Wasze prywatne typy - Strona 969

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 30 paź 2010, 22:30

fieldy pisze:a ja zagrałem na Arsenal we środę i dziś i wygrałem :P
Po tej wygranej z Newcastle to wiesz...w przyszłości nie krępuj się i dawaj znać, że mają zamiar wygrać ;)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 paź 2010, 22:33

Biorę oficjalny rozwód z bukmacherką. Odkąd zacząłem regularnie grać, to Valencia zaczęła dostawać wpier... Co prawda nigdy na nich nie stawiałem, ale widzę że moja zabawa źle działa na ich formę. Może teraz zacznie sprawdzać się powiedzenie, że kto nie ma szczęścia w kartach (czyt. bukmacherka), ten ma szczęście w miłości (czyt. ukochana Valencia). :lol:

Justyna1985
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Justyna1985 » 30 paź 2010, 22:39

witam, jestem nowa uzytkowniczka forum. nie wiem jak otworzyc nowy watek, mam nietypowa prosbe, pewnie naraze sie na krytyke, jestem bardzo niedoswiadczona jesli chodzi o pilke nozna, a chcialabym zrobic swojemu chlopakowi niespodzianke i zabrac go na dobry mecz, bardzo prosze o podpowiedz, chodzi mi o mecz w warszawie, najlepiej na nowym stadionie, 12 13 lub 14 listopad,mieszkamy daleko od warszawy,nie mam pojecia jak to zorganizowac, bede wdzieczna za kazda podpowiedz:)
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 30 paź 2010, 22:46

Masz pecha bo 12.11 na Łazienkowskiej nie ma żadnego meczu bo Legia gra z Wisłą na wyjeździe więc na nowym stadionie w tych dniach meczu Legii nie obejrzysz.

13.11 Polonia gra na Konwiktorskiej z Ruchem, to będzie jedyny mecz w Warszawie podczas tej kolejki.

Żeby wejść na mecz Legii i w ogóle na stadion Ty i Twój chłopak musicie zrobić kartę kibica Legii, robicie ją na stadionie ale nie da się tego zrobić w dniu meczu. Nie pamiętam ile teraz kosztuje coś w przedziale 10-25 zl, zdjęcie i kartę robią na miejscu od ręki w przeciągu 5 minut. Bez karty na mecz nie wejdziesz. Poprawcie mnie jesli się mylę.

Mając dwie karty kibica bilet możesz kupić przez Internet.

/edit
O biletach na Polonię niestety nie jestem Ci w stanie nic powiedzieć, może tam jest trochę łatwiej.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2010, 22:50 przez Morrow, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 30 paź 2010, 22:49

Podzieliłem mecze na 2 takie kupony:

I
Zenit
Roda
Liverpool

II
Lech
Besiktas
Atletico

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 30 paź 2010, 22:58

baziu pisze:Kongsvinger - Rosenborg 2 1,50
Co tu dużo mówić, jedyne cop mnie martwi to fakt iż Rosenborg jest nieprzeidywalny
Więc do tej nieprzewidywalności dodaj jeszcze, że to przedostatnia kolejka Tippeligaen, Rosenborg ma pewnego mistrza a Kongsvinger walczy jeszcze o utrzymanie w pierwszej lidze. Nie muszę chyba nic dodawać? :wink:

Panowie, ten sezon jest bardziej poyebany niż chińska algebra. ManCity przegrywa z Wolves, Arsenal ledwo ledwo z ostatnim w tabeli West Ham. Rangersi po prestiżowym zwycięstwie nad Celtikiem teran nie umieją pokonać Inverness na Ibrox. A to dopiero sobota. Na szczęście Juve poprawiło mi dziś nastrój, co by Milan się za bardzo nie przyzwyczajał do miejsca nad nami w tabeli :twisted:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 paź 2010, 23:07

Salas11 pisze:ManCity przegrywa z Wolves
akurat to bylo do przewidzenia... gra 2 na ten zespol to zawsze wielkie ryzyko.. ale do reszty sie zgadzam... ja pierdziele zaluje tylko zmarnowanych fajnych kursow na Wolfburg i Auxerre mialem taki dubel puscic ale mowie ze pewniejsze bedzie jak rozdziele i dam cos jeszcze do podwyzszenia w granicach 1,4-1.5... Werder ['] Skra [']

nie wiem czy juro grac... zobaczymy jak NBA pojdzie

A jakby co to.. Zenit Atletico Miami + moze Oklahoma :think:

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 30 paź 2010, 23:18

czeher pisze:
Salas11 pisze:ManCity przegrywa z Wolves
akurat to bylo do przewidzenia... gra 2 na ten zespol to zawsze wielkie ryzyko.. ale do reszty sie zgadzam... ja pierdziele zaluje tylko zmarnowanych fajnych kursow na Wolfburg i Auxerre 0 mialem taki dubel puscic ale mowie ze pewniejsze bedzie jak rozdziele i dam cos jeszcze do podwyzszenia w granicach 1,4-1.5... Werder ['] Skra [']
No i ManCity ma dwa pod rząd mecze w plecy, a miało być tak pięknie :roll: Zapomniałem dodać do sobotnich niewypałów Valencii, choć ich akurat nie obstawiałem. Bundesliga staje się swoistym piłkarskim dzikim zachodem. Tam każdy wygrywa z każdym i mowy nie ma o jakiejś regularności. Dziś beznadziejne jak dotąd Koln ograło dużo wyżej notowane HSV. Fantastyczny weekend, dzisiejsze wyniki zweryfikowały wszystkie moje kupony i jutro znów będę musiał naginać do buka :maruda:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 paź 2010, 23:32

Morrow pisze:Po tej wygranej z Newcastle to wiesz...w przyszłości nie krępuj się i dawaj znać, że mają zamiar wygrać
pisałem w środę, ze warto grać na Arsenal (jest kilka stron wcześniej) i chyba ty napisałeś, ze daje lewe typy, po czym usunąłeś posta :p mylę się ?

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 31 paź 2010, 0:16

fieldy pisze:
Morrow pisze:Po tej wygranej z Newcastle to wiesz...w przyszłości nie krępuj się i dawaj znać, że mają zamiar wygrać
pisałem w środę, ze warto grać na Arsenal (jest kilka stron wcześniej) i chyba ty napisałeś, ze daje lewe typy, po czym usunąłeś posta :p mylę się ?
Nie mylisz.

A) Post z lewymi typami to był żart :D
B) Usunąłem posta jeszcze zanim odpisałeś(innej opcji na forum chyba nawet nie ma). Myślałem, że to nie wejdzie jak zobaczyłem skład i pomyślałem, że wrzucę tego posta jak już Arsenal zawali mi kupon (Boston okazał się Trojanem) :lol: Zdążyłeś zresztą przeczytać posta i mnie zacytować a ja już nie miałem możliwości przywrócenia go.
C) Ten post na którego teraz odpisałeś miał być właśnie analogią do tamtej sytuacji ale jak Cię to dotknęło to sorry :)

/edit
Żeby było na temat:

Deportivo - Espanyol X2 1.45
Aston Villa - Birmingham 1 1.80

Zastanawiam się:
Utrecht X2, Villareal 2 i Liverpool 2

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 31 paź 2010, 0:40

Dziś obstawiam na pałę. Bez kombinacji alpejskich. Za bardzo zmęczyła mnie sobota :?

Panionios - AEK 2
Atletico - Almeria 1
Nijmegen - Vitesse 1
Alkmaar - Feyenoord 1
Roda - Willem II 1
Zenit - Alania 1
Hajduk - Crvena Zvezda 2
Kasimpasa - Kayserispor 2

:pogrzeb:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 31 paź 2010, 0:46

Panowie, ten sezon jest bardziej poyebany niż chińska algebra.
Daj spokoj... To jest k... chore. Obstawilem mecze okolo godziny 18 ucieszony,ze ominely mnie farocle typu City. Lyon wszedl,Ajax tez to sobie mysle,ze kasa laduje juz praktycznie na moim koncie,bo Juve bez Krasicia w systemie 4-4-2 Del Neriego opartym na skrzydlowych nie ma prawa nawet tego zremisowac ! Co sie stalo potem wszyscy wiemy,a jak sie dowiedzialem,ze dodatkowo nie gral Chiellini to szlag mnie trafil podwojnie :x

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 31 paź 2010, 0:57

Dr.Football1 pisze:Co sie stalo potem wszyscy wiemy,a jak sie dowiedzialem,ze dodatkowo nie gral Chiellini to szlag mnie trafil podwojnie :x
Moja skromna rada: nie obstawiaj Serie A i Bundesligi chyba że faworyt jest aż nadto widoczny a skazani na pożarcie grają bez jednej nogi (koniecznie tej mocniejszej) Inter i Juve są nieprzewidywalni. Tak samo jak mogą i są w stanie wygrać z każdym, tak samo mogą głupio pogubić punkty. Do tego trzy czołowe ekipy Serie A mają nowych trenerów, a to w pierwszym sezonie musi w jakimś stopniu odbić się na regularności. O Bundeslidze pisałem wyżej.

Jak tam Atleti przed meczem z Almerią? Wszyscy zdrowi?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 31 paź 2010, 1:13

Moja skromna rada: nie obstawiaj Serie A i Bundesligi chyba że faworyt jest aż nadto widoczny a skazani na pożarcie grają bez jednej nogi (koniecznie tej mocniejszej) Inter i Juve są nieprzewidywalni.
Bundesligi nie ruszam,a Serie A to wespol z Eredivisie i PD moja ulubiona liga do obstawiania. Juve jak Juve,ale Inter nie zawodzi mnie prawie nigdy,a przynajmniej ja sobie wtopy z Nerazzuri w roli glownej nie przypominam :wink:
Jak tam Atleti przed meczem z Almerią? Wszyscy zdrowi?
Z tego co wiem wszyscy zdrowi :spoko: Pomimo dosyc sredniej formy Rojiblancos stawiam czysta 1. Almeria jest slabiutka,a Atleti w tym sezonie ma patent na 'frajerow'. Szkoda,ze tylko na nich...

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 31 paź 2010, 1:26

Dr.Football1 pisze:Juve jak Juve,ale Inter nie zawodzi mnie prawie nigdy,a przynajmniej ja sobie wtopy z Nerazzuri w roli glownej nie przypominam :wink:
Bo nie obstawiałeś ich jak tracili punkty :> Mnie gra Interu pod wodzą Beniteza kompletnie nie przekonuje. Mecze w ich wykonaniu które mi się spodobały to: Werder (4:0), druga połowa z Ceseną (4:0) i pierwsza połowa z Tottenhamem (4:3) Troszkę za mało jak na mistrza Włoch i zdobywcę LM :roll: Powoli zaczynam rozumieć czemu Benitez nawet nie był w stanie nawiązać walki o mistrzostwo Anglii prowadząć Liverpool. Reasumując - Inter nadaje się na kupon TYLKO jak gra na San Siro i TYLKO z rywalami dolnej strefy tabeli, choć mam nadzieję że to się zmieni.
Wracając do meczu Atletico z Almerią, to czym goście mogą Was tak na dobrą sprawę postraszyć?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”