pozdro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 03 kwie 2005, 21:57
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 kwie 2005, 21:59
ja nie bylem niesteety jeszcze na 18 bez alkoholu i nie wyobrazam sobie raczej takowej,nie chce robic tez jakiejs biby czy cos w ta strone,symbolicznie po pare piw i moze pol litra o 0.00 za moje zdrowkoMazurek pisze:A jeśli już jesteśmy przy tym temacie to ja mam takie pytanie..
Czy waszym zdaniem może być 18 bez alkoholu ? Niedawno byłem na właśnie takiej 18 u kumpla i IHMO to była najlepsza na jakiej byłem... (też taka skromna - dokładnie 11 osób + solenizant). Bardzo mi się ta idea spodobała i raczej z kumplem zrobimy alkohol tylko symbolicznie na początku po lampce wina np i nic więcej... żadnego piwa czy wódki... IHMO bez alkoholu to po prostu znacznie lepiej wychodzi...
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 03 kwie 2005, 22:11
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 kwie 2005, 22:13
ja w domu nigdy nie zrobie bo wiem czym to sie konczy,ostatnio jakas panna zrobila impre to jej zwineli z domu pare kosztownosci,i zrujnowali dom,wole zrobi imprezke na poziomie w jakims lokalu:)Uchi_UfFy pisze:Moja osiemnastka będzie za rok i 4 miechy.Tak jak Dorian i pewnie większośc nie wyobrażam sobie jej bez %.Po niej chyba będe chodziło 3 do tyłu.Wole zrobić ją na działce, bo będą "mniejsze straty" niż w chacjendzie czy też wypożyczyć gdzieś salę.Raczej pusto tam nie będzie
.Miałem już dużo 18-stek za sobą i przed sobą to wyciągne wnioski
,
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 kwie 2005, 22:40
DORIAN pisze:ja w domu nigdy nie zrobie bo wiem czym to sie konczy,ostatnio jakas panna zrobila impre to jej zwineli z domu pare kosztownosci,i zrujnowali dom,wole zrobi imprezke na poziomie w jakims lokalu:)Uchi_UfFy pisze:Moja osiemnastka będzie za rok i 4 miechy.Tak jak Dorian i pewnie większośc nie wyobrażam sobie jej bez %.Po niej chyba będe chodziło 3 do tyłu.Wole zrobić ją na działce, bo będą "mniejsze straty" niż w chacjendzie czy też wypożyczyć gdzieś salę.Raczej pusto tam nie będzie
,
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 03 kwie 2005, 22:45
smitu pisze:DORIAN pisze:ja w domu nigdy nie zrobie bo wiem czym to sie konczy,ostatnio jakas panna zrobila impre to jej zwineli z domu pare kosztownosci,i zrujnowali dom,wole zrobi imprezke na poziomie w jakims lokalu:)Uchi_UfFy pisze:Moja osiemnastka będzie za rok i 4 miechy.Tak jak Dorian i pewnie większośc nie wyobrażam sobie jej bez %.Po niej chyba będe chodziło 3 do tyłu.Wole zrobić ją na działce, bo będą "mniejsze straty" niż w chacjendzie czy też wypożyczyć gdzieś salę.Raczej pusto tam nie będzie
,
ja podobnie najbardziej lubie taka impreze w klubie, jeszcze jak to robi kilku znajomych ktorych znam w jednym terminiea co do procentow, czemu by nie ale osobiscie wole troche w siebie wlac, szczegolnie jak moze sie puzniej przechwalac ile wypilem
![]()
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 kwie 2005, 22:49
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 kwie 2005, 22:59
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 03 kwie 2005, 23:19
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 kwie 2005, 23:20
tak temat w miare czasu sie rozwija,odciagnalem Was troche od smutnych wydarzen ktore mialy miejsce,ja tez ide spac bo jutro czeka ciezki dzien w szkole:P powoli trzeba zaczac organizowac 18 i zapisac sie na prafko.tylko kiedy ja znajde czas na to wszystkoNiggaz pisze:Ja na browarek to pozwalam sobie tak gdzieś 4 razy w tygodniu po 2-3 i jest lajcik. A z tymi 'polskimi' wódkami to pijałem różnego rodzaju Krakowskie czy Starogradzkie ale nie mam miłych wspomnieńUchi_UfFy pisze:W sumie to ja też zawsze w weekendy, i czasami po treningach chodzę na piwko.Najlepsze to w sumie hmmm....wypije każde które dostanę, ale Książ jakoś się przyjał.Z takich burżuazyjnych to Carslberg.Czasami Piaścik.Na wódki takie jak Smitu podał to szkoda kasyNiggaz pisze:Oj z tym mieszaniem to różnie bywaCzasem skutki są dalekie od ideału
Jeśli już to trochę (ale mało) piwa a później wódeczka. Wogóle piwo to lubie sobie wypić z qmplami ot tak bez okazji nawet a z okazją większą to wódeczka.
PiwoWarka Strong, Dębowe Mocne (chociaż zmieniło się teraz
)
WódkaFinlandia (nie zawsze stać na takie coś), Żubrówka albo Gorzka Żołądkowa
![]()
No i oczywiście wszelakie imprezy poza domem muszą być.No chyba, że Bolsik
.Ale najlepsze są polskie siary
.Krakowska, Xiążęca...tak, tak....to są typowe polskie WÓDKI...Nie pij ich na początek libacji, raczej rozgrzej się piwami
, bo inaczej pokolorujesz kibelek
.
![]()
![]()
Temat się rozwija ale ja już dziś nie podyskutuje niestety.
Lece w kime tylko jeszcze pozdro dla solenizanta Pisakka
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cYc86 » 03 kwie 2005, 23:22
cYc86
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 03 kwie 2005, 23:35
Hehe ano skończyłem dzisiaj drugą dekadę. Teraz tylko prosta droga do trzydziechy, starokawalerstwa i bezrobociaUchi_UfFy pisze:Jaaaa, no właśnie.Człowiek który także lubi MP ma kończy dzisiaj drugą dekadę
Wszystkiego najlepszego
.
A tak do temtatu...Pisakk, opowiedz o swojej 18-stce.Ja tak samo Niggaz, 2-3 standart.
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 03 kwie 2005, 23:48
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 04 kwie 2005, 0:01
Wiesz ja też mam "aktywnych" znajomków, ale chyba mając na względzie moją dalszą egzystencję w tym domu wzieli sobie na wstrzymanieUchi_UfFy pisze:No, w sumie jak się ma towarzystwo to można robić.Ja mam raczej "aktywnych" kolegów, ale w sumie jest umowa "u siebie zachowujemy się normalnie".Dobrze, że jeszcze mam czas, na pomyślunek jak i zbiórkę ka$y na odszkodowania i kary.Bo napewno musi być groobo
.
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 kwie 2005, 13:27
hehe dwoch uzytkownika z tego forum brrrDORIAN pisze:Jutro musze isc sie dowiedziec ile chca za wynajecie lokalu bo juz sie jie moge doczekacplanuje zaprosic 2 uzytkownikow z tego forum
a tak pozatym to mysle ze zgromadzi sie tak jak u Mazurka okolo 20 osob,jak ktos bedzie szalal to sie pozegnamy milutko
smitu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio