Nie napalam się zbytnio na niego, do nowego systemu Juve jednak pasuje idealnie więc wiąże z nim pewne nadzieje. Transfery Melo i Diego pokazały, że nic nie można wiedzieć na pewno. O dziwo np o Martineza jestem spokojny i wiem, że będzie dawał radę. Krasić jest jeszcze w miarę młody, ma czas żeby się nauczyć Serie A. 14 mln to jest naprawdę dobra okazja. No i przypomina mi trochę Nedveda, oby grał tak jak on.majer13 pisze:Niby tak ale w sumie Ja bym go np. w Manchesterze nie chciał za nic. Niby świetnie gra w CSKA na MŚ też nie zaprezentował się źle ale jak dla mnie jest jednak niewiadomą jak na taki format gry jak Serie A. Liga rosyjska z każdym sezonem jest lepsza ale nie umywa to poziomu ligi włoskiej gdzie walka jest dużo większa i przede wszystkim obrońcy są o jakieś dwie klasy lepsi.
Zgadzam się, dla mnie takim przykładem jest np obecna liga holenderska. Jeszcze parę lat temu można było brać w ciemno, teraz nawet mam wątpliwości jeśli chodzi o Suareza.majer13 pisze:Może za 14 milionów bym go kupił na waszym miejscu ale nie napalał bym się tak na nie niego bo już było dużo takich gwiazd w średnich ligach błyszczeli a jak przychodziła poważna gra to klops