Zraszacze nie będą dziś potrzebne
Tak wiocha na 150
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Granzo » 29 lis 2010, 14:35
Granzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 lis 2010, 14:38
Biegł w stronę sektora zajmowanego przez tifosich Interu.Granzo pisze:Nie kierował tego tylko w stronę kibiców Interu, o czym doskonale wszyscy wiedzą.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 29 lis 2010, 14:46
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 29 lis 2010, 14:46
aveiro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lewan90 » 29 lis 2010, 14:48
Lewan90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Granzo » 29 lis 2010, 14:51
Granzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 lis 2010, 15:04
Za fcblog.pl„Messi nigdy nie powie tego głośno, ale na koniec będzie z nim jak z Maradoną. Będzie sfrustrowany, ponieważ przez to, że nie grał w Realu Madryt, zawsze będzie czuł, że w jego karierze zabrakło czegoś aby wejść na futbolowy Everest. Zobaczcie, jaki rozczarowujący Mundial rozegrał w RPA. Koniec końców barcelońskiego stygmatu „drugasa”... nie zdejmie z ciebie nawet Złota Piłka.
Na dodatek na drodze „Pchły” staje ogr z tablicą w ręku, który nazywa się Mourinho. Portugalczyk ma go rozpracowanego i Messi nigdy nie zdołał strzelić bramki prowadzonym przez niego zespołom. W ten poniedziałek nic się pod tym względem nie zmieni…
Cristiano Ronaldo zawłaszczy Camp Nou i wywróci go do góry nogami, a ja wiem, że jego bramki będzie w milczeniu oklaskiwał mój drogi Andres Iniesta. Pamiętam co mój krajan mówił jako 12-latek: "Jestem za Madrytem z całych sił". Iniesta się zna."
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 29 lis 2010, 15:08
Tylko jakieś małe narzekanie na sędziego...
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 lis 2010, 15:25
Generalnie dawał radę, na pewno nie ma porównania do poprzedniego sezonu, ale jest dobrze bardziej w kreowaniu akcji niż w dochodzeniu do nich. Wolałbym Higuaina w tym meczu, ale jeśli zagra Karim, to też może dać radę. Zobaczymy. W ofensywie trochę ważniejsze będzie jak zagrają Cristiano i Di Maria. Muszą zrobić wiatrak z Waszych bocznych obrońców.Mentor pisze:Ostatnio jak wchodził to chyba dawał radę nawet choć tutaj więcej do powiedzenia powinni mieć naturalnie kibice Realu.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 29 lis 2010, 15:41
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 29 lis 2010, 16:36
Dokładnie, tak samo mam z meczami Inter - Juve, Milan - Inter, zupełnie mnie nie ruszają.Mentor pisze:Zresztą to mecz o coś więcej niż trzy punkty, ale przyzwyczaiłem się do tego, że kibice innych klubów często traktują go najzupełniej zwyczajnie. Jestem nawet w stanie to zrozumieć bo dla mnie jasne jest, że tylko Barcelonista albo Madridista odczuwa to wszystko całym sobą.
RealFan pisze:Di Maria
Szczególnie zaskakującym zejściem do lewej nogi będzie męczył Daniego bądź Erica.RealFan pisze:Muszą zrobić wiatrak z Waszych bocznych obrońców
Po takich tradycyjnych komentarzach Tomasa zawsze muszę sobie zobaczyć ten filmik i od razu się uśmiechamMentor pisze:Tomas \o/ Kochamy Cię :*
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 29 lis 2010, 16:43
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 29 lis 2010, 16:51
krzychu212 pisze:RealFan pisze:Di MariaSzczególnie zaskakującym zejściem do lewej nogi będzie męczył Daniego bądź Erica.RealFan pisze:Muszą zrobić wiatrak z Waszych bocznych obrońców
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 29 lis 2010, 16:57
Mało jest takich piłkarzy którzy w 95% akcji schodzą na swoją lepszą nogę a i tak są trudni do zatrzymania?krzychu212 pisze: Szczególnie zaskakującym zejściem do lewej nogi będzie męczył Daniego bądź Erica.
wichniar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 29 lis 2010, 17:06
Może to dlatego, że jest graczem Realu, ale Di Maria mnie zawsze tym śmieszy, bo kiedy nie oglądam Realu i idzie akcja to jak powiem że zwód na lewą Angel nigdy mnie nie zawodzi. Oczywiście nie oglądam Realu za często więc pewnie przesadzam, ale musiałem to skomentowaćwichniar pisze:Mało jest takich piłkarzy którzy w 95% akcji schodzą na swoją lepszą nogę a i tak są trudni do zatrzymania?
krzychu212
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio