Wasze prywatne typy - Strona 959

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2253
Kibicuję: AC Milan

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 24 paź 2010, 19:15

Ja też wtopa dziś na poziomie Cześka także nie ma zbyt wesoło w ten weekend.

Tak samo Juve, Lech...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 paź 2010, 19:28

czeher pisze:czulem juz pozniej jak kazdy gral Lyon ze to bedzie mina niezla i stalo sie [k****]
ty już na innych nie zganiaj, tylko wpisz ich na czarną listę, jak ja zrobiłem :P

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 24 paź 2010, 19:30

fieldy pisze:wpisz ich na czarną listę, jak ja zrobiłem
A jak wygląda ta twoja lista?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 paź 2010, 19:31

1. Lyon.
2. Aston Villa.

:lol:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 24 paź 2010, 19:38

Dopisz wyjazdowy Ajax :lol:

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 24 paź 2010, 19:40

a nie ma tak że każdy ma swoją 'czarną listę'? Ja mam np. Lyon, kluby włoskie, tureckie, ukraińskie, rosyjskie i portugalskie, tottenham i to chyba tyle :P

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 paź 2010, 20:38

fieldy pisze:1. Lyon.
2. Aston Villa.
1. Arsenal
2. Bayern
3.Milan
czarna lista wszech czasow rzecz jasna
Lyon zawiodl mnie w tym sezonie chyba 1raz, bo wczesniej gralem tylko wyjazd z Nancy :P jezeli mnie zawodna pamiec nie myli :lol:

Ale chyba sie starzeje, bo mnie nawet ten mecz nie zdenerwowal tak naprawde, jakos obojetnie przeszedlem :? Kiedys to ho ho reka na scianie sie lamala :lol:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 24 paź 2010, 21:14

fieldy pisze:nasza dyskusja chyba niewiele pomogła. Spurs w dupe, Dortmund w dupe, Lyon w dupe, choć przed nimi ostrzegałem
Nie jest źle. Trzeba po prostu zastosować coś na wzór odwrotnie proporcjonalnych typów, bądź tego o czym gadamy nie stawiać :P
czeher pisze:czulem juz pozniej jak kazdy gral Lyon ze to bedzie mina niezla i stalo sie
Czesiek no nie nasza wina, że beniaminki leją ikony.
baziu to kozak. Cały weekend filował, a potem zarzucił wygranymi kuponami. Widzisz Salas11, trzeba zrobić temat VIP :P
EnJoy's pisze:Tak samo Juve, Lech...
Przecież odradzałem Ci Lecha! Co Cię podkusiło?
Aker pisze:Ja mam np. Lyon, kluby włoskie, tureckie, ukraińskie, rosyjskie i portugalskie, tottenham i to chyba tyle
Aker jeszcze ze 2 weekendy i będziesz miał na swojej liście wszystkie ligi europejskie :haha:

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 24 paź 2010, 22:02

te ligi/drużyny już latami mnie zawodziły i zawodzą, nie jest tak, że ktoś zawalił (tak jak dziś lyon) a ja się od nich odwracam, w każdej z tych lig/drużyn są wałki od dawna. Takie Koguty to pamiętam jak rok temu jakoś u siebie dały ciała (0:1) z Wigan czy innymi Wolves'ami. Ostatnio jakoś tak jeszcze liga włoska jest w miarę do przewidzenia, kiedyś pamiętam stale można było zawieść się na takim Milanie czy innej drużynie.

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 24 paź 2010, 22:03

bartbuks pisze:baziu to kozak. Cały weekend filował, a potem zarzucił wygranymi kuponami.
No a jak trzeba wykorzystać umiejętność zdobywania i dysponowania informacjami 8)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 paź 2010, 4:38

bartbuks pisze:baziu to kozak. Cały weekend filował, a potem zarzucił wygranymi kuponami. Widzisz Salas11, trzeba zrobić temat VIP :P
No ja wiedziałem że tak będzie :maruda: Baziu jeszcze miał tą cywilną odwagę i się przyznał że zżynał typy. Nie chcę nawet myśleć ilu się dorwało do koryta incognito :|
Aker pisze:Ja mam np. Lyon, kluby włoskie, tureckie, ukraińskie, rosyjskie i portugalskie, tottenham i to chyba tyle
A polskie nie? :o Toż tam idzie wał za wałem regularnie. Aker, w tym tempie do końca roku zostanie Ci liga singapurska i Sudamericana :smile2: Że u ruskich są przekręty wiadomo nie od dziś, Zenit ma niemal pewnego majstra, więc nie zdziwię się jak teraz zaczną olewać wyjazdy i punktować tylko u siebie. Poza tym odnosząc się do ich ostatniego meczu. Jak myślicie? Jaki kurs (w zakładach live) w okolicach 75 minuty był na remis, gdy Zenit prowadził 3:1? :> I od niechcenia wyszła teoria spiskowa :wink:

Niesamowite jakiej elastyczności w dzisiejszych czasach wymaga bukmacherka. To że nacięliśmy się na Lyon nie jest niczyją winą, bo wszelkie znaki na niebie i ziemi mówiły, że to jeden z pewniejszych meczów rozgrywanych w ten weekend. Niestety nie wiemy co siedzi w głowach piłkarzy. I najgłębsza analiza tego nie wykaże. W tym przypadku zaważyła kiepska dyspozycja dnia, bo tak jak pisałem wcześniej, Arles lali wszyscy, teraz ekipa z Avignon remisuje drugi mecz z rzędu. Równie dobrze jednak mogliśmy się większą grupą ściąć na Ajaxie. To że nie wepchnąłem ich na kupon było zasługą chyba tylko intuicji i świadomości, że Joden mieli w nogach ciężki mecz z Auxerre w LM. Inna rzecz że to samo Auxerre jednak potrafiło wywieźć wczoraj trzy punkty z gorącego terenu w Paryżu :roll: Bądź tu mądry...
Muszę przyznać że jednak cieszę się z remisu Lyonu, bo jak się okazało mój wcześniejszy niepokój o końcowy wynik w meczu Inter - Sampdoria znalazł odzwieciedlenie w rzeczywistości. Kolejny dowód na to, że w bukmacherce nie ma miejsca na sentymenty.
Mimo wszystko jestem zadowolony z efektów naszej wspólnej pracy. Projekt wymaga usprawnień, co oczywiste. Jestem jednak przekonany że na dłuższą metę ta współpraca może przynieść pożądane efekty, bo prawdę mówiąc spodziewałem się niezłego bajzlu, czyli dziesiątek meczy nie podpartych żadnymi analizami, czy choćby przemyśleniami. Z moich spostrzeżeń wynika, że nawet w ten weekend mogliśmy się wystrzec kilku wpadek (Tottenham, Ajax :>, Lech) Wystarczyło po prostu... nie zlewać opinii innych :lol: Kwestią czasu będzie dotarcie pewnych szczegółów.

Dziwnie jest obudzić się o czwartej rano i nie móc zasnąć :roll:

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 25 paź 2010, 6:22

Salas11 pisze:Baziu jeszcze miał tą cywilną odwagę i się przyznał że zżynał typy.
Nie przesadzajcie koledzy, jakbym zżynał typy to tak jak Wy nie ugałbym nic w ten weekend, poprostu wykorzystałem kilka opinii np, Espanyol (Fieldy) i Genoa (bodajże czeher)

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 25 paź 2010, 7:14

Ależ Salas ja te ligi plus lyon i koguty mam na swojej liście już od dawna, a sama lista praktycznie od lat pozostaje bez zmian. Sami wczesniej przyznaliście że Lyon i Koguty to zespoły nieprzewidywalne. Ja jedynie żałuję, że w ten weekend niepodparłem Lyonu byłem zbyt pewny że wygrają i to sie po raz kolejny w stosunku do nich zemściło... Za tydzień gra Mainz z Borussia odradzam grać ten mecz.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 paź 2010, 7:32

Salas11 pisze:
Aker pisze:Za tydzień gra Mainz z Borussia odradzam grać ten mecz.
A jak napiszę że Borussia znów zagra wszystkim na nosie i wygra, to bardzo się zdziwisz? :lol:
Listopad z tego typu przewaleniami zapowiada się u mnie byczo :boruta:
Ostatnio zmieniony 31 paź 2010, 18:55 przez Salas11, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 paź 2010, 8:01

Salas11 pisze:Niesamowite jakiej elastyczności w dzisiejszych czasach wymaga bukmacherka. To że nacięliśmy się na Lyon nie jest niczyją winą, bo wszelkie znaki na niebie i ziemi mówiły, że to jeden z pewniejszych meczów rozgrywanych w ten weekend.
A my dziwimy się polskiej lidze. We Francji Bordeaux i Lyon dostają po ryju od beniaminków. To że Arles zremisowało z Brest to norma, wszakże gdzie ma zdobywać punkty jak nie z innym beniaminkiem? Ale to, że pierwsi ośmieszyli Bordeaux na ich stadionie, a drudzy nagle nauczyli się punktować lepszych, to już niespodzianka. Teraz zobaczycie jak wszyscy rzucą się na Brest grający u siebie z St.Etienne. A tu zapewne kolejny shit, bo tym razem nie będzie 3 pkt, tylko w ryj...
Pamiętam, że jak miałem 14,15 lat to przewidywałem prawie każdy wynik, bo wtedy było łatwiej. np w 98 roku jak Juve jechało np do Parmy, to był klasyk, kilka bramek i 3 pkt. Jak Bayern dopadł u siebie jakiegoś cieniasa to kończył 3-4 golami. A dziś? Jedzie Manchester, Inter, Milan, bądź inne grande i dostają po ryju, bo takie czasy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”