Henry kojazy mi sie z seryjnym dobywaniem bramek i wspaniala technika:P:P:P
Wg mnie to Beckham jest medialnym zawodnkiem, ale juz nie ma serca do gry w pilke, Henry przeiwniw ...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 10:02
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 08 kwie 2005, 11:34
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 08 kwie 2005, 12:04
orzeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 08 kwie 2005, 12:09
NowakKamil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 08 kwie 2005, 13:23
orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 13:27
Blagam Cie stary .... nie dobijaj mnieorzeu pisze:nierozumiem tego co wy tu piszecie:
np. Del Piero i Ronaldo przereklamowani ???
Oni nie są przereklamowani tylko jak juz to wypaleni - przecież obydwaj byli kiedyś wielcy.
popatrzecie na Ronaldo - król strzelców MS, i wspaniała kariera, aż do momenty przyjścia do Realu.
najbardziej przereklamowani to: anelka, Bekcham, Samuel, RAUL,
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 08 kwie 2005, 16:28
orzeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 08 kwie 2005, 16:35
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 08 kwie 2005, 16:37
RoRo pisze: Raul przereklamowany ?? on oddalby zycie zaklub .. stara sie ze mu zyly wychodza .. jest skromny ale i dorosl do roli kapitana ....
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 16:43
Heh, klub nie odda za niego zycia, pisalem ze on odda zycie za klubUchi_UfFy pisze:RoRo pisze: Raul przereklamowany ?? on oddalby zycie zaklub .. stara sie ze mu zyly wychodza .. jest skromny ale i dorosl do roli kapitana ....
No chyba jednak klub nie odda za niego życia...Podobno Raul zmienia otoczenie na wakacjach.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 08 kwie 2005, 18:37
orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 08 kwie 2005, 19:39
nie rozwalaj mnie podaj mi chociaz 1 reklame w jakiej wystapil smauel on przerejkamowany?orzeu pisze:nierozumiem tego co wy tu piszecie:
Oni nie są przereklamowani tylko jak juz to wypaleni - przecież obydwaj byli kiedyś wielcy.
popatrzecie na Ronaldo - król strzelców MS, i wspaniała kariera, aż do momenty przyjścia do Realu.
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 kwie 2005, 19:42
mathiasek tu nie chodzi o to czy zagrał w reklamie. Samuela wykreowały na wielką gwiazdę gdy przechodził do Realu, a nie pokazał nic co mogłoby się podobać. We Włoszech grał dobrze, ale w Hiszpani "Marca" i "AS" przesadziły z jego umiejętnościami...mathiasek12 pisze:nie rozwalaj mnie podaj mi chociaz 1 reklame w jakiej wystapil smauel on przerejkamowany?orzeu pisze:nierozumiem tego co wy tu piszecie:
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 19:43
orzeu ... Samuel nie jest przereklamowany tylko nie zaaklimatyzowal sie w Hiszpanii ... Beckham gra fatalnie, ale wszyscy mowi ze jest boski ::D:D: (juz niemathiasek12 pisze:nie rozwalaj mnie podaj mi chociaz 1 reklame w jakiej wystapil smauel on przerejkamowany?orzeu pisze:nierozumiem tego co wy tu piszecie:
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 08 kwie 2005, 19:50
moze i jest wporzo ale gra ponizej oczekiwan ale moze sie odrodzi jeszczeRoRo pisze:orzeu ... Samuel nie jest przereklamowany tylko nie zaaklimatyzowal sie w Hiszpanii ... Beckham gra fatalnie, ale wszyscy mowi ze jest boski ::D:D: (juz niemathiasek12 pisze:nie rozwalaj mnie podaj mi chociaz 1 reklame w jakiej wystapil smauel on przerejkamowany?orzeu pisze:nierozumiem tego co wy tu piszecie:
najbardziej przereklamowani to: anelka, Bekcham, Samuel, RAUL,) On jednak tak nadal mysli i to znaczy ze jest slaby i przereklamowany ...
Samuel jest wporzo ...
mathiasek12
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio