Polscy kibice - Strona 106

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kibic idealny:

gardło i serce dla klubu
103
61%
klient fetujący w krawacie jest mniej awanturujący się
17
10%
JP, JP na 100%
17
10%
kibice w Polsce będą dopiero jak wyrzuci się kiboli mówiących wyrazy na K, P, J, C, S
23
14%
ogląda mecz tyłem do murawy
10
6%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8731
Kontakt:

Re: Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sty 2011, 13:49

Bienias pisze:Mozna tylko kretynow edukowac.
Chciałbym tylko zauważyć, że ten koleś, co został opluty, był właśnie jednym z tych kretynów.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 29 sty 2011, 14:11

cloner pisze:Chciałbym tylko zauważyć, że ten koleś, co został opluty, był właśnie jednym z tych kretynów.
Możesz rozwinąć swoją wypowiedź?

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 29 sty 2011, 14:20

Można szanować pana Markiewicza lub nie, można doceniać jego wkład w rozwój środowiska kibicowskiego, ale trzeba otwarcie stwierdzić, że sam się podłożył GW i teraz będzie coraz częstszym obiektem bezpardonowych ataków gazety Michnika. Kibice zespołu powstałego w wyniku fuzji skorumpowanej Amici i Lecha na forum Wiary Lecha już doszukali się spisku. Otóż drodzy forumowicze atak na Litara nie jest przypadkowy !
Zaproszenie na konferencję prasową Ministra Sprawiedliwości Przygotowania do Euro 2012 – elektroniczny monitoring dla chuliganów stadionowych
2011-01-28

W najbliższy poniedziałek (31 stycznia 2011 r.) o godz. 11 w gmachu Ministerstwa Sprawiedliwości (Al. Ujazdowskie 11, s. 501) odbędzie się konferencja prasowa Ministra Sprawiedliwości Krzysztofa Kwiatkowskiego.

Temat: Przygotowania do Euro 2012 – elektroniczny monitoring dla chuliganów stadionowych.
W spotkaniu udział wezmą także m.in. przedstawiciele Polskiego Związku Piłki Nożnej.
Zapraszamy wszystkich zainteresowanych dziennikarzy.
Wstęp za okazaniem legitymacji prasowych.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sty 2011, 14:29

bartbuks pisze:Możesz rozwinąć swoją wypowiedź?
Co tu rozwijać? Skoro bienias nazwał najebańców kretynami, ja napisałem że ten koleś był jednym z nich. To jest zatem oczywista oczywistość, że ofiara nie była trzeźwa :lol:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 29 sty 2011, 14:33

cloner pisze:Co tu rozwijać? Skoro bienias nazwał najebańców kretynami, ja napisałem że ten koleś był jednym z nich. To jest zatem oczywista oczywistość, że ofiara nie była trzeźwa
Dziwny masz tok myślenia...

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 29 sty 2011, 14:35

Bienias pisze:Mendezowi facetowi ktory nie potrafi zganic czlowieka ktory obraza kobiety
Nie wiem, gdzie on obraził kobietę. Natomiast widzę, że nadal uważasz, że ja go bronię i popieram oraz, że nigdzie nie napisałem, że zrobił źle co jest równoznaczne z nie akceptacją takiego zachowania. No ale skoro chcesz tak rozumieć i czytać moje słowa, które na papierze wyglądają z goła inaczej... tylko żal dupę ściska, że masz takie problemy z interpretacja.

Widać jaką papkę potrafią zrobić z mózgu człowieka media. Wystarczy napisać, że opluł kobietę, dodać film, na którym nawet widać, że nie opluł kobiety a zapewne kolesia (o ile trafił, a tego możemy być niemal pewni na 100%) i taki i inny delikwent już wierzy i pieprzy głupoty, ba nawet gdy się mu pokazuje, że się myli, trza iść w zaparte. No ale co tam, idźmy za ciosem, opluł całą rodzinę :rotfl: jest lepszy niółs (zresztą tak napisali)

Natomiast co do tego filmu... pozwolę sobie na małe spostrzeżenie. Nie wiem na ile to jest dobry kierunek, aczkolwiek pod pewnym argumentem myślę, że całkiem realny.
Napisano, że ktoś tam pluje mu w twarz, potem "litar" go opluwa... a on wyciera się po twarzy. Zobaczcie jak reaguje 'opluty' gdy faktycznie dostał (1.48) - rzuca się w stronę plującego. Stąd moje pytanie: dlaczego wówczas zareagował w ten sposób ? Gdy niby był opluwany wcześniej stał sobie spokojnie i wycierał twarz ramionami... moim zdaniem wcześniej po prostu opluwany nie był...
To tylko wolna interpretacja, jednak bardzo możliwa jak sobie przeanalizujemy. Wówczas stał obok "litara" uderzyć byłoby łatwiej... a on by się tylko wycierał ? Gdy faktycznie dostał musiał się przedrzeć przez swoją rodzinę... i ruszył.
Jeszcze jedna uwaga, która potwierdza, że na początku nie było plucia. Otóż nie ma ruchu głowy w jego stronę, co jest normalną reakcją podczas plucia - w 1.48 widać ewidentnie ten ruch.
Kolejna uwaga. Gdyby został opluty wcześniej nie wycierałby się obiema ramionami, po obu stronach twarzy... no chyba, że ktoś z was umie tak napluć, że jedną śliną trafia w oba policzki.

Zatem co mógł wycierać ? Np wymalowaną twarz... ale jak pisałem - to moje wolne spostrzeżenia, nie mam na to dowodów, nie było mnie tam
Ostatnio zmieniony 29 sty 2011, 14:39 przez MENDEZ, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sty 2011, 14:37

bartbuks pisze:Dziwny masz tok myślenia...
Niech się inni wypowiedzą, bo mnie się wydaje, że Tobie słońce zbyt mocno przygrzało.
Bienias pisze:Niestety duza czesc kibicow nie bedzie potrafila pic ale co zrobic. Mozna tylko kretynow edukowac.
cloner pisze:Chciałbym tylko zauważyć, że ten koleś, co został opluty, był właśnie jednym z tych kretynów.
I sprawa prosta jak drut :lol:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 29 sty 2011, 14:44

cloner pisze:Niech się inni wypowiedzą, bo mnie się wydaje, że Tobie słońce zbyt mocno przygrzało.
Ale ja się nie wypowiadam za innych, lecz wyrażam moje zdanie.
Bienias pisze:Niestety duza czesc kibicow nie bedzie potrafila pic ale co zrobic.
No co? Napisał prawdę. Część ludzi jak zaczyna pić to nie zna umiaru, potem włącza im się fafarafa bo są z kumplami, choć 1vs1 już by tak nie kozaczyli. Socjologiczny problem.
Dlaczego uważasz, że był on właśnie takim kretynem? Wytłumacz mi to, poproszę dokładniej, dosadniej, bo my na Mazowszu nie mamy takiego ilorazu inteligencji, aby to zrozumieć. Proszę.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sty 2011, 14:48

bartbuks pisze:No co? Napisał prawdę.
Napisał i co w związku z tym? Zgadzam się, dlatego od zawsze byłem i na razie jestem przeciwnikiem alkoholu na stadionie.
bartbuks pisze:Dlaczego uważasz, że był on właśnie takim kretynem? Wytłumacz mi to, poproszę dokładniej, dosadniej, bo my na Mazowszu nie mamy takiego ilorazu inteligencji, aby to zrozumieć. Proszę.
Bo był najebany :lol:

Tak jak dziennikarze gw uruchomili swoje kontakty i doszli do tajnych nagrań, tak i ja doszedłem do tajnych przecieków i wiem, że koleś był najebany, dlatego chcieli go wypierdolić z trybuny - proste.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 29 sty 2011, 14:50

cloner pisze:Tak jak dziennikarze gw uruchomili swoje kontakty i doszli do tajnych nagrań, tak i ja doszedłem do tajnych przecieków i wiem, że koleś był najebany, dlatego chcieli go wypierdolić z trybuny - proste.
No więc dlaczego nie napisałeś mi tego za pierwszym razem? Dziękuję :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sty 2011, 14:53

Napisałem w 1. poście, tylko nie wiedzieć czemu, nie zrozumiałeś.
cloner pisze:ten koleś, co został opluty, był właśnie jednym z tych kretynów.
Aż tak trudno to pojąć? Bienias nazwał najebańców kretynami, a ja odpisałem że ten koleś był jednym z kretynów. [k****] tylko na Mazowszu tacy ludzie są? :shock:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 29 sty 2011, 14:58

cloner pisze:Aż tak trudno to pojąć? Bienias nazwał najebańców kretynami, a ja odpisałem że ten koleś był jednym z kretynów.
Nie napisałeś wprost, a ja nie będę zgadywał co Ci się ubzdurało. Znasz jakiś konkret, to napisz wprost, a nie bawisz się w szerokoskalowe porównania. Dlatego po tym poście poprosiłem Cię o rozwinięcie abyś mnie upewnił w swoim toku myślenia...
cloner pisze:[k****] tylko na Mazowszu tacy ludzie są?
Jacy? Zapraszam, przyjedź to się przekonasz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 sty 2011, 15:30

MENDEZ pisze:Stąd moje pytanie: dlaczego wówczas zareagował w ten sposób ?
Nie bylo wowczas jego kobiety obok niego, nie zostal opluty w jej towarzytswie za 1razem... co jak co ale majac przy sobie kobiete stajemy sie twardsi niz w rzeczywistosci

Powod drugi... za drugim razem dostala rowniez jego kobieta... badz poszly inwektywy w jej strone

Teorie mozna tworzyc... Plucie mimo kazdego scenariusza jest dnem dna

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2899

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 29 sty 2011, 20:34

cloner pisze:To teraz będą jaja. Masa najebanych pikników :haha:
taki mały przedsmak w filmie się ukazał :lol:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 sty 2011, 12:20

Rezus ostatnia scena z tego zwiastuna tez dobrze pasuje.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”