Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 16 lis 2009, 12:19
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 16 lis 2009, 13:10
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 lis 2009, 13:21
Podałem przykład z tymi 300 punktami, nie wiem do której rundy dotarł Nadal, ile punktów zdobył. Wiem tylko jak wygląda sposób punktowania (mniej/więcej).majer13 pisze:A co do postu clonera to nawet jak Nadal dobył te 300 pkt to czemu przewaga wzrosłą aż o 800![]()
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smudge_90 » 15 sty 2010, 14:14
smudge_90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sty 2010, 14:20
Ogladałem sobie ten półfinał z Federerem i Szwajcar grał, jakby był na mega potężnym kacu. Nie wiem, czy jest zupełnie bez formy, czy co, ale nie wyglądało to za ciekawie. Rusek grał pewnie, a Federer wdawał się w niepotrzebne długie wymiany, któe wiadomo było, że raczej z Ruskiem przegra. Masa błędów Rogera, gra jakby od niechcenia. Zagrał może ze 2, 3 świetne piłki i tyle.smudge_90 pisze:Jako faworytów do końcowego tryumfu w turnieju mężczyzn widzę, tradycyjnie R. Federera oraz Argentyńczyka Del Potro, który znakomicie czuje się na kortach twardych. Ciekawy jestem także formy Davydenki, który w ostatnim turnieju pokonał zarówno Rogera jak i Nadala.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 23 sty 2010, 12:50
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 sty 2010, 13:00
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Leos_ » 26 sty 2010, 16:44
_Leos_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sty 2010, 16:50
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 26 sty 2010, 19:50
Novak dobrze widział na co stać Kubota. Podkreślał to w kilku wywiadach i było widać, że ani myśli o zlekceważeniu przeciwnika. Zagrał swoje i zasłużenie wygrał. W meczu z Tsongą tak łatwo już mieć jednak nie będzie. Jo to jednak wariat na korcie i jak nic będzie tam jakieś pięć setów._Leos_ pisze:Łukasz Kubot odpadł Szkoda, lecz nie oszukujmy się Djokovic to jednak za wysokie progi, owszem Polak miał kilka ładnych akcji, ale przegranie seta do 1 i 2 chluby nikomu nie przynosi.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 18 lut 2010, 15:40
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 11 wrz 2010, 23:16
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 11 wrz 2010, 23:31
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 11 wrz 2010, 23:38
Polacy nie są wcale lepsi. Pamiętam mecz jak Radwańska awansowała dośc wysoko w Wimbledonie, więc na widowni było sporo Polaków. Jeden z pierwszych gemów spotkania, przeciwniczka (nie pamiętam czy to była Swieta czy Serena) popełnia podwójny błąd serwisowy a Polacy wstają i aplauz na trybunach.Rezus pisze:Ludzie jak mnie to bydło amerykańskie wkurwia, ciągłe pomrukiwania, jakieś krzyki. Przed chwilą podczas meczu Djokovic-Federer przy 1 serwisie Serb trafia w siatkę a tam brawa.Wieś, no ale czego się spodziewać po usach.
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 12 wrz 2010, 0:01
Rezus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio