Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 03 paź 2010, 14:54
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 paź 2010, 17:02
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 paź 2010, 17:12
aspekt psychologiczny, radze sie przyzwyczaic bo sukcesy w LE, wyjda im bokiem w E -Jarzinho pisze:Lech mnie załamuje, nie wiem czy oni naprawdę mają Ekstraklasę w dupie, czy tylko udają.
czeher pisze:Zreszta teraz liga bedzie dla nich sporym otrzezwieniem i kula u nogi, bo ciezko bedzie sie sprezyc na zespoly typu Belchatow jak sie gralo kilka dni temu z MC czy Juve, beda straty pkt
czeher pisze:Lech ma LE i przez to beda gubic pkt.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 03 paź 2010, 19:09
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 paź 2010, 19:14
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 paź 2010, 19:45
Ośmieszył się, gdy stwierdził, że on już swoje zrobił, czy nastrzelał się, więc niech młodzi wezmą na siebie ciężar i odpowiedzialność. Widać, że przyszedł wycisnąć hajs i tyle.cloner pisze:Najpierw niech ten Żurawski po sobie "pojedzie". Dupny napastnik, 645 minut gry i 1 gol
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 paź 2010, 19:55
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 paź 2010, 20:04
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 paź 2010, 20:10
Z Szawlefieldy pisze:może drugi w pucharze ?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 03 paź 2010, 20:20
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 paź 2010, 11:56
Ilu juz bylo tych sredniakow co potem nie lapali sie na lawke a grali pozniej/wczesniej np w srednialacj ligi portugalskiej, greckiej? Poza tym Smolarek, Zurawski, Wichniarek mieli byc gwiazdami ale to inna sprawaWilmore pisze:Krytykowanie Legii/Wisły to typowa zagrywka ze strony polskich fanów - owszem, Mezenga, Maaskant, Paljic, i cała reszta nowych postaci w obu klubach to na zachodzie przeciętniacy najwyżej, tyle że na polskie warunki to kandydaci na megagwiazdy ligi
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.htmlWilmore pisze:Fakt, że są z zachodu to podstawowy powód krytykowania ich.
Legia musi sobie poradzić z szambem w szatni - raczej nie ze Skorżą już - ale o Wisłę jestem spokojny. Trener wie co robi
A byly takie tuzy jak WernerTak słabego wyniku za czasów Bogusława Cupiała nie osiągnął żaden z poprzedników Maaskanta.
nie ma powodow do krytyki?weszlo pisze: Wisła Kraków przed przyjściem Maaskanta:
Arka: zwycięstwo 1:0
Ruch: porażka 0:2
Widzew: zwycięstwo 1:0
Średnio: 2 pkt.
Wisła Kraków po przyjściu Maaskanta:
Bytom: zwycięstwo 2:1
Jagiellonia: porażka 1:2
Korona: remis 2:2
Bełchatów: remis 1:1
Śląsk: remis 0:0
Średnio: 1,2 pkt.
NAC Breda przed odejściem Maaskanta:
Alkmaar: remis 1:1
Utrecht: porażka 1:3
Średnio: 0,5 pkt.
NAC Breda po odejściu Maaskanta:
Heerenveen: porażka 1:3 (dzień po odejściu Maaskanta)
Venlo: zwycięstwo 2:0
Feyenoord: zwycięstwo 2:0
Vitesse: remis 0:0
Willem II: zwycięstwo 2:1
Nijmegen: zwycięstwo 2:0
Średnio: 2,16 pkt.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 04 paź 2010, 12:49
Hmmm... pewien nie jestem ale ostatni przy okazji transmisji jakiegoś meczu Ligue 1 Dębiński mówił że to jest brat (czy coś takiego, w każdym razie rodzina) tego gościa co grał w Polsceczeher pisze: Pamietasz takiego pilkarza jak Marcel Liczka? w Polsce prezentowal sie tak slabo, ze niektorzy mysleli ze gra tylko dzieki ojcu... dziisaj zalicza asysty w Ligue1 (ostatnio w meczu z Monaco
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 04 paź 2010, 13:02
Dokładnie. We Francji (w Brest) gra Mario Liczka, a Marcel, który grał w Polsce jest teraz zawodnikiem SK Kladno.brylancik pisze:Hmmm... pewien nie jestem ale ostatni przy okazji transmisji jakiegoś meczu Ligue 1 Dębiński mówił że to jest brat (czy coś takiego, w każdym razie rodzina) tego gościa co grał w Polsce
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 paź 2010, 13:20
o kuwa daje sobie glowe uciac, ze podczas transmisji padlo Marcel (no chyba ze przejezyczenie, jakich zreszta nie malo.) Albo u mnie jakies pokrecenieemdżej pisze:Dokładnie. We Francji (w Brest) gra Mario Liczka, a Marcel, który grał w Polsce jest teraz zawodnikiem SK Kladno.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 paź 2010, 13:34
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio