć swój wkład w jego rozwój, a Ty przychodzisz i psujesz reputacje. Jeśli ktoś chce to niech spróbuje i sam określi czy tutaj naprawdę oszukują bo ja tak nie twierdze. Pisakk zdecydowanie ma racje, zachowałeś się jak gówniarz co naprawde świadczy o Twojej niedojrzałości. Pracujesz teraz na innej stronie i lepiej nią się zajmij jak Ci się tutaj nie podoba.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 03 kwie 2005, 15:50

Tomusmc pisze:
Kotek pisze:
Czujesz sie oszukany ze względu, że zostałeś odsunięty od funkcji moderatora? pomyśl co narobiłeś i nie zwalaj winy na admina. Serwis jest prowadzony znakomicie i wiele osób chce mieć swój wkład w jego rozwój, a Ty przychodzisz i psujesz reputacje. Jeśli ktoś chce to niech spróbuje i sam określi czy tutaj naprawdę oszukują bo ja tak nie twierdze. Pisakk zdecydowanie ma racje, zachowałeś się jak gówniarz co naprawde świadczy o Twojej niedojrzałości. Pracujesz teraz na innej stronie i lepiej nią się zajmij jak Ci się tutaj nie podoba.
Ale jesteście płytcy... Chcecie dowodów? W prywatnym mailu od zspl@wp.pl od Sz.P. admina D. dostałem propozycję robienia statystyk. Co było jeszcze napisane? Pewnie prawda was zaboli, bo uznajecie pana D. za jakiegoś boga, ale nie martwcie się, może z czasem przejdzie. Ale wróćmy do tematu. Zachęcał mnie robieniem żmudnych statystyk argumentacją, że wiele osób z redakcji chce robić statystyki. A co wyszło? Byłem tylko ja i kaczormistrz - zrobiliśmy razem kilka lig i nie było praktycznie żadnej pomocy. Więc gdzie ten tłum do roboty?

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 03 kwie 2005, 15:56

Kotek pisze:Ale jesteście płytcy... Chcecie dowodów? W prywatnym mailu od zspl@wp.pl od Sz.P. admina D. dostałem propozycję robienia statystyk. Co było jeszcze napisane? Pewnie prawda was zaboli, bo uznajecie pana D. za jakiegoś boga, ale nie martwcie się, może z czasem przejdzie. Ale wróćmy do tematu. Zachęcał mnie robieniem żmudnych statystyk argumentacją, że wiele osób z redakcji chce robić statystyki. A co wyszło? Byłem tylko ja i kaczormistrz - zrobiliśmy razem kilka lig i nie było praktycznie żadnej pomocy. Więc gdzie ten tłum do roboty?
:shock: :shock: :shock:

Uwierz mi Kotek - nikt tu nie traktuje nikogo jak Boga :shock: . To po pierwsze...

Po drugie. Masz żal do całego świata o to, że Administrator Ci powiedział, że będzie dużo osób do pomocy, a tu okazało się, że nie było. :shock: Normalnie urzekła mnie Twoja historia...... :roll: Masz rację - obraź się, zamknij w pokoju i na znak protestu wywieś flagę za okno. Przecież masz taaaaki wielki powód.... :roll: Dziecinada...

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 kwie 2005, 16:00

Pisakk pisze:
Kotek pisze:Ale jesteście płytcy... Chcecie dowodów? W prywatnym mailu od zspl@wp.pl od Sz.P. admina D. dostałem propozycję robienia statystyk. Co było jeszcze napisane? Pewnie prawda was zaboli, bo uznajecie pana D. za jakiegoś boga, ale nie martwcie się, może z czasem przejdzie. Ale wróćmy do tematu. Zachęcał mnie robieniem żmudnych statystyk argumentacją, że wiele osób z redakcji chce robić statystyki. A co wyszło? Byłem tylko ja i kaczormistrz - zrobiliśmy razem kilka lig i nie było praktycznie żadnej pomocy. Więc gdzie ten tłum do roboty?

Uwierz mi Kotek - nikt tu nie traktuje nikogo jak Boga :shock: . To po pierwsze...

Po drugie. Masz żal do całego świata o to, że Administrator Ci powiedział, że będzie dużo osób do pomocy, a tu okazało się, że nie było. :shock: Normalnie urzekła mnie Twoja historia...... :roll: Masz rację - obraź się, zamknij w pokoju i na znak protestu wywieś flagę za okno. Przecież masz taaaaki wielki powód.... :roll: Dziecinada...
z tego co wiem Kotek powiedzial o jednej osobie co mysli o jej pracy a to juz byla wielka obraza i przestal byc modem,moze sie myle?

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 03 kwie 2005, 16:01

Pisakk pisze:

Nie, nie mam żalu. Przynajmniej wiem, że teraz na ajax.anv.pl moja praca jest doceniana a nie tak jak tu, gdzie już nawet pies w kąt nie chce nasikać...

Flagi za okno nie wywieszę na znak protestu, bo w TV nie dali żużla ani formuły 1. Chamstwo w biały dzień...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”