Sprytny chłopak jestem i w ogóle nieeeemathiasek12 pisze:dzieki kotek za ta stronke ps.sprytnie to umiesciles
PS Teraz bardzo obszerna relacja z ostatniego meczu AFC z Heerenveen. Zapraszam!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 03 kwie 2005, 15:53
Sprytny chłopak jestem i w ogóle nieeeemathiasek12 pisze:dzieki kotek za ta stronke ps.sprytnie to umiesciles
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 04 kwie 2005, 15:35
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 10 maja 2005, 14:15
Gość
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 05 cze 2005, 12:39
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 05 cze 2005, 16:11
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtas0001 » 06 paź 2005, 21:18
Wojtas0001
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 22 sty 2006, 14:50
Kod: Zaznacz cały
FC Twente Enschede [2 - 3] Ajax Amsterdam
24' [1 - 0] B. NKufo 51' [1 - 1] M. Rosenberg
52' [2 - 1] B. NKufo 89' [2 - 2] H. Maduro
90' [2 - 3] U. EmanuelsonKaka_ACM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 22 sty 2006, 15:59
Przyjemnością by tego nie nazwał. Musiałem się zmuszać, żeby nie wyłaczyc tv.Kaka_ACM pisze:Miałem przyjemność obejrzeć dziś mecz
Kaka_ACM pisze:Mecz bardzo ciekawy, toczony w dość szybkim tempie.
No,juz nie musisz wszystkiego po komentatorze powtarzaćKaka_ACM pisze:Drużyna Ajaxu ma ogromny potencjał, widoczny jest natomiast brak odpowiedniego szkoleniowca, odpowiedniej myśli taktycznej.
Sytuacja przypomina Mi Legie gdzie trenerem byl niedoswiadczony ex-legionista Jacek Z. Podobnie sytuacja wygląda z Blindem.
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 27 sty 2006, 22:33
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 27 sty 2006, 22:47
Częściowe napewno tak, ale zawsze ich polityka wyglądała tak że sprzedawali swoje " brylanciki " i uzupełniali nowymi a teraz Ci młodzi nie mają takiego talentu jak Ci którzy odeszli... pewnie troche to potrwa nim wrócą na sam szczyt ligi holenderskiej. Moim zdaniem to jest błąd sprzedawać największe gwiazdy w dużuch ilościach i liczyć na szczęście że luke uzupełni jakiś wychowanek. Ostatnio tez mieli średnio udane transfery...Piotrek pisze:Ajax się rozpada.
Do MilanuPiotrek pisze:a zakończy się zapewne sprzedażą Sniejdera
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 27 sty 2006, 22:58
Ale to raczej nie jest kwestia polityki transfewrowej. Gdyby działacze Ajaxu mogli,zapewne zatrzymaliby swoje gwiazdy,ale oni poprostu nie mogą ich na siłe trzymać w lidze holenderskiej. To jest już specyfika tej ligi. Już van der Vaarta na sile próbowali trzymać i nie za dobrze, to wychodziło.Łukasz[ACM] pisze:Moim zdaniem to jest błąd sprzedawać największe gwiazdy w dużuch ilościach i liczyć na szczęście że luke uzupełni jakiś wychowanek.
Nawet nie średnie, słabe poprostu, szczególnie jesli porównamy je do zakupów PSV. Farfan,Alex,Gomes,Beasley,Kone.Łukasz[ACM] pisze:Ostatnio tez mieli średnio udane transfery...
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 27 sty 2006, 23:20
Po części napewno, sam napisałeś że mają słabe transfery. Sprzedają co roku tych najlepszych i jak tak dalej będzie to Ajaxu długo w LM nie zobaczymy a kiedyś byli trudnym rywalem. Z czasem napewno wrócą do formy, kiedy to nastąpi to nie wiem. PSV ma troche inną polityke transferową, tez sprzedają najlepszych ale jest teraz taki Cocu z ogromnym doświadczeniem który ciągnie całą druzyna a Hiddink potrafi szukać zawodników za małe pieniądze. Zobaczymy jak to będzie gdy odejdzie...Piotrek pisze:Ale to raczej nie jest kwestia polityki transfewrowej.
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 28 sty 2006, 11:35
'Piotrek' pisze:Ale to raczej nie jest kwestia polityki transfewrowej.
Moja poprzednia wypowiedz odnosiła się tylko do sprzedaży zawodników. Ostatnie słabe transfery Ajaxu to zupełnie inna sprawa.Łukasz[ACM] pisze:Po części napewno, sam napisałeś że mają słabe transfery.
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ZabiliMiKrowe » 04 lut 2006, 0:28
ZabiliMiKrowe
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio