Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 24 paź 2010, 19:15
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 paź 2010, 19:28
ty już na innych nie zganiaj, tylko wpisz ich na czarną listę, jak ja zrobiłemczeher pisze:czulem juz pozniej jak kazdy gral Lyon ze to bedzie mina niezla i stalo sie [k****]
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 24 paź 2010, 19:30
A jak wygląda ta twoja lista?fieldy pisze:wpisz ich na czarną listę, jak ja zrobiłem
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 paź 2010, 19:31
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 24 paź 2010, 19:38
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 24 paź 2010, 19:40
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 paź 2010, 20:38
1. Arsenalfieldy pisze:1. Lyon.
2. Aston Villa.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 24 paź 2010, 21:14
Nie jest źle. Trzeba po prostu zastosować coś na wzór odwrotnie proporcjonalnych typów, bądź tego o czym gadamy nie stawiaćfieldy pisze:nasza dyskusja chyba niewiele pomogła. Spurs w dupe, Dortmund w dupe, Lyon w dupe, choć przed nimi ostrzegałem
Czesiek no nie nasza wina, że beniaminki leją ikony.czeher pisze:czulem juz pozniej jak kazdy gral Lyon ze to bedzie mina niezla i stalo sie
Przecież odradzałem Ci Lecha! Co Cię podkusiło?EnJoy's pisze:Tak samo Juve, Lech...
Aker jeszcze ze 2 weekendy i będziesz miał na swojej liście wszystkie ligi europejskieAker pisze:Ja mam np. Lyon, kluby włoskie, tureckie, ukraińskie, rosyjskie i portugalskie, tottenham i to chyba tyle
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 24 paź 2010, 22:02
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 24 paź 2010, 22:03
No a jak trzeba wykorzystać umiejętność zdobywania i dysponowania informacjamibartbuks pisze:baziu to kozak. Cały weekend filował, a potem zarzucił wygranymi kuponami.
baziu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 paź 2010, 4:38
No ja wiedziałem że tak będziebartbuks pisze:baziu to kozak. Cały weekend filował, a potem zarzucił wygranymi kuponami. Widzisz Salas11, trzeba zrobić temat VIP
A polskie nie?Aker pisze:Ja mam np. Lyon, kluby włoskie, tureckie, ukraińskie, rosyjskie i portugalskie, tottenham i to chyba tyle
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 25 paź 2010, 6:22
Nie przesadzajcie koledzy, jakbym zżynał typy to tak jak Wy nie ugałbym nic w ten weekend, poprostu wykorzystałem kilka opinii np, Espanyol (Fieldy) i Genoa (bodajże czeher)Salas11 pisze:Baziu jeszcze miał tą cywilną odwagę i się przyznał że zżynał typy.
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 25 paź 2010, 7:14
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 paź 2010, 7:32
Listopad z tego typu przewaleniami zapowiada się u mnie byczoSalas11 pisze:A jak napiszę że Borussia znów zagra wszystkim na nosie i wygra, to bardzo się zdziwisz?Aker pisze:Za tydzień gra Mainz z Borussia odradzam grać ten mecz.![]()
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 paź 2010, 8:01
A my dziwimy się polskiej lidze. We Francji Bordeaux i Lyon dostają po ryju od beniaminków. To że Arles zremisowało z Brest to norma, wszakże gdzie ma zdobywać punkty jak nie z innym beniaminkiem? Ale to, że pierwsi ośmieszyli Bordeaux na ich stadionie, a drudzy nagle nauczyli się punktować lepszych, to już niespodzianka. Teraz zobaczycie jak wszyscy rzucą się na Brest grający u siebie z St.Etienne. A tu zapewne kolejny shit, bo tym razem nie będzie 3 pkt, tylko w ryj...Salas11 pisze:Niesamowite jakiej elastyczności w dzisiejszych czasach wymaga bukmacherka. To że nacięliśmy się na Lyon nie jest niczyją winą, bo wszelkie znaki na niebie i ziemi mówiły, że to jeden z pewniejszych meczów rozgrywanych w ten weekend.
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio