De Ceglie wypadł na co najmniej 3 miesiące, Martinez na 2 (a już zaczął grać
A już była normalna sytuacja kadrowa...
E: chyba, że Quagliarellę na prawą pomoc, a Pepe na obronę
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 paź 2010, 17:44
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 31 paź 2010, 22:15
Najpierw kupmy Cassano, a potem się będziemy zastanawiać jak to ustawić(L)oczkerson pisze:Mi się wydaje, że broniący JUVE by grał w klasycznym 4-4-2 z Marchisio na lewej, ale w fazie ataku nie widzę powodu by to nie wyglądało tak jak napisałem. Marchisio tak czy siak schodzi do środka, Krasic i tak wpada wprost do ataku, a Cassano zazwyczaj gra pod bocznego obrońce i szuka sobie miejsca na lewej.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 01 lis 2010, 13:07
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 lis 2010, 16:11
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pierroo » 01 lis 2010, 17:47
pierroo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 01 lis 2010, 20:44
Ale posucha ostatnio jeśli chodzi o takie mecze w wykonaniu tego zespołu nie?(L)oczkerson pisze:No i obejrzałem jeszcze raz mecz (nie mam takiego zwyczaju, ale...)
Jak przyjął na banię strzał Ibry to też zrobił cieszynkę. Generalnie to w zeszłym sezonie takie cieszynki to jeden z niewielu elementów, które mu wychodziły. Na szczęście w tym sezonie jest to już element jeden z wielu(L)oczkerson pisze:No i cieszynka Melo o której wspominałem:
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 01 lis 2010, 20:48
Grand
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 lis 2010, 20:52
Nawet nie to. Głównie chciałem na spokojnie przyjrzeć się pozycjom na jakich grali, kto kogo krył. Jak dokładnie wyglądał Martinez Pepe czy Marchisio...Ale posucha ostatnio jeśli chodzi o takie mecze w wykonaniu tego zespołu nie?
http://www.youtube.com/user/TuttoZuliani#p/uA gdzie mozna obejrzec ten mecz jeszcze raz? Ja nie moglem ogladac.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 01 lis 2010, 21:00
Boromir pisze:Jak przyjął na banię strzał Ibry to też zrobił cieszynkę. Generalnie to w zeszłym sezonie takie cieszynki to jeden z niewielu elementów, które mu wychodziły. Na szczęście w tym sezonie jest to już element jeden z wielu(L)oczkerson pisze:No i cieszynka Melo o której wspominałem:
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 02 lis 2010, 1:32
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pierroo » 02 lis 2010, 15:25
pierroo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 02 lis 2010, 16:09
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pierroo » 02 lis 2010, 16:38
pierroo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 02 lis 2010, 16:50
Jednego takiego kolesia masz w awatarze, drugiego takiego kolesia ja mam w awatarze a trzeci odpoczywa sobie na Malcie, by w końcu wyleczyc swoje plecy.pierroo pisze:Musi byc jeden koleś co potrafi ustawić do pionu niektórych grajków.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 02 lis 2010, 17:15
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio