Zlatan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 04 gru 2010, 21:19
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 gru 2010, 21:21
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 04 gru 2010, 21:22
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 04 gru 2010, 21:28
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 gru 2010, 21:33
Dokładnie. Zamiast przemęczać Zlatana jakiś chłopak by sobie pograł. BTW Zlatan jak zwykle robi różnice. Bramka i asysta. Boateng miał szanse na hatricka. Szkoda jego wejścia sam na sam. Obrona Brescii ładnie z nami współpracuje.Piękno futbolu - zamiast 1:1 jest 3:0, a mogło być i 5:0. Teraz tym bardziej żal, że nie ma młodych na ławce, żeby ich wpuścić, przy tak dysponowanym Zebinie to i Strasser by pewnie coś ustrzelił.
Ale o ile mnie pamięć nie myli połowę karty Boatenga już mamy.A co do Prince'a to kwota wykupu została od razu ustalona, a nie podano do jej publicznie. Preziosi mówił, że jeśli Milan będzie chciał go wykupić, to wpłaci ustaloną kwotę, a on sam będzie zadowolony z dobrego transferu.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 04 gru 2010, 21:36
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 04 gru 2010, 21:38
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 04 gru 2010, 21:38
Dokładnie. Na początku poszło wypożyczenie jednak po kilku dniach Łysy ogłosił że połowa karty Boatenga należy do Milanu, wydaje mi się że wykupienie go latem będzie formalnością co nie zmienia faktu że dzisiaj na pozycji ofensywnego pomocnika jeżeli chodzi o kreatywność średnio mi się widzi. Jednak jego bardziej bym widział w środku pomocy obok Pirlo a nie na pozycji FantasistyAle o ile mnie pamięć nie myli połowę karty Boatenga już mamy.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 gru 2010, 21:41
Dokładnie. Mimo wszystko na tej pozycji potrzebujemy kogoś takiego jak Rui Costa - geniusza. Boateng jest dobrą opcją na środek pola. Uwielbiam takich graczy jak on. Walczy zawsze i do końca. Myślę, że może być kiedyś dobrym następcą Gattuso. Liczę na jego wykupienie.dzisiaj na pozycji ofensywnego pomocnika jeżeli chodzi o kreatywność średnio mi się widzi. Jednak jego bardziej bym widział w środku pomocy obok Pirlo a nie na pozycji Fantasisty![]()
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 04 gru 2010, 21:43
Tu nawet nie o kreatywność chodzi, facet jest po prostu bardzo niedokładny, rozczarowuje mnie. Na środku pomocy gra zdecydowanie lepiej, trzeba go tam ustawiać, niech okrzepnie, a coś czuję, że za jakiś czas będzie miał Milan z niego wiele pociechy, facet ma wszystko, żeby być znakomitym defensywnym pomocnikiem, niestety agresji ma zbyt dużo, a rozumu na razie zbyt mało, ale to przyjdzie. O Gattuso też kiedyś tak mówiono i pamiętam, że gdy przychodził do Milanu, to krytykowano gdzieniegdzie we Włoszech chłopaka, że zbyt agresywny, że bez techniki i nigdy się nie wybije na poziom Milanu (a mówimy tu o poziomie z końca XX wieku).dzisiaj na pozycji ofensywnego pomocnika jeżeli chodzi o kreatywność średnio mi się widzi.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 gru 2010, 21:44
Napewno Seedorf, Dinho, Yepes, Antonini, Flamini, Amelia. Nie wiem kto ostatni.Kto jest na ławce?
Jeżeli cena jest uzgodniona to nie będzie tak źle.Oj, będzie nas Prince kosztował w lecie.![]()
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 04 gru 2010, 21:46
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 gru 2010, 22:37
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 04 gru 2010, 22:58
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: robur » 05 gru 2010, 0:42
robur
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin