Nie wiem skąd ten optymizm, póki co raczej bym się skłaniał ku stwierdzeniu, że nie bardzo sobie radziBoromir pisze: Wierzymy, że Marotta nie jest głupi.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 31 sie 2010, 13:38
Nie wiem skąd ten optymizm, póki co raczej bym się skłaniał ku stwierdzeniu, że nie bardzo sobie radziBoromir pisze: Wierzymy, że Marotta nie jest głupi.
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 sie 2010, 13:41
odbijamy sobie kiepskie transfery w ataku, fantasmagoriami o Dzeko.Nebula RN pisze:Dlaczego fani Juve z taką pewnością wypowiadają się o sprowadzeniu w przyszłym roku Dżeko? Czyżbym coś przeoczył? To, że posłaliście Diego za grosze, to nie znaczy, że Dżeko po sezonie przyjdzie do Juve.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 31 sie 2010, 13:42
Wiesz, wbrew pozorom ja tam widzę jakiś plan w jego działaniach. Ale może to moja wyobraźnia, nie wiem. Ciężko to w tym momencie ocenić. Zobaczymy za pół roku czy sobie radzi.NebulaRN pisze:Nie wiem skąd ten optymizm, póki co raczej bym się skłaniał ku stwierdzeniu, że nie bardzo sobie radzi
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 sie 2010, 13:52
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 31 sie 2010, 13:55
TO mi się podoba. Takie myślenie. Czasami jak czytam wpisy kibiców Juve, to mam wrażenie, że wg nich receptą na sukces jest hurtowy zakup i łup - mamy scudetto. Niestety przebudowa STAREJ Damy może potrwać kilka sezonów, co jest naturalną koleją rzeczy.(L)oczkerson pisze:Żeby zbudować konkretny zespół na lata trzeba działać w jakiejś kolejności i Marotta to zrobił. Wywalił przepłacanych staruchów/cieniasów/niepotrzebnych.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 31 sie 2010, 13:55
Nie mamy żadnego lewoskrzydłowego. Ja rozumiem, skrzydłowi mają się zmieniać, to w dzisiejszym futbolu żadne novum, ale prawda jest taka, że pomoc, w której obaj skrzydłowi mają inklinacje do gry po prawej stronie, a na lewej się zwyczajnie męczą jest dość głupim wynalazkiem na dłuższą metę. Niesprowadzenie lewego pomocnika = celowe okaleczenie lewego skrzydła.Boromir pisze:Możesz rozwinąć tę myśl?
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 sie 2010, 14:00
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 31 sie 2010, 14:05
Tyle że 4-4-2 to nie 4-3-3. Tu ważniejsza jest wrzutka od strzału.W Catanii grał częściej a prawym ataku. Lewa strona to zaledwie kilka meczów (choć to właśnie na lewej koncertowo obrobił Lucio i Samuela).(L)oczkerson pisze:Mi się wydaje, ze Martinez ma największe inklinacje do gry na lewej pomocy. Ostatecznie to nie jest klasyczny prawoskrzydłowy, opierający się na dośrodkowaniu, a raczej napastnik, więc jemu prawa noga na lewej stronie bardziej pomaga niż przeszkadza. Tyle, że jego mamy z głowy na miesiąc.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 31 sie 2010, 14:06
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 31 sie 2010, 14:16
To byli Materazzi i Lucio precyzujac. Mysle, ze gdyby Materazzi nie zdublowal Lucio, który dal sie swobodnie objechac, tylko sie lepiej ustawil oczekujac na Martineza to tej bramki by nie bylo. Koncertowo spierdolili obroncy, a nie koncertowo ich objechał.10 pisze:choć to właśnie na lewej koncertowo obrobił Lucio i Samuela).
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 sie 2010, 14:32
najwcześniej w 2012/2013Pamiętajmy, że może się zdarzyć tak, że w tym roku Włochy będa miały tylko 3 miejsca w LM
Uważasz, że te kluby mają mocniejsze kadry niż JUVEDodatkowo mocne będzie Napoli, Palermo czy nawet Sampdoria i Viola. Zmierzam do tego, że dla Juve niezwykle trudny może być awans do LM w tym sezonie.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 31 sie 2010, 14:48
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 sie 2010, 14:50
Kaladze zawsze był doskonały w robieniu dużej różnicy - przy trzech milionach gaży jest większa niż przy jednym.Pozostało parę godzin mercato i zapewne ktoś jeszcze do Turynu zawita, oby ten zawodnik zrobił różnicę.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 sie 2010, 16:31
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 31 sie 2010, 17:17

maciek_88
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio