Mnie nie, z reguły jak zawodnik zapracuje na czerwień to musi być to wyjątkowo głupi lub brutalny faul. Prawdę mówiąc bardzo rzadko zdarza się aby w meczu który rozgrywam ktoś łapał czerwo, chyba że się zaczynam podkładaćMagnum pisze:zdarzylo mi sie, ze biegnie, pokazuje ten znak i nagle.. wyciaga czerwieńspotkal sie ktos z czyms takim?
Napomnienia:
- sędzia biegnąc przyznaje rzut wolny po niegroźnym faulu, zawodnik po chwili oponowania z rezygacją macha ręką
- sędzia wzywa trzymającego w ręku piłkę zawodnika, który wcześniej faulował, napomina i... klepie po ramieniu
- sędzia strofuje skruszonego delikwenta napomnieniem
- mini scysja na boisku, podirytowany zawodnik po faulu doskakuje wściekle do rywala po czym go odpycha, ale sędzia łapie go za "schaby" i odciąga
Żółte kartki:
- kopia sytuacji z napomnienia #1, arbiter biegnąc wyciąga żółtko i zapisuje faulującego w "złotych myślach"
- faul powodujący kontuzję/uraz, sędzia nakazuje przeprosić faulowanego po czym wyciąga kartkę
- faul na pograniczu żółta-czerwona, zawodnik mając świadomość że przegiął pałę złożywszy ręce do modlitwy prosi arbitra o łagodny wyrok
- faul w polu karnym na żółtą kartkę po wślizgu, faulujący zupełnie nie oponuje dostając karę jeszcze zanim podniesie się z murawy po nieudanej interwencji
Czerwone kartki:
- kolejna kopia sytuacji z napomnienia i żółtej, z tym że sędzia pokazuje już drugą, zdenerwowany piłkarz gestykulując schodzi z boiska
- kulturalna czerwień, zawodnik po ujrzeniu kartki spuszcza głowę w dół, po czym grzecznie opuszcza murawę
- rumble time! Złośliwy faul na czerwoną kartkę, zawodnicy rzucający się do gardeł w ostatniej chwili odciągnięci przez kolegów z zespołu. Faulujący dostaje automatyczne czerwo
Jeśli coś pominąłem to dopiszcie, bo pisałem z pamięci a niektóre scenki pamiętam jak przez mgłę