Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 gru 2010, 19:28
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 gru 2010, 19:50
Uwielbiam Axela jako pilkarza,bo umiejetnosci i talent ma naprawde ponadprzecietne,ale to jak zachowal sie po incydencie z Wasylem pozostawia wiele do zyczenia... W ogole dla mnie sprawia on wrazenie takiego 'Mr.Don't give a fuck',a szkoda bo gdyby byl troszeczke powazniejszy to moglby zajsc bardzo daleko,chociaz ma dopiero 21 lat,wiec jeszcze wszystko moze sie zdarzyc i zmienic w jego zyciu. Na lepsze oczywiscieNo to z niecierpliwością czekam na pojedynek Fiołków z SL. Oby obaj panowie zagrali w nim, to będzie ciekawie. Witsel jakby chciał, to dawno temu załatwiłby sprawę, a że dupek z niego, to niech się nie dziwi.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 gru 2010, 19:58
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 01 gru 2010, 19:59
Wiadomo jaką Wasilewski ma opinię w Belgii. Sam nie cacka się z rywalami i często gra bardzo ostro. Nieraz łokcie szły w ruch. Co prawda nigdy nie zrobił przeciwnikowi takiego kuku, ale po prawdzie gdyby doszło kiedykolwiek do czegoś takiego, w ogóle bym się nie zdziwił bo niejednokrotnie po wejściach Wasyla delikwenci mieli problemy z podniesieniem się z murawy. Można by rzec, trafiła kosa na kamień. Faul Witsela oczywiście był karygodny i w żadnym wypadku nie chcę go usprawiedliwiać.Dr.Football1 pisze:Uwielbiam Axela jako pilkarza,bo umiejetnosci i talent ma naprawde ponadprzecietne,ale to jak zachowal sie po incydencie z Wasylem pozostawia wiele do zyczenia...
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 gru 2010, 20:04
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 gru 2010, 20:15
Chodzilo mi bardziej o zachowanie Witsela po calym zdarzeniu. Moim zdaniem przeprosil troche za pozno,czyli wowczas kiedy o sprawie zrobilo sie glosno praktycznie w calej Europie. Wydaje mi sie,ze gdyby nie prasa to Axel juz nazajutrz o niczym by nie pamietalWiadomo jaką Wasilewski ma opinię w Belgii. Sam nie cacka się z rywalami i często gra bardzo ostro. Nieraz łokcie szły w ruch. Co prawda nigdy nie zrobił przeciwnikowi takiego kuku, ale po prawdzie gdyby doszło kiedykolwiek do czegoś takiego, w ogóle bym się nie zdziwił bo niejednokrotnie po wejściach Wasyla delikwenci mieli problemy z podniesieniem się z murawy. Można by rzec, trafiła kosa na kamień. Faul Witsela oczywiście był karygodny i w żadnym wypadku nie chcę go usprawiedliwiać.
Trzej muszkieterowie znowu terroryzuja forumDzień dobry, widzę że kolega Salas11 do nas dołączył. No i nasze kółeczko wzajemnej adoracji w komplecie
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 01 gru 2010, 20:19
Witam, widzę że nabijacie ile wlezie więc się przyłączębartbuks pisze:Dzień dobry, widzę że kolega Salas11 do nas dołączył. No i nasze kółeczko wzajemnej adoracji w komplecie![]()
Na Sportklubie od półtora roku puszczają w weekendy tylko Jupiler League plus FA/Carling Cup, więc skoro już jestem skazany na oglądanie belgijskich kopaczy, mogę się co nieco poudzielać w tym temacieDr.Football1 pisze:Trzej muszkieterzy znowu terroryzuja forumChociaz mysle,ze do tego tematu i tak nikt oprocz nas nie zaglada
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 gru 2010, 20:25
Ja zazwyczaj skupiam się wyłącznie na skrótach. Jakoś francuska i belgijska liga mnie za bardzo nie kręci. Wolę latinoSalas11 pisze:Na Sportklubie od półtora roku puszczają w weekendy tylko Jupiler League plus FA/Carling Cup, więc skoro już jestem skazany na oglądanie belgijskich kopaczy, mogę się co nieco poudzielać w tym temacie
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 01 gru 2010, 20:39
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 14 gru 2010, 11:37
VADER

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 gru 2010, 21:55
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 mar 2011, 18:33

Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 11 mar 2011, 18:36
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 mar 2011, 18:53
W meczu na szczycie,ktory ostatnio ogladalem,Fiolki cudem wyciagnely remis po fantastycznej glowce Wegra Juhasza,ale i tak daje im wiecej szans na zdobycie majstra. Suarez chyba sie zacial,bo nie pamietam,zebym ostatnio go widzial na liscie strzelcow.Mbark był pierwszoplanową postacią w RSC, ciężko będzie go zastąpić. Genk wciąż nie zwalnia tempa i walka o mistrzostwo powinna trwać do końca sezonu. Jak tam w Anderlechcie sprawuje się Matias Suarez?
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 11 mar 2011, 19:09
Salas11
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio