pzdr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 29 mar 2005, 15:30
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 29 mar 2005, 16:48
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 29 mar 2005, 19:23
magus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 29 mar 2005, 20:42
Już kilka tygodni... Ale sprawy nie mam zamiaru komentować, bo jeszcze Mylycja by po mnie przyszła...mathiasek12 pisze:co to czy ja dobrze widze kotek juz nie jestes moderatorem?
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 29 mar 2005, 20:43
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 29 mar 2005, 20:45
Mogę Ci wyjawić tę tajemnicę, już teraz mnie nie obchodzą konsekwencje. Tak więc zgadzam się na tę rozmowę...mathiasek12 pisze:komentowac nie komentuj ale powiedz co sie stalo a jak nei chcesz tego mowic na forum to zagadaj do mnie na pw lub gg
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 29 mar 2005, 20:46
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 29 mar 2005, 20:48
Kaczormistrz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 29 mar 2005, 20:54
Tylko jak ofertę złoży Wam pan admin D. to ją zignorujcie bo to kłamstwa. Ja tak miałem i czuję się oszukany.Kaczormistrz pisze:ja pracuje od czerwca na pilka.pl i jestem szczesliwy!! zacznijcie wspolprace z pilka.pl napewno nie bedziecie zalowac piszcie na meila redakcja@pilka.pl
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 29 mar 2005, 21:06
Ktoś tu chyba chowa głęboką urazę...Kotek pisze:Tylko jak ofertę złoży Wam pan admin D. to ją zignorujcie bo to kłamstwa. Ja tak miałem i czuję się oszukany.Kaczormistrz pisze:ja pracuje od czerwca na pilka.pl i jestem szczesliwy!! zacznijcie wspolprace z pilka.pl napewno nie bedziecie zalowac piszcie na meila redakcja@pilka.pl
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 mar 2005, 21:11
Czujesz sie oszukany ze względu, że zostałeś odsunięty od funkcji moderatora? pomyśl co narobiłeś i nie zwalaj winy na admina. Serwis jest prowadzony znakomicie i wiele osób chce mieć swój wkład w jego rozwój, a Ty przychodzisz i psujesz reputacje. Jeśli ktoś chce to niech spróbuje i sam określi czy tutaj naprawdę oszukują bo ja tak nie twierdze. Pisakk zdecydowanie ma racje, zachowałeś się jak gówniarz co naprawde świadczy o Twojej niedojrzałości. Pracujesz teraz na innej stronie i lepiej nią się zajmij jak Ci się tutaj nie podoba.Kotek pisze:Tylko jak ofertę złoży Wam pan admin D. to ją zignorujcie bo to kłamstwa. Ja tak miałem i czuję się oszukany.Kaczormistrz pisze:ja pracuje od czerwca na pilka.pl i jestem szczesliwy!! zacznijcie wspolprace z pilka.pl napewno nie bedziecie zalowac piszcie na meila redakcja@pilka.pl
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 03 kwie 2005, 15:50
Ale jesteście płytcy... Chcecie dowodów? W prywatnym mailu od zspl@wp.pl od Sz.P. admina D. dostałem propozycję robienia statystyk. Co było jeszcze napisane? Pewnie prawda was zaboli, bo uznajecie pana D. za jakiegoś boga, ale nie martwcie się, może z czasem przejdzie. Ale wróćmy do tematu. Zachęcał mnie robieniem żmudnych statystyk argumentacją, że wiele osób z redakcji chce robić statystyki. A co wyszło? Byłem tylko ja i kaczormistrz - zrobiliśmy razem kilka lig i nie było praktycznie żadnej pomocy. Więc gdzie ten tłum do roboty?Tomusmc pisze:Czujesz sie oszukany ze względu, że zostałeś odsunięty od funkcji moderatora? pomyśl co narobiłeś i nie zwalaj winy na admina. Serwis jest prowadzony znakomicie i wiele osób chce mieć swój wkład w jego rozwój, a Ty przychodzisz i psujesz reputacje. Jeśli ktoś chce to niech spróbuje i sam określi czy tutaj naprawdę oszukują bo ja tak nie twierdze. Pisakk zdecydowanie ma racje, zachowałeś się jak gówniarz co naprawde świadczy o Twojej niedojrzałości. Pracujesz teraz na innej stronie i lepiej nią się zajmij jak Ci się tutaj nie podoba.Kotek pisze:Tylko jak ofertę złoży Wam pan admin D. to ją zignorujcie bo to kłamstwa. Ja tak miałem i czuję się oszukany.Kaczormistrz pisze:ja pracuje od czerwca na pilka.pl i jestem szczesliwy!! zacznijcie wspolprace z pilka.pl napewno nie bedziecie zalowac piszcie na meila redakcja@pilka.pl
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 03 kwie 2005, 15:56
Kotek pisze:Ale jesteście płytcy... Chcecie dowodów? W prywatnym mailu od zspl@wp.pl od Sz.P. admina D. dostałem propozycję robienia statystyk. Co było jeszcze napisane? Pewnie prawda was zaboli, bo uznajecie pana D. za jakiegoś boga, ale nie martwcie się, może z czasem przejdzie. Ale wróćmy do tematu. Zachęcał mnie robieniem żmudnych statystyk argumentacją, że wiele osób z redakcji chce robić statystyki. A co wyszło? Byłem tylko ja i kaczormistrz - zrobiliśmy razem kilka lig i nie było praktycznie żadnej pomocy. Więc gdzie ten tłum do roboty?
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 kwie 2005, 16:00
z tego co wiem Kotek powiedzial o jednej osobie co mysli o jej pracy a to juz byla wielka obraza i przestal byc modem,moze sie myle?Pisakk pisze:Kotek pisze:Ale jesteście płytcy... Chcecie dowodów? W prywatnym mailu od zspl@wp.pl od Sz.P. admina D. dostałem propozycję robienia statystyk. Co było jeszcze napisane? Pewnie prawda was zaboli, bo uznajecie pana D. za jakiegoś boga, ale nie martwcie się, może z czasem przejdzie. Ale wróćmy do tematu. Zachęcał mnie robieniem żmudnych statystyk argumentacją, że wiele osób z redakcji chce robić statystyki. A co wyszło? Byłem tylko ja i kaczormistrz - zrobiliśmy razem kilka lig i nie było praktycznie żadnej pomocy. Więc gdzie ten tłum do roboty?![]()
![]()
![]()
Uwierz mi Kotek - nikt tu nie traktuje nikogo jak Boga. To po pierwsze...
Po drugie. Masz żal do całego świata o to, że Administrator Ci powiedział, że będzie dużo osób do pomocy, a tu okazało się, że nie było.Normalnie urzekła mnie Twoja historia......
Masz rację - obraź się, zamknij w pokoju i na znak protestu wywieś flagę za okno. Przecież masz taaaaki wielki powód....
Dziecinada...
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 03 kwie 2005, 16:01
Nie, nie mam żalu. Przynajmniej wiem, że teraz na ajax.anv.pl moja praca jest doceniana a nie tak jak tu, gdzie już nawet pies w kąt nie chce nasikać...Pisakk pisze:Kotek pisze:Ale jesteście płytcy... Chcecie dowodów? W prywatnym mailu od zspl@wp.pl od Sz.P. admina D. dostałem propozycję robienia statystyk. Co było jeszcze napisane? Pewnie prawda was zaboli, bo uznajecie pana D. za jakiegoś boga, ale nie martwcie się, może z czasem przejdzie. Ale wróćmy do tematu. Zachęcał mnie robieniem żmudnych statystyk argumentacją, że wiele osób z redakcji chce robić statystyki. A co wyszło? Byłem tylko ja i kaczormistrz - zrobiliśmy razem kilka lig i nie było praktycznie żadnej pomocy. Więc gdzie ten tłum do roboty?![]()
![]()
![]()
Uwierz mi Kotek - nikt tu nie traktuje nikogo jak Boga. To po pierwsze...
Po drugie. Masz żal do całego świata o to, że Administrator Ci powiedział, że będzie dużo osób do pomocy, a tu okazało się, że nie było.Normalnie urzekła mnie Twoja historia......
Masz rację - obraź się, zamknij w pokoju i na znak protestu wywieś flagę za okno. Przecież masz taaaaki wielki powód....
Dziecinada...
Kotek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio