Ostrzeżenia - komentarze - Strona 37

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
yau
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

ble

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yau » 01 kwie 2005, 13:14

jesli chcesz sie wyzalić, lub poplakac na ramieniu moderatora to zapraszam do tematu Ostrzeżenia

Zamykam
niechce sie nikomu zalic, ale cos jest chyba jebniete skoro 2 ostrzezenia za 1 posta?
jesli to u was normalne to gratuluje organizacji

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 01 kwie 2005, 13:20

no to gadaj z tym co ci udzuelil tych ostrzezenia, anie klniesz tutaj: w tym momencie dostajesz kolejne dwa ostrzezenia !

yau
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yau » 01 kwie 2005, 15:33

czemu ja mam z kims gadac, chyba nie w mojej gesti leza sprawy organizacyjne tej strony.

i cos sie tak nadymal ze zobaczyles przeklenstwo, prozaizmy to nie odlaczna czesc jezyka polskiego.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 kwie 2005, 15:39

yau pisze:czemu ja mam z kims gadac, chyba nie w mojej gesti leza sprawy organizacyjne tej strony.

i cos sie tak nadymal ze zobaczyles przeklenstwo, prozaizmy to nie odlaczna czesc jezyka polskiego.
Poczytaj regulamin tej strony to bedziesz wiedział za co mozesz dostać WP, a za co nie

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 01 kwie 2005, 16:10

Właśnie mam pytanie do "Strażników Czasu" czy ktoś w Was zadziała w sprawie tych banów Tsubasy "przez przypadek" czy trzeba już rozmawiać w wyższa władzą ?? Bo mi data "wyroku" raptownie podskoczyła a było 2 dni do apelacji :D Chyba to watro zbadać bo 9 WP czy 8 + ban na logim Mamy :roll: w 1 minute to chyba dziwne sprawa tym bardzie za kometarz Mercato bedzie pikantne czy coś w tym stylu ...

Pozdro Redakcja ! :D

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 kwie 2005, 11:35

dlaczego dostalem wp za pisanie posta pod postem !!! ???

przecierz byl miedzy nimi odstep ponad 24 godziny ?! :twisted: :?

nie rozumiem, inni dla przykladu nie dostaja za pisanie posta pod postem co 2 godz ?! :roll: :roll: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 kwie 2005, 11:40

Niekorzy nie dostają Wp za odstępy posta opod postem w czasie 2-8 min...
Już nie pierwszy raz tu pisalem że powinno być równo uprawnienie...ale modzi tego nie widzą lub nie chcą widzieć jak ktoś pisze posta pod postem...

TRaktujcie równo :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 kwie 2005, 11:48

No to moze ja tez os dodam od siebie ....

Jak ktos napisze w poscie ze cos bardzo lubi. Ojejku jakie to fajne jest i przy tym napisze ze jest to naprawde Z[.][.][.][.][.][.][.]E to nie dostanie zadnego WP...

Jak napisze ze cos mu sie ni podoba ze jest to lipne, Z[.][.][.][.][.]E to jest wieksza szansa ze dostanie WP .....

Czemu tal jest ? Sam tego doswiadczylem, ale zeby nie bylo ze sie skarże :D:D:D Było minelo ...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 kwie 2005, 11:50

bym cos jeszcze powiedzial na ten temat ale na razie sie wstrzymam, troche mnie to zbulwersowalo :?

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 kwie 2005, 12:19

Bywa tak , ze moze sie Metedator uwziac na kogos i wtedy dostajesz WP za nic. Tak bylo i ze mna (nie bede podawal ksywki tego Metodatora , ale mysle ze on wie o kogo chodzi ) dopoki nie napisalem tego "oficjalnie" w jednym z tematow. Teraz mam swiety spokoj

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 kwie 2005, 13:42

serek408 pisze:Bywa tak , ze moze sie Metedator uwziac na kogos i wtedy dostajesz WP za nic. Tak bylo i ze mna (nie bede podawal ksywki tego Metodatora , ale mysle ze on wie o kogo chodzi ) dopoki nie napisalem tego "oficjalnie" w jednym z tematow. Teraz mam swiety spokoj
generalnie to mod nie moze sie na nikogo uwziac i powinien karac wszystkich rowno

gdybym to ja byl modem 8)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 kwie 2005, 13:45

smitu pisze:
serek408 pisze:Bywa tak , ze moze sie Metedator uwziac na kogos i wtedy dostajesz WP za nic. Tak bylo i ze mna (nie bede podawal ksywki tego Metodatora , ale mysle ze on wie o kogo chodzi ) dopoki nie napisalem tego "oficjalnie" w jednym z tematow. Teraz mam swiety spokoj
generalnie to mod nie moze sie na nikogo uwziac i powinien karac wszystkich rowno

Wiesz Smitu. Mod to tez czlowiek i moga zdarzyc mu sie rozne ludzkie rzeczy jak chocby uwziecie sie na kogos. Poza tym jak juz chyba nie raz sie przekonales nie zawsze panuje tu "rownouprawnienie"

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 kwie 2005, 13:48

serek408 pisze:
smitu pisze:

Wiesz Smitu. Mod to tez czlowiek i moga zdarzyc mu sie rozne ludzkie rzeczy jak chocby uwziecie sie na kogos. Poza tym jak juz chyba nie raz sie przekonales nie zawsze panuje tu "rownouprawnienie"
nie potwierdzam nie zaprzeczam wiekszosc modow sprawiedliwie rozdaje ciastka, ale czesto zdarza im sie wiele przeoczyc lub wreczyc co nie co nei fer, to ludzie i jest ich poki co za malo :? moze sie zdarzyc

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 02 kwie 2005, 16:25

RoRo pisze:No to moze ja tez os dodam od siebie ....

Jak ktos napisze w poscie ze cos bardzo lubi. Ojejku jakie to fajne jest i przy tym napisze ze jest to naprawde Z[.][.][.][.][.][.][.]E to nie dostanie zadnego WP...

Jak napisze ze cos mu sie ni podoba ze jest to lipne, Z[.][.][.][.][.]E to jest wieksza szansa ze dostanie WP .....

Czemu tal jest ? Sam tego doswiadczylem, ale zeby nie bylo ze sie skarże :D:D:D Było minelo ...
Musiał to być przypadek. przeoczenie, że nie dostał ktos WP. jesli brzydko się wyraził w "chwaląc coś".

Dzięki za zwrócenie uwagi, napewno gdy użyjesz "nieładnego" słowa choćby w jak namliszym zwrocie dostaneisz WP :D i oczywiście nie tylko Ciebie lecz wszytskich uzytkowników sięto tyczy.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 kwie 2005, 16:49

Najlepiej zajmijcie sie tym:

http://www.pilka.pl/index.php?ls=IT&sta ... show=28043

Mozecie sie wykazac.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”