Jeszcze będziecie się żalić w Listopadzie, kiedy to Yaja będzie czołowym zawodnikiem Premier League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 06 lip 2010, 0:39
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 06 lip 2010, 0:57
Yaya24Toure

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 lip 2010, 10:01
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 06 lip 2010, 11:20
Ja tam żalę się już teraz, więc nie wiem czemu ten listopad. Yaya był jednym z moich ulubionych zawodników i okropnie słaba jest ta opcja z jego odejściem, ale ani Pep z czystym sumieniem nie mógł mu zagwarantować więcej minut , ani Toure nie chciał zostać powalczyć z Sergio o 1. skład i tak to się musiało skończyć.kaczy pisze: Jeszcze będziecie się żalić w Listopadzie, kiedy to Yaja będzie czołowym zawodnikiem Premier League
Ibra jeszcze zaskoczyMazurXIII pisze:'wysokiego napastnika'
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 06 lip 2010, 12:16
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 06 lip 2010, 12:26
„W tym miesiącu mieliśmy problemy z płaceniem piłkarzom pensji. Dzisiaj nie moglibyśmy im zapłacić. Negocjujemy kredyt konsorcjalny w wysokości 150 milionów euro. (…) Niech nikt się nie martwi, ale mamy problemy finansowe, dotyczące zobowiązań krótkoterminowych”.
„Opowiadaliśmy się za tym transferem. Teraz kwota za niego zapłacona wydaje się w porządku. Jednak nie mamy jeszcze informacji na temat tego transferu. Chcemy poznać warunki operacji, by ocenić, czy w tamtym momencie rynku transferowego Barcelona nie zapłaciła za dużo”.
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 lip 2010, 12:55
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 06 lip 2010, 13:00
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 06 lip 2010, 13:08
rati
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 lip 2010, 13:11
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lip 2010, 13:19
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 06 lip 2010, 13:21
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 lip 2010, 13:35
Saviola kosztował mniej więcej tyle co Dima, ale rozegrał jednak te kilka sezonów i strzelił kilkadziesiąt bramek. Nie lubiłem i dalej nie lubię tego przykurcza, ale dał nam więcej niż Dima. Rochemback? On kosztował niecałe 10 mln i choć grał słabo to z 50 spotkań rozegrał.pasza pisze:czy to byl najgorszy transfer, no nie wiem, gaspart naprawde szalal, co by przypomniec saviole czy rochembacka.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lip 2010, 13:42
Ciekawe. Jeśliby wierzyć poprzedniemu zarządowi, to sytuacja finansowa jest tak dobra, że Barcelona nie potrzebuje żadnego kredytu w celu regulowania bieżących zobowiązań. Nie widzisz problemu w braniu kredytu, kiedy się go nie potrzebuje? Dziwnym wydaje się jednak wzięcie kredytu o tak dużej sumie tylko do krótkoterminowego poprawienia płynności. Musi być inny cel, jeśli faktycznie do jego wzięcia dojdzie. Kredyt ma to do siebie, że trzeba go spłacić z odsetkami, a więc wzięty po to, by regulować zobowiązania i "poprawiać płynność" to zazwyczaj wielka głupota.pasza pisze:co do kredytu, to nie widze zadnego problemu dlaczergo by go nie wziac. na pewno poprawi to plynnosc i wiarygodnosc, a problemow z obsluga zadluzenia barca miec na pewno nie bedzie
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 06 lip 2010, 13:54
no widzisz jest kilka szkol ekonomi, ja nie widdze problemu we wzieciu kredytu jak go nie potrzebuje, jezeli mam zdolnosc i bardzo czesto to robie, dokladniej roluje kredyt. karte kredytowa tez uwielbiam.RealFan pisze:Ciekawe. Jeśliby wierzyć poprzedniemu zarządowi, to sytuacja finansowa jest tak dobra, że Barcelona nie potrzebuje żadnego kredytu w celu regulowania bieżących zobowiązań. Nie widzisz problemu w braniu kredytu, kiedy się go nie potrzebuje? Dziwnym wydaje się jednak wzięcie kredytu o tak dużej sumie tylko do krótkoterminowego poprawienia płynności. Musi być inny cel, jeśli faktycznie do jego wzięcia dojdzie. Kredyt ma to do siebie, że trzeba go spłacić z odsetkami, a więc wzięty po to, by regulować zobowiązania i "poprawiać płynność" to zazwyczaj wielka głupota.pasza pisze:co do kredytu, to nie widze zadnego problemu dlaczergo by go nie wziac. na pewno poprawi to plynnosc i wiarygodnosc, a problemow z obsluga zadluzenia barca miec na pewno nie bedzie
pasza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio