Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 24 cze 2010, 20:04
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 cze 2010, 20:07
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 cze 2010, 20:10
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 cze 2010, 20:13
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 cze 2010, 20:29
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 24 cze 2010, 20:32
Zbędna ironia. Żale do Marchettiego są bezsensowne, bo to obrona (dziś z Kielonem na czele) jest winna straconym bramkom, ale wejście Pirlo pokazało, ile warty jest mózg 11. drużyny Serie A... Oglądam mecze Violki, zdarza mi się. To najbardziej przereklamowany grajek we Włoszech.Babel pisze:Montolivo jest slaby. Razem z Marchettim zawalili Włochom MŚ, inaczej byloby kolejne mistrzostwo. Polecam mecze Fiorentiny do ogladniecia, tam widac jaki slabo jest Ricardo.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 cze 2010, 20:42
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 cze 2010, 20:55
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 25 cze 2010, 19:12
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 25 cze 2010, 20:04
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 27 cze 2010, 18:07
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 cze 2010, 18:12
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 27 cze 2010, 18:13
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 27 cze 2010, 20:16
No i na jakiej pozycji by grał?bagg pisze:mam dobry pomysl, kupmy ozila!
Jeśli to prawda, że Krasić uparł się na Juventus to można zaryzykować, że jest nasz. 14 mln to wręcz śmieszna cena za takiego gracza.maciek_88 pisze:Do tego wg ziomków na juventuz.com CSKA zmniejszył swoje żądania w temacie Krasica ze względu na opór Marotty i stanowiska samo zawodnika, których chce przejść do Juve i na dniach ma być uzgodnienie transferu. Wg Il Sussidario operacja ściągnięcia Serba ma wynieść 14 mln euro + bonusy w zależności od występów.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 27 cze 2010, 20:20
Niby tak ale w sumie Ja bym go np. w Manchesterze nie chciał za nic. Niby świetnie gra w CSKA na MŚ też nie zaprezentował się źle ale jak dla mnie jest jednak niewiadomą jak na taki format gry jak Serie A. Liga rosyjska z każdym sezonem jest lepsza ale nie umywa to poziomu ligi włoskiej gdzie walka jest dużo większa i przede wszystkim obrońcy są o jakieś dwie klasy lepsi. Może za 14 milionów bym go kupił na waszym miejscu ale nie napalał bym się tak na nie niego bo już było dużo takich gwiazd w średnich ligach błyszczeli a jak przychodziła poważna gra to klopsBoromir pisze:Jeśli to prawda, że Krasić uparł się na Juventus to można zaryzykować, że jest nasz. 14 mln to wręcz śmieszna cena za takiego gracza.
majer13
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio