ps. Reggina gra u mnie bardzo dobra pilke, od 4 sezonow zajmuja 6 miejsca ciagle, wlasnie kupili Balotelliego za 20 milionow , ktory byl wiodaca postacia w Interze...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 19 sie 2010, 14:53
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 sie 2010, 15:04
Dokładnie. Można zawsze na kogoś za darmo zapolować. Mnie z wolnego transferu udało się do Legii sprowadzić Ljungberga, Larssona i Bonaventure Kalou.Pawel875 pisze:w drugim jest ciekawiej (czyt. wielu fajnych piłkarzy z wolnego transferu, więcej kasy na transfery)
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 19 sie 2010, 15:12
Są, i tak większość z nas mówi to samo na tych konferencjach. W FM2011 mogli by dać większy zestaw pytań i nie powtarzać tych samych na każdej konferencjiNie uważacie, że te ciągłe konferencje z identycznymi pytaniami są nużące?
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 sie 2010, 15:58
Ja na konferencje wysyłam asystenta i nie zawracam sobie nimi głowy, zwłaszcza, że i tak niewiele wnoszą.emdżej pisze:Nie uważacie, że te ciągłe konferencje z identycznymi pytaniami są nużące?
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 sie 2010, 17:12
Boromir pisze: Ja na konferencje wysyłam asystenta i nie zawracam sobie nimi głowy, zwłaszcza, że i tak niewiele wnoszą.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piast_strzelce » 19 sie 2010, 17:42
piast_strzelce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 19 sie 2010, 18:37
gianbuffon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 19 sie 2010, 18:49
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 sie 2010, 20:59
Skoro w Legii miałem Larssona, Ljungberga i B.Kalou to nie jest tak trudno sprowadzićgianbuffon pisze:Mam takie pytanko odnośnie gry w polskiej lidze. Czy względem FM 09 jest łatwiej, czy trudniej sprowadzić znanych zawodników i utrzymać gwiazdy w składzie?
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 19 sie 2010, 21:12
Ale mi nie chodzi o sztab szkoleniowy, tylko o grajkówemdżej pisze:Skoro w Legii miałem Larssona, Ljungberga i B.Kalou to nie jest tak trudno sprowadzićgianbuffon pisze:Mam takie pytanko odnośnie gry w polskiej lidze. Czy względem FM 09 jest łatwiej, czy trudniej sprowadzić znanych zawodników i utrzymać gwiazdy w składzie?
gianbuffon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 sie 2010, 21:18
emdżej

Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 sie 2010, 23:52
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 22 sie 2010, 0:04
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 22 sie 2010, 0:18
Pawel875
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl