To Boateng jest graczem Milanu?Pierwsze słyszę.Formalnie należy do Genoui.Poza tym jaki z niego defensywnyJarzinho pisze:Ty to możesz wpisać nawet Boatenga i Gattuso i każdego innego pomocnika Milanu.
BTW - tylko proszę nie włączać zraszaczy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 25 sie 2010, 19:26
To Boateng jest graczem Milanu?Pierwsze słyszę.Formalnie należy do Genoui.Poza tym jaki z niego defensywnyJarzinho pisze:Ty to możesz wpisać nawet Boatenga i Gattuso i każdego innego pomocnika Milanu.
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 25 sie 2010, 19:27
Bo niby co mnie to obchodzi? Wiem, że bodajże z Wolfsburgiem w LM grał na środku defensywy (z tego co pamiętam w tamtym meczu to nawet Carrick i Park musieli grać w obronie). Prawdę mówiąc nie wiedziałem, że grywał w United na skrzydle. Nie wyobrażam sobie Darrena na tej pozycji. Zbyt drewniany jest.MGiggs pisze:Kolega Damian nawet nie wie na jakiej pozycji grywał w MU Fletcher......
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 sie 2010, 19:34
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 sie 2010, 19:40
Nie wiem czy jesteś w stanie sobie to wyobrazić, ale SerieA oglądałem w zeszłym sezonie tyle, że aż nie pamiętam czy był to przedział od 1-3 cy od 3-4. Nie wiem czy Boateng jest defensywnym pomocnikiem, bo Portsmouth także nie oglądałem a na MŚ grał różnie, pewnie dlatego pisałem, że każdego pomocnika, ty sobie dołożyłeś defensywnego.MazurXIII pisze:To Boateng jest graczem Milanu?Pierwsze słyszę.Formalnie należy do Genoui.Poza tym jaki z niego defensywnyAmbrosini był praktycznie najlepszym defensywnym pomocnikiem w Serie A w poprzednim sezonie jakbyś się nie orientował.No ale do tego trzeba troszkę więcej wiedzy niż 'w Barcy grają najlepsi na swojej pozycji na świecie,a jeśli cokolwiek przegrywamy to przez wulkan albo antyfutbol'.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 sie 2010, 19:43
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 25 sie 2010, 19:54
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 sie 2010, 20:16
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 25 sie 2010, 20:40
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 sie 2010, 20:44
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 25 sie 2010, 20:46
-om!!MGiggs pisze:klubą
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 sie 2010, 20:49
Niech już zacznie rozmowy z Mascherano, bo ten chyba ma dosyć Liverpoolu.Daaaamian pisze:Sky Sports informuje, że Hodgson dał Barcelonie czas do niedzieli na zaoferowanie 25 milionów funtów za Mascherano.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 sie 2010, 20:52
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 sie 2010, 20:56
Ja nie mówię, że się nie układa tylko dość często schodzą razem na lewe skrzydło. Brak tu współpracy/ wymienności czy jak to tam nazwać. To, że kilka razy Ibra i Villa zagrali ze sobą OK, ale chodzi mi o to z pierwszego zdania.Mentor pisze:Nie mam zdrowia. Polecam z wieczora skrót pierwszej połowy i ciekaw jestem czy wtedy potwierdzisz, że współpraca między Zlatanem, Villą i Maxwellem się nie układała
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 sie 2010, 22:04
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 25 sie 2010, 22:20
mistyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio