Chciałbym tylko zauważyć, że ten koleś, co został opluty, był właśnie jednym z tych kretynów.Bienias pisze:Mozna tylko kretynow edukowac.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sty 2011, 13:49
Chciałbym tylko zauważyć, że ten koleś, co został opluty, był właśnie jednym z tych kretynów.Bienias pisze:Mozna tylko kretynow edukowac.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 29 sty 2011, 14:11
Możesz rozwinąć swoją wypowiedź?cloner pisze:Chciałbym tylko zauważyć, że ten koleś, co został opluty, był właśnie jednym z tych kretynów.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 29 sty 2011, 14:20
Zaproszenie na konferencję prasową Ministra Sprawiedliwości Przygotowania do Euro 2012 – elektroniczny monitoring dla chuliganów stadionowych
2011-01-28
W najbliższy poniedziałek (31 stycznia 2011 r.) o godz. 11 w gmachu Ministerstwa Sprawiedliwości (Al. Ujazdowskie 11, s. 501) odbędzie się konferencja prasowa Ministra Sprawiedliwości Krzysztofa Kwiatkowskiego.
Temat: Przygotowania do Euro 2012 – elektroniczny monitoring dla chuliganów stadionowych.
W spotkaniu udział wezmą także m.in. przedstawiciele Polskiego Związku Piłki Nożnej.
Zapraszamy wszystkich zainteresowanych dziennikarzy.
Wstęp za okazaniem legitymacji prasowych.
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sty 2011, 14:29
Co tu rozwijać? Skoro bienias nazwał najebańców kretynami, ja napisałem że ten koleś był jednym z nich. To jest zatem oczywista oczywistość, że ofiara nie była trzeźwabartbuks pisze:Możesz rozwinąć swoją wypowiedź?
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 29 sty 2011, 14:33
Dziwny masz tok myślenia...cloner pisze:Co tu rozwijać? Skoro bienias nazwał najebańców kretynami, ja napisałem że ten koleś był jednym z nich. To jest zatem oczywista oczywistość, że ofiara nie była trzeźwa
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 29 sty 2011, 14:35
Nie wiem, gdzie on obraził kobietę. Natomiast widzę, że nadal uważasz, że ja go bronię i popieram oraz, że nigdzie nie napisałem, że zrobił źle co jest równoznaczne z nie akceptacją takiego zachowania. No ale skoro chcesz tak rozumieć i czytać moje słowa, które na papierze wyglądają z goła inaczej... tylko żal dupę ściska, że masz takie problemy z interpretacja.Bienias pisze:Mendezowi facetowi ktory nie potrafi zganic czlowieka ktory obraza kobiety
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sty 2011, 14:37
Niech się inni wypowiedzą, bo mnie się wydaje, że Tobie słońce zbyt mocno przygrzało.bartbuks pisze:Dziwny masz tok myślenia...
Bienias pisze:Niestety duza czesc kibicow nie bedzie potrafila pic ale co zrobic. Mozna tylko kretynow edukowac.
I sprawa prosta jak drutcloner pisze:Chciałbym tylko zauważyć, że ten koleś, co został opluty, był właśnie jednym z tych kretynów.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 29 sty 2011, 14:44
Ale ja się nie wypowiadam za innych, lecz wyrażam moje zdanie.cloner pisze:Niech się inni wypowiedzą, bo mnie się wydaje, że Tobie słońce zbyt mocno przygrzało.
No co? Napisał prawdę. Część ludzi jak zaczyna pić to nie zna umiaru, potem włącza im się fafarafa bo są z kumplami, choć 1vs1 już by tak nie kozaczyli. Socjologiczny problem.Bienias pisze:Niestety duza czesc kibicow nie bedzie potrafila pic ale co zrobic.
Dlaczego uważasz, że był on właśnie takim kretynem? Wytłumacz mi to, poproszę dokładniej, dosadniej, bo my na Mazowszu nie mamy takiego ilorazu inteligencji, aby to zrozumieć. Proszę.cloner pisze:Chciałbym tylko zauważyć, że ten koleś, co został opluty, był właśnie jednym z tych kretynów.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sty 2011, 14:48
Napisał i co w związku z tym? Zgadzam się, dlatego od zawsze byłem i na razie jestem przeciwnikiem alkoholu na stadionie.bartbuks pisze:No co? Napisał prawdę.
Bo był najebanybartbuks pisze:Dlaczego uważasz, że był on właśnie takim kretynem? Wytłumacz mi to, poproszę dokładniej, dosadniej, bo my na Mazowszu nie mamy takiego ilorazu inteligencji, aby to zrozumieć. Proszę.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 29 sty 2011, 14:50
No więc dlaczego nie napisałeś mi tego za pierwszym razem? Dziękujęcloner pisze:Tak jak dziennikarze gw uruchomili swoje kontakty i doszli do tajnych nagrań, tak i ja doszedłem do tajnych przecieków i wiem, że koleś był najebany, dlatego chcieli go wypierdolić z trybuny - proste.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sty 2011, 14:53
Aż tak trudno to pojąć? Bienias nazwał najebańców kretynami, a ja odpisałem że ten koleś był jednym z kretynów. [k****] tylko na Mazowszu tacy ludzie są?cloner pisze:ten koleś, co został opluty, był właśnie jednym z tych kretynów.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 29 sty 2011, 14:58
Nie napisałeś wprost, a ja nie będę zgadywał co Ci się ubzdurało. Znasz jakiś konkret, to napisz wprost, a nie bawisz się w szerokoskalowe porównania. Dlatego po tym poście poprosiłem Cię o rozwinięcie abyś mnie upewnił w swoim toku myślenia...cloner pisze:Aż tak trudno to pojąć? Bienias nazwał najebańców kretynami, a ja odpisałem że ten koleś był jednym z kretynów.
Jacy? Zapraszam, przyjedź to się przekonasz.cloner pisze:[k****] tylko na Mazowszu tacy ludzie są?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 sty 2011, 15:30
Nie bylo wowczas jego kobiety obok niego, nie zostal opluty w jej towarzytswie za 1razem... co jak co ale majac przy sobie kobiete stajemy sie twardsi niz w rzeczywistosciMENDEZ pisze:Stąd moje pytanie: dlaczego wówczas zareagował w ten sposób ?
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 29 sty 2011, 20:34
taki mały przedsmak w filmie się ukazałcloner pisze:To teraz będą jaja. Masa najebanych pikników
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 sty 2011, 12:20
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio