Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 30 lis 2010, 11:20
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 lis 2010, 12:05
To prawda. Mozna poczytac w necie ze wielu kibicow ostatnio kupilo bilety i nie przyszlo z uwagi na Juve. Troche smutne bo Poznan mial duza publike i liczylem ze na lidze bedzie min 25 tys a na hitach komplet. Ceny tez macie atrakcyjne wiec gdzie lezy problem?Jarzinho pisze:Oficjalne frekwencje są nieprawdziwe. Nie jestem co mecz w Poznaniu, ale widzę różnicę ze spotkania z Wisłą i np. Polonią Warszawa.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lech98 » 30 lis 2010, 14:41
lech98
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 gru 2010, 11:24
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 03 gru 2010, 13:48
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 gru 2010, 15:02
4 transfery to dla mnie mus. Ja widziałbym nawet więcej potrzeb, ale 4 wzmocnienia powinny pomóc w walce o odrabianie strat do czołówki. Lech ma braki na środku defensywy, na pozycję defensywnego pomocnika, lewego obrońcy i pomocnika i totalny brak alternatywy w ataku. Wypada Bandrowski czy Arboleda i jest dziura. Ivan jest niezły, ale to wszystko. Potrafi zagrać dobrze w LE, a w lidze gra słabo i to niezależnie gdzie był rzucany. Krivets fajnie wygląda w środku pomocy, a na boku słabiej. Wilk ma 2 udane spotkania i później gra mizernie. Kiełb raz na 4 spotkania zagra dobrze, Henriqueza kręcą, ale gra i tak lepiej od Gancarczyka. Na ławce ciężko kogoś znaleźć, bo Drygas fajnie wszedł do drużyny, ale złamano mu nogę. Tshibamba gra piach i marnuje akcję za akcją, Zapotoka to jest widoczny raz na rundę itd.MENDEZ pisze:Szczerze wątpię w totalną ofensywę transferową w zimie. Jeśli nie chciano wydać kasy latem, wątpię by wydano ją teraz. Oczywiście - Kadziński mówił, że chcą 3 transfery przeprowadzić - obrońce ze Szwecji (jak dobrze pamiętam), def. pomocnika, oraz napastnika. Wiadomo jak to jednak jest. Latem miały być 4 poważne wzmocnienia i oczy miały nam zbieleć... wiadomo jak się skończyło. Już nie chce mi się ufać zapewnieniom. Chce zobaczyć konkretne transfery w realu a nie na papierze.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: schmeichel97 » 03 gru 2010, 16:04
schmeichel97
lech98

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przemo1955 » 11 gru 2010, 15:06
Trzeba zostawic? To powiedz Rudnevsowi który strzelił hat tricka Juventusowi aby zosał nawt jesli ktoś przebije oferte Lecha pięciokrotnie. Potrzeba pieniędzy, które mogą przyjsc z Ligi Europejskiej, ale trzeba coś więcej w niej osiągną niż tylko wyjść z grupy.schmeichel97 pisze:według mnie trzeba napewno zostawić arboledę,stilica i rudnevsa. Znowu będzie polowanie na jakieś wschodnie gwiazdki tj. kriwiec wcześniej. Pewnie dużo będzie zależało od scoutów bądź też od wiedzy bakero.
Przemo1955

Post Wyświetl pojedynczy post autor: schmeichel97 » 29 gru 2010, 22:02
schmeichel97
Post Wyświetl pojedynczy post autor: niente » 29 gru 2010, 22:52
niente

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kotor27 » 30 gru 2010, 17:40
Temat Mierzejewskiego pojawił się niedawno , wyczytałem również że Lech zainteresowany jest Kupiszem z Jagielloniischmeichel97 pisze:Kurde Sławek sobie pojechał do szwabów, a co dalej z LE?? Ja bym proponował Mierzejewskiego.
kotor27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 gru 2010, 17:44
a Kulesza ich wysmialkotor27 pisze:wyczytałem również że Lech zainteresowany jest Kupiszem z Jagiellonii
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kotor27 » 30 gru 2010, 17:58
kotor27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 gru 2010, 18:05
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio