Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 gru 2010, 20:08
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 08 gru 2010, 20:17
Spore nadużycie - a mecz z Zurichem? A CI? Zigoni w lidze?Przyszedl Leo a po nim Allegri i nic sie nie zmienilo.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 gru 2010, 20:42
To ma byc ta zmiana? Carlo nigdy nie wpuszczal mlodych zawodnikow? Chyba juz o tym gawedzielismy swego czasu.Wilmore pisze:Spore nadużycie - a mecz z Zurichem? A CI? Zigoni w lidze?
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 08 gru 2010, 21:34
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 gru 2010, 21:37
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 08 gru 2010, 21:45
Kibiców którzy dość licznie pojawili się na stadionie i jednak nazwa rywala Ajax we włoszech nadal robi nie małe wrażenie. Szkoda tylko że zawodnicy również się nie zmotywowali i mamy problem z konstruowaniem szybkich ataków.Czy Milan bedzie w drugiej polowie kontynuowal piknik obrazajac swoich kibicow?
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 gru 2010, 22:38
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 gru 2010, 22:43
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 08 gru 2010, 22:44
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 gru 2010, 22:47
Stary nie tylko wlozylem kase w kupon ale sobie jeszcze kupilem transmisje na onecie zeby obejrzec TAKI MilanBabel pisze:Chlopaczek wiec nie pierdziel o zaangazowaniu, bo Ci o kupon chodzi
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 gru 2010, 22:50
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 gru 2010, 3:16
Ja natomiast nie rozumiem jak mozna nie miec pretensji do pilkarzy. Jak mozna zadawac pytanie „a po co”? Moze po to zeby zapracowac na swoja pensje – taka moja pierwsza mysl. Moze dla kibicow. Moze w koncu dla klubu ktory za remis lub zwyciestwo dostaje pieniadze od UEFA (bodajze 800 tysiecy euro). Po to wlasnie. Niewazne ze Milan mial zapewnione wyjscia z grupy jezeli wychodzi sie na boisko to sie trzeba starac. Nie wymagam zeby zabijali sie o kazda pilke ale nie moga tez jak to okresliles „stac w miejscu”. Jak nie chce im sie grac to niech powiedza: drodzy kibice kladziemy laske na to spotkanie i wasze karnety zagramy tylko dlatego ze musimy nie spodziewajcie sie wiele. I wtedy jest wszystko jasne. Jezeli chca pokazac ze nie szanuja wlasnych kibicow to niech powiedza to przed meczem. Wpusccie mnie. Przebiegne sie dwa razy od pola karnego do pola karnego padne bez zycia i zawioza mnie prosto do szpitala ale nikt nie powie ze nie dalem z siebie wszystkiego dla tych barw.Wilmore pisze:Nie mam pretensji do stojących w miejscu piłkarzy. To był mecz bez stawki, rozczarował mnie tylko Ronaldinho, mimo kilku super podań w końcówce.
Nie wiem, czego się spodziewaliście od nich. Miał dziś gryźć trawę Robinho? Ambrosini? A po co
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 09 gru 2010, 12:32
No widziszChlopaczek pisze:Mam nadzieje ze niewielu bylo takich glupich jak ja zeby postawic na Milan w tym spotkaniu...
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przemo1955 » 09 gru 2010, 15:41
Przemo1955
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 09 gru 2010, 16:52
Da się. Pozdrowienia z niebieskiej części LondynuBabel pisze:W tej chwili nie da sie grac tak jak Inter, my nawet jak dostajemy w dupe to jestesmy jedyni w swoim rodzaju.
Pawel875
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio