Liverpool (zbiorczy) - Strona 221

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 10 lis 2010, 11:08

No co? Dobrze oszacował :lol: Po 5% od ekipy w Premier League, co daje nam Liverpool jako bezsprzecznie najlepszą pod względem piłkarskim drużynę w Anglii :P

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 10 lis 2010, 16:07

dobra, poniosło mnie, prawdopodobnie pod wpływem euforii przez zwycięstwo nad Chelsea :jupi: chodziło mi o to, że big four jest w zasięgu tego zespołu bez problemu, ewentualna walka z Tottenhamem czy też MC tylko nada kolorytu tej lidze.

przynajmniej połowa składu jest regularnie powoływana na mecze reprezentacyjne. pokażcie mi inną drużynę w PL gdzie tak duża ilość reprezentantów swojego kraju. i żeby nie było - jestem fanem, kibicem tego JEDYNEGO klubu na świecie, ale jestem w stanie przyjąć do wiadomości argumenty przemawiające o wyższości innej ekipy nad LFC. i zdaję sobie sprawę z tego teraz, kiedy wiem, że o 'wielką czwórkę' będziemy walczyć do ostatniej kolejki.

pozdro 666.

:afro:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2330
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 10 lis 2010, 18:16

hm. Arsenal na przyklad? :lol:

Awatar użytkownika
kubaokocim
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kubaokocim » 10 lis 2010, 18:27

moja_stopa pisze:chodziło mi o to, że big four jest w zasięgu tego zespołu bez problemu
Nie mam nic do Liverpoolu, powiem więcej zapisał historię wciągu ostatnich lat, zwłaszcza w europejskich pucharach. Ale czy ma szanse w tym roku na FF? Szczerze wątpię. Po pierwsze niestabilna forma całego zespołu. Potrafią wygrać z mocnym, przegrać ze słabym. Po drugie słaba postawa na wyjazdach. Po trzecie brak wartościowych zawodników i krótka ławka rezerwowych. Gerrard wydaję mi się wypalony, Torres dopiero z Chelsea pokazał na co go stać. Ale oczywiście proszę nie odbierać tego jako krytykę tego zespołu. Wypowiadam się tylko o szansach w tym sezonie. Będę mile zaskoczony jeżeli od tego momentu zaczną grać to co potrafią :)

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 13 lis 2010, 20:56

Zamienić "Smuda" na "Hodgson" i będzie pasowało idealnie. :wink:

LiverpoolForever
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LiverpoolForever » 13 lis 2010, 22:32

Precz z Hodgsonem!Gramy największy antyfutbol w lidze,poza graniem długich piłek do Torresa licząc,że sam nam wygra mecz nie ma żadnego pomysłu na grę,zero składnych akcji,totalne dno.To nie pojęte,że Stoke nas zdominowało i nie potrafiliśmy wyjść z własnej połowy...można by jeszcze długo pisać,ale nie chce sobie jeszcze bardziej psuć humoru.Mam nadzieję,że Henry szybko zareaguje i podziekuje mu za współpracę póki jeszcze można grać chociaż o top 4 w tym sezonie.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 13 lis 2010, 22:44

co wy z tym top4? z kim musicie przegrać i jak nisko musicie spaść w tabeli by przestać o tym gadać? jak tak dalej pójdzie to top4 w Champioship League bedzie w waszym zasięgu.

LiverpoolForever
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LiverpoolForever » 14 lis 2010, 0:32

Bez przesady,mamy dopiero połowę listopada i sezon względnie jest jeszcze do uratowania (top4),ale trzeba działać szybko bo efekty pracy Hodgsona są fatalne i nie widać żadnego progresu więc szkoda by było marnować czas przy Royu który potencjalnie mógłby zostać wykorzystany przez kogoś innego.Wiem,że nowy menedżer też potrzebowałby czasu,ale trudno sobie wyobrazić,że mogłoby być jeszcze gorzej(efekt nowej miotly zwykle wyzwala w zawodnikach dodatkową mobilizację) niż jest teraz,a potencjalni rywale też będą jeszcze gubic punkty.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 lis 2010, 1:24

LiverpoolForever pisze:Bez przesady,mamy dopiero połowę listopada i sezon względnie jest jeszcze do uratowania (top4)
Ktoś w Liverpoolu naprawdę chciał walczyć z taką kadrą o TOP4.? Ja tam widzę spore braki względem Chelsea, MU, Arsenalu, City czy Tottenhamu.

Awatar użytkownika
Il Padrino
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 14 lis 2010, 1:32

Co tam u Poulsena? Najpierw 'wygryzł' z Turynu Xabiego, teraz (można powiedzieć, ze) z Liverpoolu Aquilaniego. Alberto w Juventusie prezentuje sie bardzo dobrze, a wy jak na tym wyszliście?

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 14 lis 2010, 6:32

Popatrz w tabele.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lis 2010, 9:36

Il Padrino pisze:Alberto w Juventusie prezentuje sie bardzo dobrze
ale w Premier League się nie sprawdził. Sam przyznał chyba, ze nie zdążył się odwrócić i już piłki nie miał :lol:
Jarzinho pisze:Ktoś w Liverpoolu naprawdę chciał walczyć z taką kadrą o TOP4.?
ich skład na kolana nie powala, ale liga się wyrównała i każdy może przegrać z każdym, czołówka traci więcej punków niż w latach ubiegłych i jak ktoś uporządkuje the Reds to są w stanie powalczyć o top4, mają tylko 6 pkt straty przecież na 25 kolejek do końca.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 14 lis 2010, 11:27

Aquilani gra w JUVE na takim poziomie, że ciężko mi sobie wyobrazić by nie ciągnął i Liverpoolu do przodu w tym sezonie gdyby został. Zresztą Alberto z czasem grał w Liverpoolu coraz lepiej i bardzo dobre występy też miał na koncie.
Ogólnie to chciałem jeszcze raz podziękować bo Aquilani po Krasiciu jest zawodnikiem mającym największy wpływ na grę JUVE.

Awatar użytkownika
Il Padrino
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 14 lis 2010, 12:27

fieldy pisze:
Il Padrino pisze:Alberto w Juventusie prezentuje sie bardzo dobrze
ale w Premier League się nie sprawdził. Sam przyznał chyba, ze nie zdążył się odwrócić i już piłki nie miał :lol:
Chyba czy przyznal? Jak dodac do tego, ze Ronaldinho w podobny sposob (tylko ten na pewno) wypowiedzial sie o Serie A wzgledem La Ligi, to co mozna wysnuc?

BTW. Pytalem o tego Poulsena, jak gra chlopczyna? Dalej potrafi w niesamowity sposob przerzucic pilke z srodka boiska do zawodnikow rozgrzewajacych sie przy linii? Powaznie, bo miejsce w tabeli Liverpoolu nic mi nie mowi.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lis 2010, 12:51

Il Padrino pisze:Chyba czy przyznal?
jakbym pamiętał czy to na pewno on powiedział (a ktoś tak mowił i wydaje mi się, ze on, choć pewności nie mam) to bym nie pisał, że chyba. Nie chce mi się szukać teraz, wybacz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”