Czym rózni się radio M od Polityki?
Jesli się mądrość inteligencje mierzy ilosći błędów ortograficznych to gratuluje Panowie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 lip 2010, 22:46
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 lip 2010, 22:47
Jasne, stwierdzamy to po nabytym papierku, na uczelni na której kuje się na pamięć 24/hMGiggs pisze:Po ortografii panowie nie stwierdza sie czy ktoś jest mądry czy nie.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 04 lip 2010, 22:49
No to odpowiedz typku. No czekam. Tutaj propaganda w jedną stronę, tam propaganda w drugą stronę.Czym rózni się radio M od Polityki?![]()
myślalem ze bardziej idiotycznego pytania nie idzie zadać.Porownywac dobra gazete z radiem idioty- brawo.
Sam dopiero szydziłeś, że to głupi wyborcy Kaczyńskiego nie umieją pisaćesli się mądrość inteligencje mierzy ilosći błędów ortograficznych to gratuluje Panowie
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 lip 2010, 22:51
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 04 lip 2010, 22:53
Różnica jest banalna, i dziwię się, że taki "anty-komuszek" jak Ty tego nie zauważył.No i co z tego, że słuchacze radia maryja, zapytam jeszcze raz czymże ona się różni od wyborczej czy od Polityki vel. Tuski musisz?
Polityka to nie gazeta.Porownywac dobra gazete
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brzycho » 04 lip 2010, 22:53
brzycho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 lip 2010, 22:56
I co? i wykucie całej książki, która zawiera łacińskie zwroty to ta Twoja mądrość?MGiggs pisze:studia medyczne, szczególnie te drugie.
Powiedz jaśnie Panie, skąd klikasz, przyjadę do Ciebie w te wakacje i policytujemy się inaczej.ok, moze licytujmy sie na nasze wykształcenie , a nie na błedy, ja nie studiowałem polonistyki tylko poważny kierunek.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 04 lip 2010, 22:57
ulynif

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 04 lip 2010, 22:58
W myśl zasady większości polibud 'jak myślę jaki ze mnie inżynier to aż boję się pójść do lekarza?'Mam bardzo dobre medyczne wyszktalcenie i mozecie sobie pisac co chcecie.Po ortografii panowie nie stwierdza sie czy ktoś jest mądry czy nie.
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 04 lip 2010, 22:58
OBOPWiek
58,4 proc. wyborców Komorowskiego ma 23-39 lat; 54 proc. - 18-22 lata; 50,6 proc. wyborców ma 40-59 lat; 50,3 proc. - powyżej 60 lat.
49,7 proc. wyborców kandydata PiS jest w wieku powyżej 60 lat; 49,4 proc. ma 40-59 lat; 46 proc. - 18-22 lata; 41,6 proc. - 23-39 lat.
SMG/KRCSMG/KRC o wieku elektoratu
Według tego sondażu wśród osób powyżej 55 lat częściej głosy oddawano na Jarosława Kaczyńskiego - 50,7 proc., niż na marszałka Sejmu - 49,3 proc. W grupie 45-54 na Kaczyńskiego głosowało 50,4 proc., a na kandydata PO - 49,6 proc. wyborców.
W pozostałych grupach wiekowych wyborcy najczęściej wybierali Komorowskiego.
W grupie wiekowej 35-44 lata: 52,1 proc. wyborców wybrało Komorowskiego, 47,9 proc. - Kaczyńskiego.
W grupie 25-34 lata: 59 proc. osób głosowało na Komorowskiego; 41 proc. - na Kaczyńskiego.
W grupie 18-24 lata: 54 proc. - na Komorowskiego, 46 proc. - na Kaczyńskiego.
W tym momencie przestałem czytać. Szkoda czasu. Ciekawe czemu nigdy nie puszczają tekstów inne opcji. W Rzepie można znaleźć teksty Wołka, Kuczyńskiego i paru innych wyraźnie nie prawicowych i wręcz symboli antypisowkich. W Wyborczej wszystkie teksty na jedno kopyto spoza redakcji. Lis, Olejnik, Żakowski itd.Natomiast Gazeta Wyborcza sili się nader często na obiektywizm
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 04 lip 2010, 22:59
Piotr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 04 lip 2010, 23:00
Natomiast Gazeta Wyborcza sili się nader często na obiektywizm
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 04 lip 2010, 23:02
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 lip 2010, 23:02
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 lip 2010, 23:05
Ja osobiście do lekarzy nie chodzę.MGiggs pisze:Po co chodzisz do lekarza skoro są kretynami i są mało inteligentni
Ban?MGiggs pisze:tak klonerku skonczenie studiow medycznych jest rownie cięzkie co polonistyke czy socjologie.łacina...widze ze nawet nie wiesz czego sie człowiek tam uczy...
cloner
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio