Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 29 gru 2010, 22:58
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 gru 2010, 23:09
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 gru 2010, 23:09
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 gru 2010, 23:11
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 29 gru 2010, 23:15
No to osobna kwestia. Rozumiem, że niektórzy piłkarze mogli być zmęczeni ale żeby zaraz rewolucję kadrową robićfieldy pisze:Wenger dał dupy ze zmianami
Pewnie zaś po kościach się rozejdzie.MGiggs pisze:Mam nadzieje ze FA wezwie na dywanik 2 czarnych bo to farsa robić takie błedy
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 gru 2010, 23:18
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 29 gru 2010, 23:36
Może mnie zjebiecie, ale jeżeli faktycznie jest taki stan rzeczy, to część winy leży po stronie Fabiana. Oglądałem kilka razy powtórkę bramki na 2:2 i mam jedno pytanie. Czemu Bambi znów się zawahał? Kolejny raz robi krok, dwa do piłki, do której nie ma prawa dojść. Potem są takie kwiatki. Po meczu z Chelsea Dowhań powiedział, że na miejscu Łukasza nie wychodziłby, tutaj też wiedział, że raczej nie ma szans na wypiąstkowanie piłki i odsłonił bramkę. Jakby stał tak jak przy wykopie, to złapałby ją w zęby. Niby poszedł asekurować krótki słupek, ale przecież miał na nim obrońcę. Wenger powinien głęboko się zastanowić, bo takie błędy stały się tradycją Fabiana. Szkoda, ale powiedzcie mi co jest ważniejsze? Dobro jednostki, czy ogółu? Nie twierdzę, że Szczęsny nie zrobiłby tego samego, ale w tym elemencie Łukasz jest bardzo słaby. Niby przez większość meczu broni znakomicie, ale jak ma tak destrukcyjnie zachowywać się przy stałych fragmentach/grać na linii, to kiepsko to widzę...fieldy pisze:Jak traciliśmy gole po stałych fragmentach, tak wciąż tracimy. 50% (!!!) goli straciliśmy po wolnych, albo rożnych. brak słów.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 30 gru 2010, 0:09
W tym meczu i w poprzednim Fabian miał swój udział przy straconych bramkach. Tak jak piszesz, pewnie gdyby został przed bramką a nie gonił do boku to bramki by nie było. Z Chelsea podobnie. Zrobił dwa kroki do przodu i stanął bo nie było szans dojść do piłki. Inna sprawa, że tam Koscielny (już nie pierwszy raz w tym sezonie) zajebał krycie. Dzisiaj Squillaci też jakoś dziwnie pilnował Caldwella. Na tyle dziwnie, że sam sobie bramkę wpakowałbartbuks pisze:Może mnie zjebiecie, ale jeżeli faktycznie jest taki stan rzeczy, to część winy leży po stronie Fabiana.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 gru 2010, 0:17
Podstawa to ustawienie i asekuracja. Francuski duet niestety czasami popełnia bardzo głupie błędy, które jednak na takim poziomie nie powinny się zdarzać. Czasami tak sobie myślę, czy nie lepiej było wyrwać kogoś kto gra w słabszym zespole PL, niż brać dwóch stoperów z L1, którzy potrzebują czasu na przekwalifikowanie się na inny styl. No ale kto sądził, że duet Vermaelen - Djourou wyleci na jakiś czas. Przy pewnych stoperach to i nawet Fabian miałby mniej roboty...Duch pisze:To tak z ostatnich spotkań, ale patrząc na wszystkie występy Fabiana w tym sezonie to i tak IMO znacząco się poprawił w tym elemencie. Stoperzy są z dupy jeśli chodzi o grę w powietrzu i stąd takie kwiatki.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 gru 2010, 0:25
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 gru 2010, 0:31
Nie no ośmieszyłby się. Jak trwoga to do Boga...Magnum pisze:Zeby tylko nie przyszlo Wengerowi do glowy przywrocenie Almunii do podstawowego skladu...
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 30 gru 2010, 0:33
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 gru 2010, 0:51
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 30 gru 2010, 14:36
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 gru 2010, 14:37
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin