Ja na miejscu piłkarzy po prostu odmówiłbym gry. Te błędy są tak oczywiste, że na FIFE chyba nie ma innej rady. Widzieli piłkarze, cały stadion, pół świata, a sędzia głupa na boisku udajeEbi pisze:A Meksyk nie odpuszcza sędziom.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 27 cze 2010, 21:28
Ja na miejscu piłkarzy po prostu odmówiłbym gry. Te błędy są tak oczywiste, że na FIFE chyba nie ma innej rady. Widzieli piłkarze, cały stadion, pół świata, a sędzia głupa na boisku udajeEbi pisze:A Meksyk nie odpuszcza sędziom.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 27 cze 2010, 21:28
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 27 cze 2010, 21:28
fejkenq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 27 cze 2010, 21:30
Jeszcze z Grecja jak Demichelis trafil w reke Milito.cloner pisze:Kolejny mecz Argentyny i znowu sędziowie pomagają. Najpierw gol po faulu w meczu z Nigerią. Później gol ze spalonego z Koreą, a teraz gol po 5 metrowym spalonym z Meksykiem.
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 cze 2010, 21:30
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 27 cze 2010, 21:31
Po meczu Francja - Irlandia hipotetycznie sobie myślałem, co by się działo gdyby Irlandczycy po tym skandalicznym golu położyli się na murawie i nie wstawali z niej. Jak wtedy zareagowałaby FIFA w oczach całego świata - zdeykwalifikowaliby Irlandczyków za odmowę gry podczas gdy ci chcieli tylko sprawiedliwości?Duch pisze:Ja na miejscu piłkarzy po prostu odmówiłbym gry. Te błędy są tak oczywiste, że na FIFE chyba nie ma innej rady. Widzieli piłkarze, cały stadion, pół świata, a sędzia głupa na boisku udajeEbi pisze:A Meksyk nie odpuszcza sędziom.Kosmos po prostu.
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 cze 2010, 21:31
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 cze 2010, 21:32
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 cze 2010, 21:34
Loew zjada Diego na sniadanie i to glowna dysproporcja na krozysc NiemcowDr.Football1 pisze:pilkarzy Low'a.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cony7 » 27 cze 2010, 22:00
Cony7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 27 cze 2010, 22:00
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 27 cze 2010, 22:02
toporow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 cze 2010, 22:24
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 27 cze 2010, 22:29
Coś pomiędzy tyczką treningową a wiatrochronem.Mentor pisze:Jaką rolę pełnią w obecnej taktyce Maxi i Di Maria?
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 cze 2010, 22:30
fakt, masz rację, nie mogą na podstawie zapisu video podjąć decyzji, choć to jest, między nami mówiąc, skurwysyństwo.Mentor pisze:Mi się wydaje, że nie mogą zmienić decyzji na podstawie powtórki po prostu. Co z tego, że cały świat i cały stadion widzi błąd skoro FIFA nie zezwala na używanie powtórek video w podejmowaniu decyzji.
chyba nawet Diego nie wie, niby są skrzydłowymi, a grają gdzieś w pomocy, gdzie do niczego się nie przydają. Niemcy chyba jednak ich spokojnie pojadą. Messi będzie się cofał, a sam Higuain nic nie zrobi. Jesli chodzi o taktykę, ustawienie i dyscyplinę taktyczną Niemcy zjadają Arg na śniadanie. Obawiam się, że sam Messi i Diego nie pomogą, choć "obawiam" to może złe słowo, bo jak zagrają w 1/4 tak jak dziś, to kibicuje Niemcom.Mentor pisze:Jaką rolę pełnią w obecnej taktyce Maxi i Di Maria?
fieldy
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio